Piata auto europeana

Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Economic

Principalele piețe auto europene înregistrează creșteri de până la 4% în august

Cele mai importante piețe auto din Europa, adică cele din Germania, Franța și Marea Britanie, au înregistrat creșteri în luna august. Cea mai mare creștere a înregistrat-o Franța, cu un plus de aproape 4% față de anul trecut.
Miercuri, 19 Mai 2021 | Industrie

Piaţa auto europeană a crescut cu 256% în aprilie: România a înregistrat un avans de 59%

Piaţa auto europeană a înregistrat o creştere uriașă în aprilie, arată datele publicate de Asociaţia Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), în condiţiile în care vânzările de automobile pe Bătrânul Continent şi-au revenit după nivelul extrem de scăzut înregistrat în luna aprilie a anului trecut când carantina a paralizat activitatea în acest sector.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la Chery atacă piața europeană: “Vrem să aducem mașini electrice sau hibride în Europa până în 2020”

Producătorul auto chinez Chery vrea să aducă pe piața europeană o serie de modele electrice sau hibride undeva în intervalul 2019-2020.
Joi, 20 Martie 2014 | Industrie

Dacia a înregistrat o creştere de 36.5% în Europa în primele două luni ale anului

Piaţa auto europeană dă semne de revenire în primele două luni ale anului 2014. Numărul de automobile noi înmatriculate în toată spaţiul UE a crescut cu 6.6% faţă de anul trecut, iar Dacia se bucură de o creştere de 36.5%.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | Siguranta

60% dintre maşinile cumpărate în Europa în 2009 au ESP

Un studiu realizat de Bosch relevă faptul că 60% dintre maşinile noi achiziţionate în Europa în anul 2009 dispun de sistemul ESP.
Marti, 18 Mai 2010 | Economic

Aprilie aduce o scădere a pieţei auto europene, prima după 10 luni

Piaţa auto a scăzut cu 6.9 procente în luna aprilie, primul declin înregistrat după 10 luni. Evoluţia proastă este pusă pe seama încheierii programelor "Rabla".
Joi, 18 Martie 2010 | Industrie

Cresterea Dacia in Europa e vazuta ca o "ciudatenie a crizei"

Publicatiile europene cu nume considera cresterea Dacia din Germania, Franta si Italia "o ciudatenie a crizei". Dacia a batut in februarie Opel in Franta, iar Sandero s-a vandut mai bine decat Ford Fiesta.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Economic

Piata auto europeana a crescut cu 6.3% in septembrie

Inmatricularile pe piata auto europeana au crescut cu 6.3 procente in luna septembrie. "Vinovati" pentru aceste rezultate pozitive au fost nemtii, francezii, britanicii si spaniolii.
Marti, 06 Octombrie 2009 | General

Honda si Nissan lauda noul Hyundai Sonata

Oficiali din cadrul Honda si Nissan au declarat ca vad in Hyundai o amenintare reala. Coreenii sunt mereu la curent cu tendintele de design si cu ultimele inovatii tehnologice.

Tag-uri similare

Nissan, Dacia, Hyundai, Honda, vanzari Dacia, vanzari auto, Hyundai i40, Hyundai Sonata, piata auto europeana, piata auto din Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru