PwC

Joi, 26 August 2021 | Masini electrice si hibride

Sondaj: 55% dintre europeni vor să cumpere mașini electrice în următorii 2 ani

Interesul pentru mașinile electrice este în creștere în Europa, 55% dintre consumatori și 100% dintre managerii de flote declarându-și intenția de a cumpăra un astfel de vehicul în următorii doi ani, potrivit unui sondaj al companiei de consultanță PwC.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Vânzările europene de mașini electrice și hibride au crescut cu 128% în trimestrul al treilea: europenii au cumpărat 54% din totalul global de unități vândute

Mai mult de jumătate (54%) din mașinile hibride și electrice vândute la nivel global în trimestrul al treilea au fost cumpărate de clienții din Europa, urmați de cei din China (30%) și din SUA (16%), iar tendința va continua până la finalul anului, potrivit unui raport al PwC.
Miercuri, 26 August 2020 | Intern

Studiu: România va avea cea mai rapidă recuperare a vânzărilor auto din Europa Centrală, după declinul din 2020

România ar putea înregistra cea mai mare scădere a vânzărilor de autoturisme și vehicule comerciale noi din Europa Centrală în acest an, de 24,3% comparativ cu nivelul 2019, dar va avea o revenire rapidă urmând să depășească pragul de volum pre-criza COVID până în 2023, arată o analiză realizată de PwC.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Industrie

Studiu: producătorii auto vor fi obligaţi să-şi diminueze costurile în următorii 10 ani, iar automatizarea va crește în fabrici

Producătorii auto vor fi obligaţi în următorii 10 ani să-şi diminueze costurile, deoarece cheltuielile cu cercetarea şi dezvoltarea le reduc drastic profiturile potenţiale. În plus, rolul roboticii şi al automatizărilor în fabrici va crește exponenţial, potrivit unui studiu realizat de PwC.
Joi, 08 Martie 2018 | Industrie

Sunteți gata de schimbări majore în lumea auto? Studiu PwC: "În 2030, 55% dintre mașini vor fi electrice, car sharing-ul va fi la ordinea zilei, iar taxiurile-robot vor intra pe piață"

Prognozele legate de viitorul industriei auto sunt dificl de realizat în contextul unei industrii auto marcată de tehnologii foarte dinamice, însă PwC încearcă să ne ofere câteva idei care demonstrează schimbările majore ale industriei.
Miercuri, 21 Ianuarie 2009 | Economic

Piata auto din Rusia poate scadea cu 50% in 2009

Criza economica mondiala loveste si in pietele auto cu mare expansiune in ultimii ani. Un exemplu in acest sens este Rusia.

Tag-uri similare

vanzari, Germania, Rusia, piata auto, PwC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru