Porsche va dezvolta cabine de camion pentru Scania

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 31.08.2010
Diviziile Porsche încearcă să se implice în cât mai multe domenii, designul şi dezvoltarea camioanelor pentru colegii ed grup de la Scania fiind unul dintre acestea.

Una dintre cele mai interesante colaborări din domeniul auto va fi stabilită în perioada următoare între Porsche şi Scania. Cele două companii care fac parte din Grupul VW vor colabora la designul şi producţia unor cabine de camion, fiind pentru prima dată când designerii Porsche vor sta la baza acestui tip de produs industrial.

În proiect nu sunt implicaţi cei de la Porsche Design, aşa cum s-ar putea crede, ci chiar de Porsche Engineering, divizia care se ocupă de analiza materialelor şi de testele structurale ale modelelor mărcii sportive din Stuttgart. "Am găsit în Porsche Engineering un partener cu care împărţim aceleaşi valori şi viziuni în ceea ce priveşte dezvoltarea şi producţia produselor. Vom dezvolta împreună o cabină de camion optimizată pentru cererile Scania în ceea ce priveşte designul şi funcţionalitatea, dar şi producţia raţională", declară Per Hallberg, vicepreşedinte executiv al celor de la Scania.

Implicarea Porsche Engineering în dezvoltarea camioanelor nu este o noutate absolută, divizia germanilor fiind implicată anterior în astfel de proiecte în Europa de Est.

via | Inautonews

Comentarii (6)

  • uau
    Vreau si eu un tir din asta luat din Starcraft cu jante de R8 V10 si evacuare cromata cat casa poporului!
    4 3
  • Mircea
    Suberb
    Nu se stie exact cum o sa arate prima varianta a cabinei propusa de cei de la Porsche insa ce se vede in imagine este impresionant.
    4 1
  • ...
    nu stiam ca scania e din VW group..
    1 1
  • george -- belgia
    frate asi vrea si eu asa un camion sa lucrez cu el aici in port in antwerpen va dati seama cred totii sar da la o parte cind asi trece cu el e fenomenal. va dati seama ca nu o sa vedem cit de curind asa ceva . si daca va fi sa vedem o sa al vedem doar la vreun excentric
    1 0
  • george -- belgia
    revin am zis mai devreme ca asa camion poate ca o sa vedem la un excentric acum mai adaug sau poate la vreun jegos de belgian sau neamt asa cum am vazut un audi SLR8 al conducea un inputit de om de cind mam apropiat de el pe bune nu exagerez cu nimic mie unul mia venit sa vomit ce era in masina aia si cum putea omul ala era groaznic . Asa ca sa nu va mire daca o sa vedeti si voi asa ceva . Producatorii astia de masinii ar trebui sa se uite bine cui da asemenea masinii cum fac cei de la ferrari de isi aleg clientii
    1 0
  • gabytzu74
    sunt sofer de tir si va spun sincer ca asa ceva nu e pt a lucra cu el, ci mai degraba pt filme sci-fi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru