Pret motorina

Miercuri, 23 Februarie | Intern

Prețuri mai mici la pompă: Acciza la combustibil ar putea scădea cu 50% pentru o perioadă de 3 luni

Coaliția de guvernare a încheiat un acord de principiu privind scăderea accizei la carburanți, pe o perioadă de 3 luni. La pompă, prețul ar urma să fie mai mic cu circa 1.2 - 1.5 lei/litru.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Intern

Cresc prețurile la benzină și motorină de la 1 ianuarie

Ministerul Finanțelor a publicat noile accize aferente anului 2022. Cum cele la carburanți au parte de o mică creștere, prețurile la pompă vor fi și ele mai mari de la 1 ianuarie.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Intern

Supraacciza la carburanți va fi eliminată din 1 ianuarie 2020: costul unui plin ar trebui să scadă cu circa 15 de lei

Parlamentul României a votat eliminarea supraaccizei pentru carburanți începând din 1 ianuarie 2020. În urma acestei decizii, costul unui plin de carburant ar trebui să scadă cu circa 15 lei.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Intern

Supraaciza la carburanți va fi eliminată: prețurile ar trebui să scadă cu circa 0.3 lei pe litru

Guvernul a anunțat că supraacciza la carburanți în valoare de aproximativ 0.3 lei pe litru va fi eliminată, însă nu a precizat când se va întâmpla acest lucru.
Duminica, 30 Decembrie 2018 | Intern

Prețurile la carburanți cresc cu circa 10 bani pe litru de la 1 ianuarie

Prețul unui litru de carburant va crește cu aproximativ 10 bani pe litru de la 1 ianuarie ca urmare a majorării accizelor și a conținutului minim de biocarburanți.
Joi, 19 Iulie 2018 | Intern

Supraacciza la carburanți ar putea fi eliminată: "Efectul pozitiv ar fi pentru populație"

Ministrul Finanțelor susține că analizează posibilitatea de a renunța la supraacciza pentru carburanți care a fost introdusă gradual începând din luna septembrie a anului trecut.
Joi, 31 August 2017 | Intern

Prețul carburanților va crește cu 0.32 lei pe litru după 1 octombrie: reintroducerea supraaccizei a fost aprobată

Prețul tuturor tipurilor de carburanți va crește cu 0.16 lei pe litru din 15 septembrie și cu încă 0.16 lei pe litru începând din 1 octombrie. În total, vom plăti la pompa cu 0.32 lei pe litru mai mult.
Marti, 08 August 2017 | Intern

Faceți plinul luna asta: guvernul crește din nou accizele pentru carburanți de la 1 septembrie

Accizele pentru carburanți se vor mări semnificativ de la 1 septembrie, astfel că prețul final benzinei și al motorinei va crește cu circa 0.45 lei pe litru.
Marti, 21 Februarie 2017 | Intern

Consiliul Concurenţei investighează piaţa carburanţilor: "Este surprinzător că preţurile fără taxe au crescut peste media din UE"

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe piaţa carburanţilor, întrucât preţurile fără taxe au depăşit în mod "surprinzător" preţurile medii din Uniunea Europeană.
Vineri, 30 Decembrie 2016 | Intern

Vești bune și vești proaste: carburanții se ieftinesc cu 50 de bani de la 1 ianuarie, dar așteptăm creșteri ulterioare de prețuri

Eliminarea supraaccizei pe carburanți și scăderea TVA-ului vor ieftini benzina și motorina de la 1 ianuarie. Totuși, prețul în creștere al petrolului și cursul de schimb leu/dolar vor avea efecte negative asupra prețului carburanților la pompă.
Vineri, 28 Octombrie 2016 | Intern

Raport surprinzător: România are preţuri mai mici la carburanţi decât în UE, pentru că taxele sunt relativ scăzute

Preţurile la carburanţi sunt mai mici în România decât media din Uniunea Europeană, element explicat prin taxele relativ scăzute, în ciuda faptului că benzina şi motorina sunt de fapt mai scumpe decât în blocul comunitar.
Luni, 31 Martie 2014 | Intern

Acciza pentru carburanţi: o analiză ne arată că vom cheltui în medie cu 450 lei în plus pe an

De mâine, 1 aprilie, se va aplica acciza pentru carburanţi. Vom plăti mai mult pentru benzină şi motorină, iar un studiu ne arată că românii vor parcurge, în medie, cu 1.100 kilometri mai puţin pe an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Februarie 2012 | Intern

Scumpiri-record la motorină şi benzină în toată ţara

Scumpiri serioase în zona carburanţilor în această săptămână. Benzina 95 a ajuns la aproape 5.8 lei pe litru, iar cel mai ieftin sortiment de motorină a depăşit 6 lei la unele benzinării, record absolut în istorie.
Miercuri, 22 Septembrie 2010 | General

Benzina din România este mai scumpă decât în Germania şi Franţa

Reprezentanţii companiilor petroliere justifică preţul mare al carburanţilor din ţara noastră înainte de taxe prin productivitatea scăzută a rafinăriilor româneşti.
Marti, 20 Octombrie 2009 | Intern

Benzina se scumpeste cu 20% de la 1 ianuarie 2010

Analistii economici estimeaza ca benzina se va scumpi cu 20% incepand cu 1 ianuarie 2010. Astfel, un litru de benzina care costa astazi 4.00 lei va costa 4.80 lei in 1 ianuarie 2010.

Tag-uri similare

benzina, pret benzina, pret motorina
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru