Renault Koleos

Joi, 23 Iunie 2011 | FRANKFURT 2011

OFICIAL: Noul Renault Koleos se prezintă

Renault a publicat primele imagini oficiale ale lui Koleos facelift şi a anunţat informaţii despre motorizările acestui model.
Miercuri, 22 Iunie 2011 | Modele noi

Renault Koleos facelift - primele imagini

O prezentare făcută de Renault pentru jurnaliştii din India a "scăpat" primele imagini cu faceliftul lui Koleos. SUV-ul francezilor se schimbă sensibil la faţă.
Sambata, 09 Octombrie 2010 | General

Renault va dezvolta un nou crossover compact

Patrick Pelata, directorul Renault, a dezăluit în cadrul unui interviu acordat publicaţiei germane Automobilewoche că producătorul francez doreşte să dezvolte un nou crossover compact.
Luni, 16 August 2010 | Siguranta

Dacia Duster, printre cele mai dezamăgitoare frâne din segment

Dacia Duster stârneşte din nou controverse. Francezii de la Automobile Magazine au supus modelul român unui test care a dovedit că distanţa de frânare este una dintre cele mai slabe din segment.
Marti, 10 August 2010 | Modele noi

Renault Laguna facelift primeşte "faţa" lui Latitude la Salonul de la Paris

Renault va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Paris faceliftul modelului Laguna. Restilizarea va implica preluarea designului frontal regăsit pe Latitude.
Miercuri, 31 Martie 2010 | Video

VIDEO: Conditiile extreme in care se testeaza modelele Renault

Renault cauta sa castige increderea clientilor sai cu un film scurt despre testele dure la care sunt supuse modelele sale, de la Megane la Koleos.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Siguranta

Recall pentru 50.000 de unitati Qashqai, X-Trail si Koleos

Trei dintre SUV-urile produse de alianta Renault-Nissan vor fi rechemate in service din cauza unor posibile defecte la nivelul coloanei de directie.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Nissan Qashqai, Renault Megane, Nissan X-Trail, Renault Koleos, recall Nissan, recall Renault, video Renault, recall Koleos
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru