Renault Kwid

Miercuri, 18 Mai 2016 | Siguranta

Testele de siguranță fac prăpăd în India: cinci modele au primit zero stele din partea Global NCAP

Renault Kwid, Maruti Suzuki Celerio, Maruti Suzuki Eeco, Mahindra Scorpio și Hyundai Eon nu au reușit să se ridice nici măcar la standardele unei stele la testele Global NCAP. Mărcile se plâng de faptul că organizația europeană a testat versiunile de bază, fără airbag-uri.
Miercuri, 03 Februarie 2016 | Concepte

Pe când sub sigla Dacia? Renault Kwid primește două versiuni-concept agresive: Kwid Climber și Kwid Racer

Renault Kwid, crossoverul de dimensiunea lui Fiat Panda pe care Renault îl construiește în India pe platforma utilizată de Dacia în Europa, este declinat în două versiuni-prototip care demonstrează potențialul de dezvoltare al acestui model.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Modele noi

Renault Kwid, mini SUV-ul francezilor, costă doar 3500 de euro în India

Renault a anunțat că cel mai mic SUV al său, botezat Kwid și vândut doar în India, va costa numai 3500 de euro. Pentru această sumă, clienții vor primi extrem de puține dotări.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia: un model mai mare decât Logan nu are sens, pentru că publicul-ţintă al mărcii e în zona segmentelor mici

Dacă soarta unui model mai mic decât Sandero nu este încă stabilită, este clar însă că Dacia nu va produce un automobil pentru segmentul D al pieței europene.
Luni, 25 Mai 2015 | Modele noi

Carlos Ghosn infirmă posibilitatea vânzării lui Kwid cu sigla Dacia

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, a respins posibilitatea lansării lui Renault Kwid sub sigla Dacia, titrează cei de la Indian Autos Blog în urma unui interviu cu oficialul.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Modele noi

Renault Kwid, primul mini SUV al francezilor

Renault a dezvăluit primul său crossover de segment mini: noul Kwid. La o privire mai atentă, micul SUV lansat în India trădează câteva similarităţi cu modelele Dacia.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, Alianta Renault-Nissan, SUV Mini, Mini SUV, Renault Kwid, Renault India, mini SUV Renault, Renault CMF-A
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru