Pile de combustie

Vineri, 10 Martie 2023 | Industrie

E OFICIAL: BMW va lansa un model de serie pe bază de hidrogen

BMW a anunțat că va lansa primul său model de serie cu hidrogen până la începutul deceniului viitor. Modelul va fi bazat pe arhitectura Neue Klasse, dedicată modelelor electrice, care va putea fi adaptată special pentru vehicule pe bază de hidrogen.
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Industrie

BMW: A început producția pilelor de combustie pe bază pe hidrogen în Germania

Constructorul german de automobile a început producția pilelor de combustie pe bază de hidrogen la Munchen. Acestea vor fi utilizate pentru iX5 Hydrogen, care va fi utilizat în scopuri demonstrative.
Joi, 10 Martie 2022 | Modele noi

Imagini cu BMW iX5 Hydrogen în timpul testelor de iarnă: 374 CP, iar plinul de hidrogen se face în 3 - 4 minute

Constructorul bavarez de automobile a publicat o serie de imagini cu noul iX5 Hydrogen în timpul testelor de iarnă. SUV-ul cu pile de combustie pe bază de hidrogen va fi produs în serie mică.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Toyota Mirai va fi prezentată în decembrie: modelul cu pile de combustie pe bază de hidrogen va avea roți motrice spate și autonomie mai mare

Toyota va prezenta noua generație Mirai în cursul lunii decembrie. Modelul va avea la bază platforma TNGA și va fi disponibil în configurație cu roți motrice spate.
Joi, 18 August 2016 | Masini electrice si hibride

Picătură cu picătură: posesorii de mașini electrice pe hidrogen au depășit 1.6 milioane de kilometri parcurși în SUA

Deși pe piață există doar două modele de serie pe hidrogen, iar stațiile de încărcare sunt limitate la zona Californiei, posesorii americani ai electricelor care au pile de hidrogen în loc de baterii au adunat un milion de mile rulate.

Tag-uri similare

Toyota, Hyundai, hidrogen, Mirai, pile de combustie, Tucson Fuel Cell
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru