Renault Koleos

Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Renault Koleos: SUV-ul francez primește câteva noutăți de design și sistemul de asistență Hill Descent Control

Renault a anunțat că SUV-ul mediu Koleos primește o serie de modificări la faruri și stopuri, dar și sistemul de asistență Hill Descent Control pentru versiunea cu tracțiune integrală. În plus, clienții pot alege o nouă culoare de caroserie.
Sambata, 06 Iunie 2020 | Modele noi

Renault confirmă că SUV-ul Koleos va primi o nouă generație: modelul va avea și o versiune electrificată

Renault a confirmat că pregătește o nouă generație pentru SUV-ul Koleos după ce a renunțat la planurile pentru înlocuirea acestuia, iar modelul va primi cel puțin o versiune electrificată.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault va lansa în 2022 un SUV bazat pe conceptul Nissan Ariya, dar renunță la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman

Renault va prezenta în 2022 un SUV bazat pe conceptul Ariya al partenerilor de Alianță de la Nissan și a decis să renunțe la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 06 Iunie 2019 | Modele noi

Renault Koleos facelift, poze și detalii oficiale: modificări estetice minore și două motoare diesel noi

Renault Koleos a primit o serie de îmbunătățiri. SUV-ul constructorului francez a primit mici modificări estetice, un interior cu materiale mai bune și două motoare diesel noi. Vârful de gamă oferă 190 CP și poate fi comandat doar cu sistem de tracțiune integrală.
Luni, 18 Septembrie 2017 | DriveTest

O lună cu Renault Koleos: punctele tari și punctele slabe ale celui mai mare SUV Renault

Renault Koleos a petrecut o lună alături de noi. O lună de vară, în care Bucureștiul respiră, mașinile consumă puțin, iar cei de la volan pot înțelege mai multe despre mașina pe care o conduc.
Joi, 18 Mai 2017 | Intern

Cel mai mare SUV Renault se întoarce în România: noua generație Koleos costă 30.500 de euro

Noul Renault Koleos are prețuri și pentru piața din România. Cel mai mare SUV al francezilor pornește de 30.500 de euro cu TVA inclus.
Joi, 23 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Renault pregăteşte o "surpriză electrică" pentru luna martie la Geneva, pe lângă deja anunţatul Captur facelift

Renault a dezvăluit că pregăteşte o "surpriză electrică" pentru Salonul Auto de la Geneva din luna martie, pe lângă deja anunţatul Captur facelift şi lansarea pe piaţa europeană a lui Koleos şi Alaskan.
Miercuri, 07 Decembrie 2016 | Modele noi

Calendarul Renault pe 2017: Captur facelift în primăvară, Megane RS în toamnă

Cele două mari lansări Renault de anul viitor sunt facelift-ul operat pe Captur și versiunea sportivă a lui Megane. Între acestea se infiltrează și lansarea de piață a SUV-ului Koleos, care va fi disponibil în noua sa generație în primăvara lui 2017.
Vineri, 30 Septembrie 2016 | PARIS 2016

VIDEO: Turul celor mai importante 10 premiere de la Paris. De la Sandero facelift la conceptele viitorului BMW, VW și Mercedes

Care sunt cele mai importante modele de serie și concepte prezentate la Salonul Auto de la Paris? Automarket vă face un rezumat cu prezentarea video de la stand a fiecăruia.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Același nume, cu totul altă mașină: Renault Koleos completează oferta francezilor în segmentul D (Update foto)

Deși a păstrat numele celui mai mare SUV al său, Renault îl modifică adânc pe Koleos la nivel tehnic și estetic. SUV-ul francez de segment D revine astfel cu forțe proaspete în lupta cu rivalii din clasa sa.
Joi, 21 Aprilie 2016 | Modele noi

Se sparge misterul: Primele imagini cu noua generație Renault Koleos

Cel mai mare SUV din gama Renault este tot mai aproape. Noul Koleos, a fost deja dezvăluit de o serie de imagini apărute pe internet.
Marti, 15 Martie 2016 | Modele noi

Renault mai bagă o fisă: după eşecul Koleos, francezii apelează la Maxthon

Renault Maxthon va înlocui actualul SUV Koleos şi va împrumuta designul lui Nissan X-Trail, urmând să fie mai mare decât predecesorul său şi să aibă cinci locuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Februarie 2016 | Modele noi

Kadjar le dă aripi celor de la Renault: urmașul lui Koleos se lansează anul acesta și va avea un alt nume

Renault lucrează la noua generație a modelului Koleos, așteptată să își facă apariția spre sfârșitul anului viitor și să fie disponibilă în showroom la începutul lui 2017.
Vineri, 19 Iunie 2015 | Modele noi

Designerul Renault: ”Koleos a eșuat pentru că s-a aflat între segmente. Urmașul său va fi un SUV mediu rafinat”

După ce a terminat cu lansarea noului Kadjar, Renault se dedică unui alt SUV important: Koleos. Modelul se va lansa în 2016 și va fi mult mai rafinat.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | Modele noi

Viitorul Renault Koleos va fi mult mai mare decât Kadjar şi va avea şapte locuri

Renault lucrează în prezent la noua generaţie Koleos. SUV-ul va fi repoziţionat, urmând să măsoare cinci metri lungime şi să poată transporta până la şapte pasageri.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Modele noi

Noua generaţie Renault Koleos se va lansa în 2016

Renault crede în continuare în potenţialul modelului Koleos şi promite o nouă generaţie în anul 2016. SUV-ul a fost confirmat oficial şi ar urma să împărtăşească aceeaşi platformă cu Nissan X-Trail.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Modele noi

China: Great Wall va lansa un SUV cu faţa lui Touareg şi spatele lui Koleos

O nouă copie chinezească se pregăteşte de debut în cadrul Salonului de la Beijing. Great Wall ne prezintă Hover H7, un SUV de mari dimesniuni care fură faţa lui VW Touareg şi spatele lui Renault Koleos.
Luni, 27 Februarie 2012 | Modele noi

Ucraina: Renault Duster primeşte un motor pe benzină de 2.0 litri şi 135 CP

Duster va fi oferit şi cu un motor pe benzină de 2.0 litri pe piaţa din Ucraina. Motorizarea nouă oferă 135 CP şi va fi disponibilă atât în versiunea 4x2, cât şi în versiunea 4x4.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Modele noi

Renault lansează o nouă ediţie Bose pentru Koleos facelift

Renault Koleos va fi disponibil din luna martie într-o nouă ediţie Bose, dedicată celor care vor să primească un pachet de dotări opţionale atractive, pe lângă un sistem audio profesional.
Miercuri, 07 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

GALERIE FOTO: Noul Renault Koleos facelift

Renault a prezentat astăzi o galerie foto completă a noului Koleos facelift. Modelul va fi expus în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Nissan Qashqai, Renault Megane, Nissan X-Trail, Renault Koleos, recall Nissan, recall Renault, video Renault, recall Koleos
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru