Salonul Auto de la Frankfurt

Miercuri, 04 Martie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Frankfurt se mută la Munchen: evenimentul va avea un nou format și va fi organizat în septembrie 2021

Salonul Auto de la Frankfurt va fi mutat la Munchen din 2021, după cum a anunțat asociația industriei auto din Germania. Evenimentul va avea un nou format și va fi organizat în septembrie 2021. Pentru drepturile de organizare s-au mai luptat Berlin și Hamburg.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Mediu

Protest de amploare la Salonul Auto de la Frankfurt: "Interziceți vânzările de SUV-uri!"

Peste 15.000 de persoane au protestat sâmbătă în apropierea Salonul Auto de la Frankfurt și au solicitat inclusiv interzicerea vânzărilor de SUV-uri, considerate responsabile pentru schimbările de climă.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | General

Prezență inedită pentru Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt: constructorul român oferă teste pentru vizitatori cu patru SUV-uri Duster

Dacia este prezentă în preajma Salonului Auto de la Frankfurt cu patru SUV-uri Duster pe care le oferă la test pentru vizitatori cu scopul de a crește popularitatea mărcii în Germania.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Industrie

Constructorii germani solicită un nou format pentru Salonul Auto de la Frankfurt: "Trebuie să promovăm tehnologiile, nu noile modele"

Constructorii germani propun ca Salonul Auto de la Frankfurt să promoveze tehnologiile în detrimentul mașinilor și să aibă loc și în alte orașe ale țării, după o ediție considerată "o umbră tristă" comparativ cu edițiile precedente.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender este aici: motorizări diesel și pe benzină, versiune plug-in hybrid și tehnologii de ultimă generație

Land Rover a prezentat o nouă generație a legendarului Defender. Cu motorizări diesel și pe benzină, dar și o versiune cu încărcare la priză, noul Defender beneficiază de o serie de tehnologii de ultimă generație și promite o experiență interesantă pentru cei care caută off-road adevărat.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Concepte

Hyundai prezintă conceptul 45: prototipul anunță direcția de design pentru viitoarele modele electrice ale constructorului

Conceptul Hyundai 45, prezentat la Frankfurt, anunță direcția de design pentru viitoarele modele electrice ale constructorului asiatic. Prototipul a fost inspirat de un alt vehicul dezvăluit de Hyundai în anii 70, respectiv Pony Coupe Concept.
Duminica, 01 Septembrie 2019 | O lume nebuna

Probleme la Salonul Auto de la Frankfurt: amenințări cu proteste masive împotriva industriei auto

Salonul Auto de la Frankfurt care va avea loc în luna septembrie este amenințat cu proteste masive de un grup radical care a vandalizat deja peste 40 de mașini premium parcate la periferia orașului.
Vineri, 31 Mai 2019 | Industrie

Cel puțin 22 de constructori nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie: Renault-Nissan, Grupul PSA și Fiat-Chrysler, pe lista absenților

Alianța Renault-Nissan, Grupul PSA Peugeot-Citroen, Alianța Fiat-Chrysler, Volvo și Mazda se numără printre cei 22 de constructori care au anunțat deja că nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | General

Salonul Auto de la Frankfurt, în declin: numărul vizitatorilor a scăzut cu 13%, iar peste 10 constructori au renunțat la participare

Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt au anunțat că ediția din acest an a fost vizitată de peste 800.000 de persoane, în scădere cu circa 13% comparativ cu 2015.
Joi, 17 August 2017 | General

Saloanele auto nu mai atrag constructorii: 9 producători majori nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt

Volvo, Peugeot, Nissan, Fiat, Mitsubishi, Alfa Romeo, Infiniti, Jeep și DS nu vor avea stand propriu la Salonul Auto de la Frankfurt de la jumătatea lunii septembrie.
Vineri, 07 Aprilie 2017 | Industrie

Tot mai mulți constructori abandonează saloanele tradiționale: Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Nissan și Peugeot vor lipsi anul acesta la Frankfurt

Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt au anunțat că mai mulți constructori vor absenta la ediția de anul acesta. Printre ei se numără Peugeot, Nissan și trei branduri ale Grupului FCA.
Miercuri, 21 Decembrie 2016 | General

Francezii renunţă la Germania: Peugeot nu va participa la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017

Peugeot a decis să nu aibă stand propriu la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017, întrucât preferă să aloce un buget mai mare platformelor digitale de promovare a noilor modele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ford Edge, rivalul direct al lui Volkswagen Touareg, debutează la Frankfurt

Ford vine cu toată gama de SUV-uri la Salonul Auto de la Frankfurt. Noutatea principală este Edge, fratele mai mare al lui Kuga.
Marti, 08 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

BMW a pregătit un stand de 12.000 de metri pătrați pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Grupul BMW a prezentat planul standului pe care l-a pregătit pentru această ediție a Salonului Auto de la Frankfurt. Standul are 12.000 de metri pătrați, este împărțit pe două etaje și găzduiește toate mărcile din portofoliu.
Miercuri, 22 Iulie 2015 | Autoipoteze

Porsche ar putea dezvălui conceptul unui sedan electric, rival cu Tesla Model S

Salonul Auto de la Frankfurt ar putea fi martorul unei lansări importante pentru Porsche. Constructorul german plănuiește o berlină mai mică decât Panamera, cu propulsie electrică.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Volkswagen Tiguan este aşteptată în toamnă, la Salonul de la Frankfurt

Salonul Auto de la Frankfurt, programat în toamna acestui an, va fi martorul debutului mondial al noului Volkswagen Tiguan. Modelul german se află deja de 8 ani pe piaţă şi aşteaptă de mult un înlocuitor.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | General

BMW i3 şi Volkswagen Golf R, cele mai mediatizate modele în ultimele 3 luni

BMW i3 şi Volkswagen Golf R au fost cele mai mediatizate modele ale ultimelor trei luni. Un studiu arată că modelul bavarez a crescut mult în popularitate în al treilea sfert al anului.
Marti, 17 Septembrie 2013 | O lume nebuna

VIDEO: Un om de afaceri şi-a distrus BMW-ul M6 în faţa Salonului Auto de la Frankfurt

Un om de afaceri iranian, revoltat de atitudinea BMW faţă de problemele maşinii sale, un M6 de generaţie anterioară, a decis să distrugă automobilul în faţa Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 26 August 2013 | FRANKFURT 2013

Peugeot 308 R Concept - imagini oficiale cu hot-hatch-ul de 270 de cai

Peugeot aduce la Salonul Auto de la Frankfurt 308 R Concept. După cum o sugerează şi numele, este vorba despre o versiune de performanţă a compactei, destinată a se bate cu Renault Megane RS.

Tag-uri similare

Salonul Auto de la Frankfurt, expozanti, Matthias Wissmann, vizitatot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru