Renault lansează o nouă ediţie Bose pentru Koleos facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.01.2012
Renault Koleos va fi disponibil din luna martie într-o nouă ediţie Bose, dedicată celor care vor să primească un pachet de dotări opţionale atractive, pe lângă un sistem audio profesional.

Anul trecut, Renault lansa o ediţie specială a modelului Koleos pentru a marca parteneriatul încheiat atunci de francezi cu specialiştii în sisteme audio de la Bose. Disponibil în 20 de ţări europene, prima versiune Koleos Bose s-a vândut foarte bine şi a reuşit să totalizeze 30% din toate unităţile crossover-ului. Succesul s-a repetat şi în cazul fraţilor mai mici, Laguna şi Megane, care au beneficiat şi ei de pe urma numelui Bose aplicat pe caroserie.

Pentru a duce mai departe imaginea pe care şi-a creat-o în segment, Renault reiterează versiunea Bose odată cu introducerea în showroom-uri a faceliftului pentru Koleos. Programat să apară pe piaţă în martie, imediat după Salonul Auto de la Geneva, unde va fi expus la standul francezilor, Koleos Bose Edition se poziţionează ca o versiune atractivă pentru clienţi, menită să ofere un avantaj în ceea ce priveşte echiparea.

La exterior, ediţia specială vine cu carcase argintii pentru oglinzile laterale, geamuri fumurii, jante de 17 inch negre şi logo-ul Bose.

La interior nu putea lipsi sistemul audio Bose cu şapte difuzoare şi subwoofer, CD şi MP3 Player, conexiunea pentru USB. Pachetul este completat de sistemul de navigaţie Carminat, de tapiţeria special cu cusături contrastante, de plasticul negru lucios şi de inserţiile cromate.

Ediţia specială Bose va putea fi comandată doar împreună cu motorizarea 2.0 dCi de 150 de cai putere, cu tracţiune integrală sau doar faţă, cu cutie manuală sau automată. Preţul său pe piaţa din Franţa pleacă de la 29.400 de euro.

via | auto-media

Comentarii (4)

  • Koleos
    Din cate stiu modelul vine doar cu tractiune integrala atat pentru CVM cat si pentru CVA.
    In Romania, sincer nu s-a vandut deloc bine.
    3 1
  • Morala
    Se lanseaza in Romania editia limitata?
    Au fost alte editii limitate "BOSE", la alte modele, pe care nu le-ati prezentat.
    Dar ddaca au optiuni care scot in evidenta masina, DA!
    1 1
  • Asta seamana cu Lodgy-ul, daca lipeau farurile de radiator!
    2 4
  • e pe Sistem Turbo?
    La noi mergea editia Bo$$. :)
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru