Razboi ucraina

Miercuri, 15 Martie 2023 | General

Letonia donează Ucrainei mașinile confiscate de la șoferii prinși în stare de ebrietate

Într-o încercare de a crește siguranța pe drumurile publice, dar și din solidaritate, Letonia donează Ucrainei mașinile confiscate de la șoferii prinși în stare de ebrietate.
Miercuri, 06 Iulie 2022 | General

Volkswagen închide una dintre uzinele sale din Rusia, din cauza războiului din Ucraina

Potrivit Automotive News Europe, Grupul Volkswagen a închis definitiv uzina sa din orașul Nijni Novgorod din Rusia. Motivul închiderii uzinei este atribuit lipsei de componente esențiale cauzate de războiul din Ucraina.
Luni, 06 Iunie 2022 | Industrie

Producția lui Ford Focus, afectată de războiul din Ucraina

Potrivit publicației Automotive News, uzina Ford din Saarlouis, Germania, va reduce drastic producția lui Focus începând din august. Motivul acestei reduceri se datorează problemelor de aprovizionare cu piese esențiale ca urmare a războiului din Ucraina.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Industrie

Audi oprește temporar producția modelelor A4, A5 și A8 din cauza războiului din Ucraina

Audi a anunțat că a oprit temporar producția modelelor A4, A5 și A8 la uzina din Neckarsulm din cauza problemelor cu lanțurile de aprovizionare cauzate de războiul din Ucraina.
Joi, 17 Martie 2022 | Industrie

Războiul din Ucraina va reduce producția auto globală cu 5 milioane de vehicule în următorii doi ani

Potrivit unor estimări realizate de S&P Global Mobility, producția de automobile va scădea cu 5 milioane de unități în următorii 2 ani, din cauza războiului din Ucraina și a crizei de semiconductori. Mai multe componente și resurse importante ca paladiu, platina și neonul, au devenit, deja, greu accesibile.
Marti, 01 Martie 2022 | Industrie

Volvo oprește livrările de mașini către Rusia din cauza războiului din Ucraina

Constructorul suedez a anunțat că va opri livrările de automobile către Rusia ca urmare a războiului declanșat săptămâna trecută în Ucraina. Volvo este primul producător care ia o asemenea decizie.
Luni, 28 Februarie 2022 | Industrie

Volkswagen oprește producția la două fabrici din Germania, ca urmare a războiului din Ucraina

Grupul Volkswagen a anunțat că va înceta, temporar, producția la două uzine din Germania ca urmare a războiului din Ucraina. Motivul întreruperii producției este atribuit opririi furnizării de componente din țara care tocmai a fost invadată de Rusia.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ucraina, Grupul VW, razboi ucraina, volkswagen opreste productia la doua fabrici
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru