Ucraina: Renault Duster primeşte un motor pe benzină de 2.0 litri şi 135 CP

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.02.2012
Duster va fi oferit şi cu un motor pe benzină de 2.0 litri pe piaţa din Ucraina. Motorizarea nouă oferă 135 CP şi va fi disponibilă atât în versiunea 4x2, cât şi în versiunea 4x4.

Renault Duster va fi oferit pe piaţa din Ucraina şi în compania unei motorizări pe benzină de 2.0 litri şi 135 CP, informează Transmissia.net. Iniţial, modelul din Mioveni urma să fie oferit în compania unei motorizări de 140 CP, dar unitatea pusă la dispoziţie într-un final dezvoltă cu cinci cai putere mai puţin. Respectiva opţiune de motorizare va fi oferită atât în compania sistemului de tracţiune integrală, cât şi pentru versiunile cu transmisie faţă, anunţă portalul Transmissia.

Motorul pe benzină de 2.0 litri oferit în gama Duster este fabricat încă din luna martie a anului trecut. Încă de la început, cei de la Dacia au specificat faptul că unitatea respectivă nu va fi oferită şi pe piaţa din România. Ulterior, Duster va fi oferit şi cu o transmisie automată, dar doar pe unele pieţe. Transmisia automată este preluată din gama Renault şi a fost ajustată de inginerii RTR.

Tot pe piaţa din Ucraina, Renault va oferi şi ediţia Bose a lui Koleos.

Renault Koleos Bose Edition vine cu carcase argintii pentru oglinzile laterale, geamuri fumurii, jante de 17 inch negre şi cu logo-uri Bose. Interiorul se mândreşte cu sistemul audio Bose cu şapte difuzoare şi subwoofer, CD şi MP3 Player şi conexiune USB. Pachetul este completat de sistemul de navigaţie Carminat şi de tapiţeria specială cu cusături contrastante.

Via | Transmissianet

Comentarii (14)

  • claudiu
    @Dacia - Renault
    Bine ca rusii , ucrainenii pot primi un motor mai potent, si noi trebuie sa ne multumim cu un amarat de 1.5 diesel
    8 28
  • @claudiu
    ce potenta vezi tu in 2Lsi 135 cp?! ....daca am fi realisti in ro nu prea s-ar vinde...nu stiu ce i-o fi determinand sa-l faca pt. ucrainieni.
    23 11
  • hai...un 1,6....mai ziceam dar 2,0 e....sincer cam intarzaiat ...la tendintele actuale.........scuze!
    17 7
  • Nu se vindea in Romania un astfel de motor, mai ales pe Dacia care este o marca mai low-cost.
    Este si prea vechi.
    In Ucraina sau Rusia poate benzina este mai ieftina :)
    26 1
  • *****
    acest motor de 2.0 135 cp e euro 5 ?????
    4 2
  • bezina mai ieftina si taxe mai mici
    in Ucraina si Rusia benzina este mai eftina si taxele sunt altfel fata de romania, aici platesti mai mult pentru un motor 2.0 atat taxe cat si asigurari.
    12 1
  • sau mai bine spus, aici ar omori Qashqai-ul... oricum koleos nu prea am vazut pe la noi pe strada...

    si s-ar vinde si la noi in draci motorul asta daca pretul masinii nu ar depasi 19k...
    macar de bun simt daca puneau si la noi motorizarea asta. in Brazilia se vinde varianta asta de cand s-a lansat duster-ul... un video cu un drive test se poate vedea si aici http://www.youtube.com/watch?v=PBmMDY9QfTY
    4 11
  • Carlos
    @dumbravaandrei
    Duster, Qashqai si Koleos sunt modele complementare, stai tu linistit, nu omoara nimic in propriul grup... dar concurenta directa cu siguranta are de suferit (sx4, ix35, yeti, asx, kuga,tiguan etc). Putina gandire nu strica...
    10 5
  • transmisie automata pe cand si in Ruministan??
    Vreau 2.0i benzina pe cutie automata disponibil si in Romania! E asa greu? Cred ca Dacia e singurul producator auto din lume care nu a fabricat niciodata masini hidramate in propria tara! Rusine!
    7 6
  • Praf in ochi
    Duster
    Motorul de 2,0 l si 135 CP este depasit cam de ceva vreme bunicica. Era motorul de pe Megane 2 . La ora actuala , motoarele aspirate de 2,0 l au cam disparut , iar cele care mai exista , au de la 150 CP in sus.....Nu prea s-ar vinde aceasta motorizare in RO. Nici cand erau relativ moderne , nu prea se vindeau . Cate R Megane a-ti vazut in RO pe strada cu 1,6 l si cate cu 2.0 l ? Iar acum , la cat sare pretul la benzina , nici atata nu s-ar mai vinde .....Iar daca s-ar pune 1,4 TCE si 130 CP ar sari pretul prea mult.....Sunt masini low cost , care mereu vor primi motorizari cu cel putin o generatie mai veche de la producatorul mama . Si e logic ........e o vorba ......si cu ........si cu sufletul in rai , nu merge.....
    7 13
  • @
    Ziceti voi ca nu se vinde 2.0 in Romania ? La cati frustrati cu 16v sunt si care se cred zmeii soselelor cu 2.0 , intreceau Bugatti, deoarece cu DCi-ul de 65cp au intrecut Passat de 131cp, cu 1.4 prind 200km/h =))
    Oare 2.0 are limita la 350 ? =))
    10 7
  • ****
    @devorattor....dacia fabrica logan cu cutie automata de 1 1/2 an la Mioveni ......iar despre duster-ul daca motorul asta de 2. 0 l e euro 5 ar merge si la noi pe gpl ......
    1 1
  • Praf in ochi
    Duster 2
    Intrebare ptr cei care cred ca s-ar vinde asa de bine Duster cu motor de 2 litri benzina : Chiar daca romanii ar fi frustrati , la modelele Logan , vindute pana acum pe piata locala , cate unitati au fost cumparate ptr "nerv "( 1,6 16 v / 105 CP ) si cate dCI ( care consuma mult mai putin ) ?

    Cei de la Dacia Renault au facut si ei un studiu de piata , ajungand la concluzia ca o motorizare de 2 litri benzina nu s-ar vinde bine.......


    Cand benzina a ajuns la pretul din zilele noastre si va continua sa creasca , nu vad cine ar cumpara la noi un pirlit de Duster care mai si consuma benzina scumpa.......Cei care sunt mai putin afectati de pret / consum carburant , nu cumpara Dacia ( Renault ) Duster ci cu totul alte marci auto.....Motorul pus chiar pe GPL , consuma destul de mult. Iar , ptr cativa excentrici , care comenteaza pe www , nu cred ca producatorul ar catadicsi sa scoata un astfel de model , aici la noi ......Imi aduc aminte ce entuziasm era cand a aparut modelul Logan de 1,6 16 V ..........la ora actuala , am vazut pe drumurile patriei mai multe BMW X5 si X 6 decat acest model de Logan.....
    3 0
  • Mudster Romania
    Mudster Romania va ofera : modificari Dacia Duster, tuning Dacia Duster, offroad Dacia Duster, diferential autoblocant Dacia Duster, troliu Dacia Duster, anvelope Dacia Duster, scut protectie motor Dacia Duster, scut rezervor Dacia Duster, scut diferential Dacia Duster, bara metalica Dacia Duster, Snorkel Dacia Duster, kit suspensii Ironman4x4 cu inaltare +4cm, Faruri DLR Dacia Duster 2010-2013 etc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru