Renault Clio RS

Luni, 20 Iunie 2011 | Intern

Renault Clio RS Gordini costă 22.300 de euro în România

Renault a publicat pe site-ul său preţurile versiunii speciale Gordini a modelului RS. Ediţia personalizată intens se bucură tot de 200 de cai putere, dar costă 22.300 de euro.
Marti, 05 Aprilie 2011 | Autoipoteze

Viitorul Renault Clio RS ar putea folosi un motor turbo

Renault pregăteşte o ofensivă mai economică şi mai ecologică în segmentul sub-compact de performanţă. Viitorul Clio RS ar putea renunţa la motorul aspirat în favoarea unuia turbo.
Marti, 01 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Renault Wind este al patrulea membru al familiei Gordini

Renault va lansa la Geneva un nou produs sub sigla Gordini. De această dată, celebrul albastru Malte Blue "va îmbrăca" modelul Wind.
Miercuri, 25 August 2010 | Tuning

Akrapovic oferă un sistem de evacuare pentru Renault Clio RS

Renault Clio RS a primit o evacuare din titaniu realizată de specialiştii de la Akrapovic. Aceasta este mai uşoară cu 4 kilograme decât versiunea standard şi sistemul complet costă 1.500 de euro.
Vineri, 23 Iulie 2010 | Modele noi

Renault pregăteşte versiuni Gordini pentru Megane şi Wind

Renault va lansa modelele Megane şi Wind în versiune Gordini, ediţie specială caracterizată de culoarea albastră a caroseriei şi de modificările estetice.
Marti, 29 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Autocar pune faţă în faţă Ford Focus RS500 şi Renault Clio RS

Autocar caută să justifice eticheta de preţ pusă exclusivistului Ford Focus RS500 cu un comparativ. Hatchback-ul Ford se confruntă cu un adversar mult mai accesibil, poziţionat în alt segment: Renault Clio RS.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Video

VIDEO: Două reclame noi şi amuzante la Renault Clio RS

Francezii de la Renault au creat două reclame noi la Clio RS facelift. Modelul este promovat ca fiind un mijloc de distracţie veritabil pentru adulţii care vor ceva mai mult.

Tag-uri similare

Renault, Citroen, Audi A1, Renault Clio, Citroen DS3, Renault Clio RS, Clio RS, Mini Cooper JCW, video Renault, reclama Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru