Porsche electric

Duminica, 25 Februarie | Industrie

Cel mai rapid Porsche: hypercar-ul Mission X ar putea intra în producție

Cel mai rapid Porsche fabricat vreodată ar putea fi anunțat în curând. O decizie cu privire la faptul dacă Porsche va construi hypercar-ul electric Mission X este așteptată până la sfârșitul anului.
Joi, 25 Ianuarie | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Porsche Macan electric

Porsche a lansat noua generație de Porsche Macan electric în două variante, Macan 4 și Turbo. Obiectivul Porsche este acela de a avea cel mai sportiv model din segment.
Luni, 13 Martie 2023 | Modele noi

Porsche confirmă: viitorul Cayenne va fi electric

Porsche a confirmat oficial că viitoarea generație a SUV-ului de performanță Cayenne va fi electrică. Noul model va fi lansat în a doua jumătate a deceniului actual, alături de generații electrice noi pentru Macan și 718.
Luni, 20 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Porsche Cayenne va avea și versiune electrică: arhitectură de 800 de volți

Potrivit celor mai noi informații, viitoarea generație Porsche Cayenne va primi și o versiune electrică. Noul model ar beneficia de o arhitectură de 800 de volți, iar lansarea este programată pentru 2026.
Luni, 25 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Porsche: Modelele electrice vor fi mai profitabile decât cele cu motoare termice

Porsche este de părere că modelele sale electrice vor fi mai profitabile decât cele cu motoare termice. Potrivit prognozelor realizate de constructor, profiturile obținute din vehicule electrice vor fi egale cu cele rezultate din mașini cu motoare termice în următorii doi ani.
Vineri, 26 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Porsche va utiliza propria platformă pentru mașini electrice și nu pe cea a Grupul Volkswagen

Porsche a anunțat că nu va folosi platforma dedicată mașinilor electrice dezvoltată de Grupul Volkswagen. Germanii lucrează la o arhitectură proprie, dedicată mașinlor premium, care va debuta odată cu lansarea noului Macan electric.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Porsche Taycan Turbo, cel mai puternic model din turul României cu 8 mașini electrice

Porsche Taycan Turbo este cel mai puternic model electric pe care îl vom vedea în #ElectricRomânia 2020. Primul vehicul din gama nemților echipat exclusiv cu motoare electrice poate dezvolta până la 680 de cai putere, iar autonomia maximă comunicată de oficiali este de până la 450 de kilometri.
Sambata, 09 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarele generații Porsche 718 Cayman și 718 Boxster vor avea versiuni electrice: până la 400 CP și versiuni cu roți motrice spate sau tracțiune integrală

Noile generații Porsche 718 Cayman și 718 Boxster vor avea versiuni electrice. Conform unor surse apropiate companiei, cele două modele vor putea fi echipate cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, iar puterea totală oferită ar urma să ajungă la 400 de cai.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Următorul Porsche electric ar putea fi succesorul lui 718 Cayman: “Vom lua o decizie în cel mult 12 luni”

Porsche susține că succesorul lui 718 Cayman este favorit să devină al doilea model electric din gamă, după noul Taycan. O decizie finală în acest sens va fi luată în cel mult 12 luni, potrivit constructorului.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Acesta este noul Porsche Taycan, primul model electric al mărcii germane: până la 761 CP și autonomie de 450 de kilometri

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Taycan. Primul model electric de serie dezvoltat de Porsche va fi disponibil în versiuni Turbo și Turbo S. Cea mai generoasă dintre acestea va oferi până la 761 de cai putere. Bateria de 93.4 kWh este capabilă să asigure o autonomie de până la 450 de kilometri.
Luni, 18 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Teasere noi cu viitorul Porsche Taycan: primul model electric dezvoltat de constructorul din Stuttgart va fi prezentat în toamna acestui an

Porsche a publicat un nou set de imagini teaser cu viitorul Taycan. Designul primului model electric de serie dezvoltat de Porsche va fi unul inspirat atât de liniile conceptului Mission E, cât și de actuala gamă de sportive a constructorului german. Debutul lui Taycan va avea loc în toamna anului curent.
Vineri, 15 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitorul Porsche Taycan: modelul electric debutează în luna septembrie

Porsche a publicat două schițe cu viitorul Taycan, primul model electric de serie dezvoltat de constructorul german. Până în acest moment, nemții spun că au primit peste 20.000 de precomenzi pentru modelul electric pe care îl vom vedea în premieră în toamna acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Modele noi

Oficial: Porsche Mission E Cross Turismo va avea versiune de producție

Oficialii Porsche au decis: Mission E Cross Turismo va primi o versiune de serie. Conform primelor informații, producția ar urma să înceapă în 2021 în cadrul fabricii din Zuffenhausen, uzina unde din 2019 nemții vor asambla Taycan, primul model electric din istoria Porsche.
Luni, 24 Iulie 2017 | Modele noi

Șeful Porsche: „Noua generație Porsche Cayenne va folosi motoare diesel, dar după el ne vom concentra pe versiuni hibride și electrice”

Directorul executiv Porsche a declarat în trecut că motorizările diesel ar putea fi abandonate în următorii cinci ani. Porsche Cayenne ar urma să fie ultimul reprezentant al curentului actual, gama germanilor preferând să ofere la schimb versiuni pe benzină, hibride și pur electrice.
Marti, 09 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

Un miliard de euro pentru electricele Porsche: marca germană investește masiv în electrificare în următorii ani

Acum 10 ani, Porsche jura că nu se va abate niciodată de la motoarele pe benzină. Astăzi, cel mai vândut model al mărcii e Cayenne diesel, cel mai scump model e un hibrid (918 Hybrid), iar în laboratoarele germanilor se pregătește prima electrică.
Marti, 05 Mai 2015 | Autoipoteze

Presa britanică: Rivalul Porsche al lui BMW Seria 5 va avea o versiune electrică şi una cu pile de hidrogen

O serie de patente înregistrate de Porsche şi descoperite de presa britanică anunţă un prim model 100% electric şi unul cu pile de hidrogen.
Sambata, 25 Octombrie 2014 | Modele noi

Porsche dezvoltă un model cu propulsie electrică pentru a concura cu Tesla Model S

Conform unor surse interne citate de către jurnaliștii britanici de la Autocar, Porsche lucrează la un automobil cu motor electric bazat pe viitorul model Pajun.
Luni, 26 Iulie 2010 | Modele noi

Porsche va scoate pe piaţă un model sportiv 100% electric

După ce a renunţat la ideea de a produce exclusiv modele pe benzină şi s-a reorientat spre diesel şi hibride, Porsche pregăteşte un prim model 100% electric.
Joi, 07 Ianuarie 2010 | Industrie

OFICIAL: Porsche nu va construi masini sportive hibride

Chiar daca vor exista versiuni hibride ale modelelor Cayenne si Panamera, Porsche sustine ca supercarurile Boxster si 911 vor ramane dedicate trenurilor de rulare conventionale.

Tag-uri similare

Aston Martin, Porsche 911, Porsche Panamera, Porsche Cayenne, Porsche Boxster, Porsche electric, Porsche hibrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru