Sibiu-Pitesti

Marti, 08 Februarie 2022 | Intern

S-a semnat contractul pentru începerea lucrărilor la Secțiunea 2 a autostrăzii Sibiu-Pitești

Ministerul Transporturilor a anunțat că a fost semnat un contract în valoare de aproape 1 miliard de euro pentru construirea Secțiunii 2 a autostrăzii Sibiu-Pitești, care va traversa Carpații. Porțiunea de drum va fi gata în 2027.
Marti, 07 Septembrie 2021 | Intern

Autostrada Sibiu-Pitești: se lansează primele oferte pentru secțiunea care traversează munții

Termenul de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 peste Carpați din Autostrada Sibiu - Pitești este 20 septembrie, a declarat Cătălin Drulă, la prezentarea bilanțului de opt luni în fruntea Ministerului Transporturilor.
Vineri, 11 Septembrie 2020 | Intern

Video: Lucrările la primul tronson din autostrada Sibiu - Pitești au ajuns la un grad de realizare de 20%

Tronsonul Sibiu - Boița de aproape 14 kilometri din cadrul autostrăzii Sibiu - Pitești a ajuns la un grad de realizare de 20% în primele cinci luni de la startul lucrărilor.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Intern

Autoritățile recunosc că autostrada Sibiu - Pitești nu va fi gata în 2030, dar apar noi promisiuni: "Vom lucra la 3.000 de kilometri de autostradă"

Autoritățile au anunțat că autostrada Sibiu - Pitești nu va fi terminată nici până în 2030, însă în același timp anunță că vor începe lucrări la 3.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres.
Luni, 18 Mai 2020 | Intern

Video. Cum decurg lucrările la primul șantier al autostrăzii Sibiu - Pitești: constructorul a realizat 8% din proiect în prima lună

Autoritățile au publicat un clip video cu lucrările efectuate în prezent la primul șantier al autostrăzii Sibiu - Pitești. Constructorul afirmă că în prima lună a efectuat deja 8% în proiect.
Marti, 12 Mai 2020 | Intern

Autostrada Sibiu - Pitești: a fost semnat contractul pentru segmentul de 30 de kilometri de la Pitești la Curtea de Argeș

Contractul pentru segmentul de 30 de kilometri de la Pitești la Curtea de Argeș din cadrul autostrăzii Sibiu - Pitești a fost semnat, iar lurarile ar trebui finalizate în 2025.
Marti, 31 Martie 2020 | Intern

Au început lucrările la autostrada Sibiu - Pitești: șantierul a fost deschis pe un lot de 13 kilometri al secțiunii Sibiu - Boița

Ministerul Transporturilor a anunțat startul lucrărilor la autostrada Sibiu - Pitești. Primul șantier este deschis pe un lot de 13 kilometri din cadrul secțiunii Sibiu - Boița, iar lucrările ar trebui finalizate în 3 ani.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Intern

Autostrada Sibiu - Pitești a primit acordul de mediu: există 51 de zone cu risc de alunecări de teren

Ministerul Mediului a emis acordul de mediu pentru autostrada Sibiu - Pitești și a identificat 51 de zone în care există pericolul unor alunecări de teren.
Vineri, 17 Februarie 2017 | Intern

Starea autostrăzilor la început de 2017: niciun ban pentru startul lucrărilor la Sibiu - Pitești, dar se alocă fonduri pentru Comarnic - Brașov

Autoritățile nu au alocat niciun ban pentru începerea lucrărilor la autostrada Sibiu - Pitești, însă vor să acorde fonduri din împrumuturi pentru execuția controversatului tronson Comarnic - Brașov.
Vineri, 25 Noiembrie 2016 | Intern

Lovitură de teatru: autorităţile europene spun că traseul autostrăzii Sibiu - Piteşti nu este fezabil din punct de vedere tehnic

Consultantul european Jaspers susţine că traseul autostrăzii Sibiu - Piteşti are două zone care nu sunt fezabile din punct de vedere tehnic, întrucât se suprapun peste un drum naţional şi, respectiv, un drum judeţean.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | Intern

Traseul autostrăzii Sibiu-Piteşti a fost avizat: 6 tuneluri şi 10 noduri rutiere pentru drumul care va lega cele două orașe

Autorităţile au avizat traseul integral al autostrăzii Sibiu-Piteşti, care va include cel puţin 6 tuneluri şi 10 noduri rutiere pe o lungime totală de circa 123 de kilometri.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | Intern

Contractul pentru autostrada Sibiu - Piteşti rămâne în vigoare: "Lucrările pot fi terminate în 2021"

Autorităţile par că se joacă cu termenul pentru finalizarea autostrăzii Sibiu - Piteşti. Chiar dacă finanţarea europeană a proiectului este în pericol, Ministerul Transporturilor susţine că autostrada ar putea fi inaugurată în 2021.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Decembrie 2015 | Intern

Nici n-au început lucrările şi apar primele scandaluri: "Autostrada Sibiu - Piteşti ne încurcă"

Primarii localităţilor pe lângă care va trece viitoarea autostradă Sibiu - Piteşti sunt nemulţumiţi de schimbarea traseului iniţial, întrucât acest lucru încurcă planurile de dezvoltare urbană.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Intern

Un nou Guvern, noi promisiuni: autostrada Sibiu - Piteşti şi una care leagă Moldova de Transilvania au devenit prioritare

Autorităţile afirmă că în cadrul bugetului pentru 2016 vor aloca bani pentru începerea lucrărilor la Autostrada Sibiu - Piteşti, dar şi că vor lega Moldova de Transilvania printr-un astfel de drum rapid.
Marti, 18 Martie 2014 | Intern

Autostrada Sibiu-Piteşti a redevenit prioritară pentru Guvern

Tronsonul de autostradă dintre Sibiu şi Piteşti, esenţial atât pentru succesul uzinei Dacia, cât şi pentru creşterea exporturilor româneşti, va fi construcţie prioritară pentru Guvern, arată un document prezentat de Hotnews.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Intern

CNADNR: Vrem să revizuim studiul de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu-Piteşti

Reprezentanţii CNADNR susţin că trebuie să refacă studiul de fezabilitate realizat în 2008 pentru Autostrada Sibiu - Piteşti. Pasul ar fi necesar pentru a obţine finanţare europeană în proiectul care va fi derulat între 2014 şi 2020.

Tag-uri similare

Autostrazi, autostrada, CNADNR, Sibiu, Pitesti, autostrada Sibiu-Pitesti, Sibiu-Pitesti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru