Ope

Marti, 03 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Opel oferă detalii suplimentare despre opțiunile de încărcare pentru Corsa-e: 12 minute pentru autonomie de 100 kilometri

Opel a oferit o serie de detalii suplimentare despre opțiunile de încărcare disponibile pentru Corsa-e, modelul electric care va fi disponibil începând din primăvara anului viitor.
Joi, 22 August 2019 | Masini electrice si hibride

Opel anunță o versiune pentru raliuri a hatchback-ului electric Corsa-e: modelul va debuta în propria competiție în 2020

Hatchback-ul electric Opel Corsa-e va primi anul viitor o versiune de raliuri care va participa în propria competiție într-un nou campionat german.
Luni, 06 Noiembrie 2017 | Industrie

Noi detalii despre planul de restructurare al Opel: numărul de modele va fi micșorat, iar reducerile de prețuri vor fi eliminate

Opel va reduce semnificativ numărul de modele și se va concentra pe segmentele care generează cele mai mari profituri, în timp ce promoțiile de reducere a prețurilor vor fi eliminate aproape integral.
Marti, 02 Mai 2017 | Modele noi

Pentru un profit mai mare: următoarea generație Opel Corsa apare în 2019 și va fi construită cu tehnologie de la Grupul PSA

Opel renunță la intenția utilizării tehnologiei General Motors pentru următoarea generație a subcompactei Corsa și va miza pe cea oferită de Grupul PSA cu scopul de a obține profituri mai mari.
Marti, 17 Ianuarie 2017 | Industrie

Top 10 constructori în UE în 2016: Grupul Volkswagen, lider detașat. Renault și Dacia depășesc Peugeot-Citroen, iar Audi este peste BMW

Volkswagen a rămas cel mai mare constructor pe piața europeană, în timp ce Grupul Renault, din care face parte și Dacia, a urcat pe locul doi, în dauna Peugeot-Citroen.
Duminica, 15 Ianuarie 2017 | Modele noi

Opel Ampera-e e doar începutul: General Motors anunţă o gamă "uriaşă" de modele pe platforma electrică

General Motors anunţă un număr semnificativ de modele care vor fi dezvoltate pe platforma lui Opel Ampera-e, modelul electric cu o autonomie de peste 400 de kilometri.
Luni, 24 Octombrie 2016 | Modele noi

Opel renunţă la monovolume: Meriva şi Zafira vor fi transformate în crossover şi SUV

Opel Meriva va avea un succesor cu design specific crossoverelor, în timp ce Opel Zafira va fi înlocuit cu un SUV compact, ca urmare a cererii reduse de monovolume de pe piaţă.
Vineri, 24 Iunie 2016 | Industrie

Industria auto reacţionează la Brexit: constructorii speră să nu plătească taxe vamale pentru exportul maşinilor în UE

Constructorii care deţin fabrici în Marea Britanie speră să nu fie nevoiţi să plătească taxe vamale când vor exporta maşinile în Uniunea Europeană după ieşirea ţării din blocul comunitar.
Miercuri, 13 Aprilie 2016 | General

Record de consum cu un Opel Insignia: 2.111 kilometri cu un singur plin din Alpi până la Marea Nordului şi înapoi

Un fost pilot Airbus a reuşit să conducă un Opel Insignia cu un singur plin din Alpi până la Marea Nordului şi înapoi pe o distanţă de 2.111 kilometri. Consumul mediu a fost de 3.46 litri/100 km.
Luni, 11 Aprilie 2016 | Economic

Opel a descoperit cheia succesului: Astra propulsează vânzările constructorului la un nivel record în ultimii cinci ani

Opel a raportat vânzări record pentru ultimii cinci ani în primul trimestru al anului, datorită cererii foarte mari pentru modelul Astra.

Tag-uri similare

Opel Astra, vanzari Opel, Ope
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru