Porsche Engineering

Luni, 21 Noiembrie 2022 | Intern

Porsche Engineering deschide un nou centru tehnologic în România, la Timișoara

Porsche Engineering, subsidiară a Porsche AG, deschide al doilea centru tehnologic la noi în țară, la Timișoara. Primul este la Cluj-Napoca.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | Intern

Porsche Engineering deschide un centru de cercetare și dezvoltare la Timișoara

Porsche Engineering, subsidiară a gigantului german Porsche AG, deschide un centru de cercetare și dezvoltare la Timișoara. Constructorul din Stuttgart mai are un centru tehnologic la noi în țară, la Cluj-Napoca.
Marti, 15 Iunie 2021 | Intern

Porsche Engineering vrea să deschidă un centru de cercetare și dezvoltare la Timișoara

Porsche Engineering, subsidiară a constructorului german de automobile, intenționează să deschidă la Timișoara un centru de cercetare și dezvoltare cu 200 de ingineri, potrivit declarațiilor făcute de primarul Dominic Fritz.
Miercuri, 16 Decembrie 2020 | Intern

Adaptare la noile tehnologii: specialiștii de la Porsche Engineering România testează sisteme autonome cu aplicații de gaming

Specialiștii de la centrul de inginerie Porsche Engineering din Cluj-Napoca testează sisteme autonome prin utilizarea unor aplicații de gaming capabile să simuleze orașe sau anumite tipuri de șosele.
Marti, 10 Martie 2020 | Intern

Centrul de inginerie software Porsche Engineering din Cluj-Napoca se extinde în 2020: numărul angajaților va crește cu peste 20%

Centrul de inginerie software Porsche Engineering cu sediul la Cluj-Napoca își va extinde în acest an numărul de angajați cu peste 20%.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Intern

Porsche dezvoltă în România tehnologii pentru mașini electrice și inteligența artificială: echipa a ajuns deja la 200 de ingineri

Divizia Porsche Engineering din România a ajuns deja la 200 de ingineri care dezvoltă tehnologii pentru mașini electrice și inteligența artificială, iar primele proiecte vor ajunge în curând pe mașini de serie.
Luni, 16 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche lansează stații care încarcă bateria mașinilor electrice în numai 20 de minute: Taycan va fi primul model compatibil

Porsche a inaugurat 4 puncte de încărcare pentru mașini electrice care utilizează o tensiune de 800 de volți, ceea ce permite o încărcare în numai 20 de minute pentru vehiculele cu autonomie de 400 de kilometri.
Miercuri, 13 Iulie 2016 | Intern

Investiție în educație: Porsche lansează un program de master în inginerie auto la Cluj

Porsche Engineering lansează un program de master în inginerie auto în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj și va angaja 20 de ingineri software și mecanici până la sfârșitul anului.
Marti, 15 Martie 2016 | Intern

Germanii vin după programatorii români: Porsche deschide un centru de inginerie software la Cluj

Porsche a anunţat deschiderea unui centru de inginerie software la Cluj-Napoca pentru dezvoltarea unor tehnologii digitale pentru industria auto la care vor lucra 25 de angajaţi.
Marti, 31 August 2010 | Industrie

Porsche va dezvolta cabine de camion pentru Scania

Diviziile Porsche încearcă să se implice în cât mai multe domenii, designul şi dezvoltarea camioanelor pentru colegii ed grup de la Scania fiind unul dintre acestea.

Tag-uri similare

Porsche, Scania, Porsche Engineering
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru