Scaune incalzite

Vineri, 08 Septembrie 2023 | Industrie

BMW renunță la abonamentul pentru scaune încălzite: rata de acceptare, prea mică

Potrivit unui oficial al mărcii, BMW va renunța în curând la scaunele încălzite activate pe bază de abonament. Motivul invocat de marca germană este rata de acceptare prea mică pentru un asemenea serviciu.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Industrie

Dacia ironizează BMW: oferă gratuit sticle cu apă caldă ca alternativă la scaunele încălzite

Dacia introduce în Marea Britanie așa numita "Heated Seat Saviours" sau, cu alte cuvinte, un recipient cu apă caldă pe care o oferă gratis. Este destinată clienților care nu doresc să plătească în plus un abonament pentru deblocarea unor dotări, cum ar fi scaunele încălzite.
Marti, 12 Iulie 2022 | Tehnologie

Abonament pentru scaune încălzite: în Coreea de Sud, BMW cere 18 dolari pe lună pentru această opțiune

Pe piața din Coreea de Sud, mai multe dotări ale modelelor BMW sunt disponibile prin abonament. Mai exact, clienții dornici de dotări, cum ar fi scaune încălzite și volan încălzit, vor trebui să plătească lunar o anumită sumă pentru a păstra dotarea respectivă.
Marti, 15 Martie 2022 | Industrie

Ford livrează Explorer și F-150 fără scaune încălzite și start-stop, din cauza crizei de semiconductori

Din cauza lipsei de componente ca urmare a crizei de cipuri, Ford a anunțat că va oferi modelele Explorer și F-150 fără dotări importante. Printre ele se numără scaunele încălzite pentru pasagerii din spate și funcția start-stop. Ulterior, dotările vor putea fi montate gratuit la reprezentanță atunci când vor fi disponibile.
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Industrie

Mai multe modele General Motors renunță la scaunele încălzite din cauza crizei de semiconductori

Compania americană General Motors a anunțat că va renunța, temporar, să ofere anumite modele din SUA cu scaune încălzite. Motivul pentru acest lucru se datorează crizei mondiale de semiconductori.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Feature

Analiză: Războiul opţionalelor. Cât costă aceleaşi sisteme pe diferite modele de pe piaţă?

Am vrut să aflăm care sunt costurile unor anumite opţiuni în funcţie de marca aleasă. Oare este mai ieftin să cumperi o anumită opţiune la mărcile de buget şi mai scumpă la cele premium sau există şi excepţii?
Marti, 22 Februarie 2011 | Siguranta

Americanii iau în vizor sistemele de încălzit scaunele

Sistemele prea puternice de încălzire în scaune au scandalizat zeci de persoane cu dizabilităţi din SUA. Aceştia cer reglementarea acestor sisteme pentru prevenirea rănirii altor persoane.

Tag-uri similare

SUA, siguranta, recall, America, scaune incalzite
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru