Proiect-pilot

Joi, 04 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler testează capacitatea hibrizilor plug-in de a trece automat la modul electric în zonele cu restricții de trafic: proiect-pilot în Torino

Fiat-Chrysler a demarat un proiect-pilot prin care vrea să testeze capacitatea hibrizilor plug-in de a trece automat la rularea 100% electrică în zonele cu trafic restricționat. Primele teste au fost făcute cu un Jeep Renegade 4xe PHEV în Torino, urmând ca proiectul să fie extins în Italia și alte țări.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Masini autonome

Proiect-pilot: Mercedes și Bosch vor testa o aplicație de ride-hailing cu mașini autonome

Mercedes și Bosch au anunțat un proiect-pilot prin care vor să testeze comportamentul mașinilor autonome în cadrul unui serviciu de ride-hailing. Proiectul se va desfășura în orașul american San Jose, iar flota va cuprinde vehicule Mercedes-Benz Clasa S.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Tehnologie

Airbnb pentru mașini: General Motors se gândește la un proiect prin care clienții să-și închirieze mașinile când nu le folosesc

General Motors pregătește un proiect-pilot prin care clienții să își poată închiria mașinile atunci când nu le folosesc, potrivit unor surse apropiate de companie.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Tehnologie

Proiect-pilot: Angajații Audi vor fi echipați cu un exoschelet pentru munca în fabrică

Audi a anunțat introducerea unui exoschelet pentru angajații fabricilor sale din Ingolstadt și Neckarsulm (Germania), sistem care să îi ajute să ridice mai ușor diferite piese grele.

Tag-uri similare

Audi, Germania, angajati, fabrici, Ingolstadt, exoschelet, proiect-pilot, Neckarsulm
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru