Polite RCA

Duminica, 07 Februarie 2016 | Intern

Asigurările RCA s-ar putea încheia şi pentru o lună, pentru a fi mai uşor de plătit

Asigurările de tip RCA vor putea fi încheiate şi pe o perioadă de numai 30 de zile la solicitarea ASF, potrivit unui proiect pentru modificarea legislaţiei asigurărilor auto obligatorii.
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 | Intern

Companiile de asigurări nu vor decontare directă pentru RCA: "Preţul poliţelor ar urma să crească"

Ideea ca un şofer să fie despăgubit pe propria poliţa RCA nu este pe placul companiilor de asigurări, care susţin că preţurile ar creşte şi că societăţile serioase ar avea de suferit.
Vineri, 15 Ianuarie 2016 | Intern

Una caldă, una rece: tarifele RCA vor scădea pentru unii clienţi, dar vor creşte pentru alţii

Companiile de asigurări care activează pe piaţa RCA susţin ca tarifele pentru poliţe vor scădea pentru unii clienţi, dar vor creşte pentru alţii, după aplicarea noilor reguli care prevăd corelarea cu daunele.
Marti, 29 Decembrie 2015 | Intern

RCA ieftin pentru şoferii care acceptă să fie monitorizaţi prin GPS de compania de asigurări

Monitorizare prin GPS, cazier pentru şoferi şi acces la camerele video pentru roviniete sunt măsurile prin care companiile de asigurări promit reducerea preţurilor la poliţele RCA.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Intern

Mai multi bani pentru RCA: valoarea poliţelor a crescut cu 20% în primele nouă luni ale anului

În primele nouă luni ale anului, valoarea primelor RCA subscrise de şoferii din România a crescut cu 20%, semn al creşterii preţurilor şi a numărului de înmatriculări auto.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Intern

Cazul Astra: Încă 8 luni de chin pentru păgubiţi până când îşi vor recupera banii

Păgubiţii Astra îşi vor recupera banii pe daune peste cel puţin 8 luni, întrucât aceasta este perioada minimă de timp în care va fi declarat definitiv falimentul companiei de asigurări, potrivit avocatului Gheorghe Piperea.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Intern

Falimentul Astra: statul evită noi cazuri prin preluarea conducerii asiguratorilor cu probleme

Falimentul Astra Asigurări a determinat statul să schimbe legea pentru a permite Autorităţii de Supraveghere Financiară să preia conducerea asiguratorilor cu probleme.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Intern

ASF le va permite asiguratorilor să schimbe tarifele RCA de două ori pe an

Autoritatea de Supraveghere Financiară a revenit asupra unei decizii din 2014 şi le va permite asiguratorilor să modifice de două ori într-un an tarifele de primă ale poliţelor RCA.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Intern

Schimbări la RCA în 2015: comisionul de intermediere va fi menţionat obligatoriu pe poliţă

Autoritatea de Supraveghere Financiară a schimbat anumite norme referitoare la poliţele RCA. Printre schimbări se numără şi obligativitatea prezentării comisionului de intermediere, atât procentual, cât şi în valoare absolută.
Miercuri, 03 Septembrie 2014 | Intern

Poliţele RCA s-ar putea scumpi cu 10-15% până la sfârşitul anului

Mişu Negriţoiu, preşedintele ASF, anunţă o nouă posibilă scumpire a poliţelor RCA. Aceasta este cauzată de numărul mare de daune de pe şoselele din România, ale căror costuri vor fi acoperite prin poliţe mai scumpe, titrează Digi 24.
Joi, 19 Septembrie 2013 | Intern

Euroins va putea să încheie noi poliţe RCA

La aproape o lună de la suspendarea temporară a dreptului de a emite poliţe RCA, Autoritatea de Supraveghere Financiară le-a permis celor de la Euroins să emită noi poliţe de asigurare tip RCA. ASF va monitoriza activitatea companiei în următoarele 60 de zile.

Tag-uri similare

RCA, polite RCA, Euroins, RCA euroins, polite RCA Euroins
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru