Renault Clio RS

Luni, 10 Mai 2021 | Industrie

OFICIAL: Divizia Renault Sport își schimbă numele în Alpine Cars

Renault a decis să schimbe numele diviziei sale sportive, responsabilă de modele emblematice precum Clio RS și Megane RS. Mai exact, Renault Sport se transformă în Alpine Cars.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Modele noi

Renault ar putea dezvolta o versiune RS pentru hatchback-ul electric Zoe: modelul ar urma să înlocuiască Clio RS

Renault analizează posibilitatea de a dezvolta o versiune sportivă RS pentru hatchback-ul electric Zoe care să înlocuiască în gamă actualul Clio RS, ca urmare a necesității de a adopta tehnologii electrice.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Modele noi

Renault lansează linia de accesorii RS Performance dedicată lui Clio RS: elemente de caroserie și echipamente derivate din cele utilizate în motorsport

Renault a introdus linia de accesorii RS Performance pentru Hot Hatch-ul Clio RS. Francezii propun un kit de caroserie derivat din cel al conceptului Clio RS 16 și un pachet de performanță cu accesorii preluate din motorsport. În viitorul apropiat, francezii vor oferi o astfel de linie și pentru Megane RS.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Modele noi

Viitorul Renault Clio RS va împrumuta motorul turbo de 1.8 litri de pe Megane RS: unitatea ar putea oferi 225 de cai putere

Viitorul Renault Clio RS va renunța la motorul turbo de 1.6 litri în favoarea unității de 1.8 litri care echipează și Megane RS, însă aceasta va fi disponibilă într-o versiune de circa 225 de cai putere.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Modele noi

Renault Clio RS 18: ediție limitată care oferă elemente inspirate din Formula 1

Renault a publicat primele fotografii cu ediția limitată Clio RS 18. Versiunea propusă de Renault împrumută o serie de elemente vizuale inspirate de monopostul de Formula 1 utilizat de echipa constructorului francez.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | Modele noi

Tratament de întinerire: Renault Clio RS facelift se prezintă

Renault a decis să aplice modificările estetice aduse lui Clio și versiunii de performanță: Clio RS. Așa se face că avem un look frontal nou și chiar o evacuare nouă pe vârful de gamă Clio RS Trophy.
Marti, 24 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Renault anunţă un nou model RS Trophy, cu ajutorul unui teaser oficial

Cu numai câteva zile înainte de Geneva, Renault a publicat un prim teaser al surprizei pe care o pregătea pentru salonul elveţian. Este vorba despre un nou model RS Trophy, cel mai probabil bazat pe Clio RS.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Reportaj

Reportaj: De la "Copiii spun lucruri trăznite" la cursele de maşini

Am cunoscut un om care face fix ce visa când era copil şi nu se face de ruşine. Vorbim despre Adi Iliescu, un pilot de 17 ani care alearga cu un Mitsubishi Lancer Evo 9 de 400 CP în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.
Duminica, 02 Februarie 2014 | Modele noi

Renault a anunțat lansarea unei noi versiuni pentru modelul Clio RS

Noua versiune performantă a modelului Clio va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Geneva ce va debuta la începutul lunii martie.
Luni, 22 Iulie 2013 | Modele noi

Renault Clio Cup, primele imagini şi informaţii ale versiunii de competiţie a lui Clio RS

Francezii de la Renaultsport au dezvoltat deja o versiune de competiţie a noului Clio RS. Vorbim despre Clio 4 Cup, model care debutează la Frankfurt şi este gata să concureze în etapele sancţionate de FIA.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Motorsport

Salvatore Arcarese, singurul reprezentant al României în Clio Cup, a testat un Clio RS la Ciolpani

Salvatore Arcarese, pilotul de 19 ani care reprezintă ţara noastră în Cupa Clio, a testat un Clio RS pregătit de CNR pe macadam, marcând prima sa experienţă pe această suprafaţă. Automarket a urmărit testele şi revine cu primele impresii.
Joi, 14 Februarie 2013 | Modele noi

Renault Clio RS, imagini şi informaţii complete

Renault a prezentat o galerie foto completă a noului Clio RS, alături de informaţiile tehnice complete ale noului model.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Februarie 2013 | Modele noi

Renault Clio RS - 200 de cai şi consum mediu de 6.3 litri/100 km

Renault a publicat astăzi un nou set de informaţii pentru Clio RS. Noua generaţie a debutat la Paris, dar ajunge pe stradă abia la mijlocul lunii martie.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | Modele noi

Renault Clio Cup, primele imagini şi informaţii oficiale

Francezii de la Renaultsport au dezvoltat deja prima versiune Cup a noului Clio RS. Modelul este destinat competiţiilor, are 220 CP şi pleacă de la 37.800 euro fără taxe.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Renault Clio RS, primele imagini şi informaţii oficiale

Renault a prezentat noul Clio RS la Salonul Auto de la Paris. Noua generaţie renunţă la propulsorul aspirat în favoarea unui 1.6 Turbo de 200 CP şi la transmisia manuală pentru un EDC cu două ambreiaje.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Renault a adus la Goodwood prototipul viitorului Clio RS

Francezii de la Renault au adus prototipul viitorului Clio RS la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul a fost condus de Carlos Tavares, COO-ul Renault.
Luni, 21 Mai 2012 | Modele noi

Informaţii noi despre viitorul Renault Clio, o maşină pentru ”plăcerea de a conduce”

O publicaţie franceză a reuşit să afle mai multe despre viitorul Renault Clio. Modelul mic va avea motoare noi, un portbagaj generos şi un spirit dinamic.
Marti, 13 Martie 2012 | Modele noi

Renault Clio RS Red Bull Racing RB7 - ediţie dedicată echipei de Formula 1

Renault a lansat o ediţie limitată a modelului Clio RS, botezată Red Bull Racing RB7. După cum o spune şi numele, modelul este dedicat echipei de Formula 1 Red Bull.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Clio va fi schimbat dramatic

Viitoarea generaţie a lui Clio va avea un interior de calitate superioară şi un aspect mai atrăgător. Francezii vor să facă maşina "mai germană".
Miercuri, 13 Iulie 2011 | Autoipoteze

Renault Clio Williams ar putea renaşte cu 240 de cai sub capotă

Renault ar putea celebra parteneriatul semnat cu cei de la Williams printr-o reeditare a celebrului Clio Williams, hot-hatch-ul care a făcut furori la începutul anilor '90.

Tag-uri similare

Renault, Citroen, Audi A1, Renault Clio, Citroen DS3, Renault Clio RS, Clio RS, Mini Cooper JCW, video Renault, reclama Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru