OFICIAL: Renault Wind este al patrulea membru al familiei Gordini

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.02.2011
Renault va lansa la Geneva un nou produs sub sigla Gordini. De această dată, celebrul albastru Malte Blue "va îmbrăca" modelul Wind.

Renault va extinde în primăvara acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, gama Gordini. După Twingo, Twingo RS şi Clio RS, constructorul francez va aplica albastrul Gordini şi pe caroseria modelului Wind.

Decapotabila, construită pe baza actualului Twingo, va căpăta astfel o nouă versiune de top, caracterizată, aşa cum am mai spus, de culoarea Malta Blue, aplicată caroseriei. Nu lipsesc dungile albe contrastante, aplicate pe capotă. Versiunea Gordini aduce cu sine şi un set de jante de 17 inch, carcase pentru oglinzile laterale, vopsite în culoarea Glacier White, precum şi un acoperiş transparent de culoare neagră.

La interior, clienţii vor putea găsi o tapiţerie în două culori, negru şi albastru, culori la care se adaugă albul, atunci când vine vorba despre detalii şi inserţii. Volanul şi levierul schimbătorului au primit de asemenea culoarea albastră, pentru a se putea încadra în peisajul Gordini. 

via | autoblog

Comentarii (2)

  • frumos
    imi aminteste usor de Tigra, prima generatie
    5 9
  • super simpatica !
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru