Poze Skoda

Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Skoda Octavia Combi, premiera mondială a cehilor

În standul Skoda de la Palexpo tronează noul Octavia Combi, expus în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

REPORTAJ GENEVA 2013: Standul Skoda, axat pe Octavia şi versiunile sale

Skoda a venit la Salonul Auto cu cel mai bine vândut model din gama sa, Octavia, disponibil în trei "arome": Berlină, Combi şi Combi 4x4. Automarket a urmărit lansarea plină de fast a compactei ceheşti.
Luni, 11 Februarie 2013 | Industrie

Aniversare la Skoda: 15 milioane de automobile produse

Skoda aniversează producţia a 15 milioane de automobile. Vehiculul aniversar este un Octavia de generaţie nouă şi va fi păstrat de membrii conducerii.
Luni, 03 Decembrie 2012 | Modele noi

Skoda Octavia 3: primele teasere oficiale al noii generaţii

Skoda a prezentat primele teasere oficiale al noii generaţii Octavia. Imaginile surprind stopul stâng şi zona montantului 3 al compactei. Ambele prezintă un nou design.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Fotospion

Skoda Octavia fără camuflaj - primele imagini neoficiale ale noii generaţii

Noua generaţie a lui Skoda Octavia se pregăteşte de lansare. Modelul a fost surprins de un fan al mărcii în Santiago de Chile, în timpul filmării unui spot publicitar.
Vineri, 02 Noiembrie 2012 | Modele noi

Skoda Octavia, prima imagine neoficială a noii generaţii

Noua generaţie a lui Skoda Octavia a fost deconspirată de cehii de la Autoforum. Aceştia au reuşit să obţină o imagine necamuflată a modelului din Mlada Boleslav înainte de prezentarea oficială.
Joi, 30 August 2012 | Modele noi

Skoda Yeti primeşte o ediţie specială în cinstea Olimpiadei de la Soci

Skoda celebrează Olimpiada de Iarnă din 2014 cu o ediţie specială a lui Yeti. Aceasta debutează anul viitor pe piaţa din Rusia şi vine cu câteva elemente exclusive.
Marti, 26 Iunie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, imagini şi informaţii noi

Skoda a prezentat imagini noi cu ultima adăugire a gamei sale - Rapid. De data aceasta, imaginile au fost însoţite de informaţii tehnice.
Vineri, 22 Iunie 2012 | General

Skoda îşi redeschide muzeul din Mlada Boleslav

Skoda a anunţat că va redeschide muzeul său din Mlada Boleslav în luna decembrie. Acesta are o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi şi prezintă peste 45 de automobile, biciclete şi motociclete.
Marti, 19 Iunie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, primele imagini şi informaţii oficiale

Skoda a publicat primele imagini şi informaţii ale noului Rapid. Exemplarul din imagini reprezintă versiunea de serie a lui Rapid şi va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut noul Skoda Rapid în avanpremieră mondială

Skoda ne-a invitat la centrul său de design din Cehia pentru o prezentare exclusivă a lui Rapid, sedanul compact încadrat între Fabia şi Octavia. Cu excepţia celor care l-au construit, am fost primii care au văzut noul model. Nu am avut voie să-l fotografiem, dar vi-l "povestim" în rândurile următoare cu ajutorul unor schiţe nou-nouţe.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, modelul de serie inspirat de MissionL, intră în producţie anul acesta

Skoda a anunţat numele versiunii de serie a lui MissionL concept. Berlina inspirată de acest concept se va numi Rapid şi va intra în producţie în 2012.

Tag-uri similare

Skoda, China, modele noi Skoda, noutati Skoda, Beijing, Skoda Rapid, poze Skoda, productie Skoda, Salonul Auto Beijing, rapid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru