Autostrada Sibiu-Pitesti

Marti, 16 Noiembrie 2021 | Intern

Topul progreselor înregistrate pe autostrăzile din România în octombrie

La finalul lunii octombrie, firma constructoare de autostrăzi Umbrărescu a înregistrat cel mai mare progres al lucrărilor pe tronsonul 3 al drumului expres Craiova – Pitești. Aceștia sunt urmați de către Strabag și Nurol.
Joi, 02 Septembrie 2021 | Intern

Au început lucrările la lotul 5 al autostrăzii Pitești - Sibiu. Are o lungime de 30 de kilometri

Constructorul italian Astaldi a început lucrările pe lotul 5 al autostrăzii Pitești - Sibiu. Tronsonul de drum are o lungime de 30.35 kilometri și începe unde se termină actuala A1 la Pitești (Bascov).
Vineri, 02 Iulie 2021 | Intern

CNAIR a scos la licitație supervizarea lucrărilor pentru cel mai scump lot de autostradă din România

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat licitația pentru supervizarea lucrărilor pe lotul 3 Cornetu - Tigveni din Autostrada Sibiu - Pitești. În cursa pentru cel mai mare contract de autostradă din România s-au înscris 15 candidați, din care au fost selectați șase luna trecută.
Joi, 17 Iunie 2021 | Industrie

Ministrul Transporturilor: Pot începe lucrările pe lotul Curtea de Argeș - Pitești al autostrăzii Sibiu - Pitești

Ministrul Transporturilor a anunțat că pot începe lucrările pe lotul 5 al autostrăzii Sibiu - Pitești. Tronsonul respectiv, între Curtea de Argeș și Pitești, are 30 de kilometri.
Vineri, 11 Septembrie 2020 | Intern

Video: Lucrările la primul tronson din autostrada Sibiu - Pitești au ajuns la un grad de realizare de 20%

Tronsonul Sibiu - Boița de aproape 14 kilometri din cadrul autostrăzii Sibiu - Pitești a ajuns la un grad de realizare de 20% în primele cinci luni de la startul lucrărilor.
Luni, 18 Mai 2020 | Intern

Video. Cum decurg lucrările la primul șantier al autostrăzii Sibiu - Pitești: constructorul a realizat 8% din proiect în prima lună

Autoritățile au publicat un clip video cu lucrările efectuate în prezent la primul șantier al autostrăzii Sibiu - Pitești. Constructorul afirmă că în prima lună a efectuat deja 8% în proiect.
Marti, 12 Mai 2020 | Intern

Autostrada Sibiu - Pitești: a fost semnat contractul pentru segmentul de 30 de kilometri de la Pitești la Curtea de Argeș

Contractul pentru segmentul de 30 de kilometri de la Pitești la Curtea de Argeș din cadrul autostrăzii Sibiu - Pitești a fost semnat, iar lurarile ar trebui finalizate în 2025.
Marti, 31 Martie 2020 | Intern

Au început lucrările la autostrada Sibiu - Pitești: șantierul a fost deschis pe un lot de 13 kilometri al secțiunii Sibiu - Boița

Ministerul Transporturilor a anunțat startul lucrărilor la autostrada Sibiu - Pitești. Primul șantier este deschis pe un lot de 13 kilometri din cadrul secțiunii Sibiu - Boița, iar lucrările ar trebui finalizate în 3 ani.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Intern

Proiecte de infrastructură propuse de noul Guvern: autostrăzile Sibiu - Pitești și Comarnic - Brașov, drumul expres Craiova - Pitești și inelul feroviar pentru București

Autostrada Comarnic - Brașov, drumul expres Craiova - Pitești și un inel feroviar în jurul Bucureștiului se numără printre proiectele de infrastructură incluse în noul program de guvernare.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Intern

Autostrada Sibiu - Pitești a primit acordul de mediu: există 51 de zone cu risc de alunecări de teren

Ministerul Mediului a emis acordul de mediu pentru autostrada Sibiu - Pitești și a identificat 51 de zone în care există pericolul unor alunecări de teren.
Marti, 27 Iunie 2017 | Intern

Primele detalii despre construcția autostrăzii Sibiu - Pitești: cele mai ușoare secțiuni necesită 4 ani de lucrări

Construcția primei secțiuni din autostrada Sibiu - Pitești va dura 3 ani, în timp ce ultima secțiune va necesita 4 ani de lucrări, însă nu este clar când vor începe efectiv lucrările la cele două șantiere.
Vineri, 17 Februarie 2017 | Intern

Starea autostrăzilor la început de 2017: niciun ban pentru startul lucrărilor la Sibiu - Pitești, dar se alocă fonduri pentru Comarnic - Brașov

Autoritățile nu au alocat niciun ban pentru începerea lucrărilor la autostrada Sibiu - Pitești, însă vor să acorde fonduri din împrumuturi pentru execuția controversatului tronson Comarnic - Brașov.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 25 Noiembrie 2016 | Intern

Lovitură de teatru: autorităţile europene spun că traseul autostrăzii Sibiu - Piteşti nu este fezabil din punct de vedere tehnic

Consultantul european Jaspers susţine că traseul autostrăzii Sibiu - Piteşti are două zone care nu sunt fezabile din punct de vedere tehnic, întrucât se suprapun peste un drum naţional şi, respectiv, un drum judeţean.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | Intern

Traseul autostrăzii Sibiu-Piteşti a fost avizat: 6 tuneluri şi 10 noduri rutiere pentru drumul care va lega cele două orașe

Autorităţile au avizat traseul integral al autostrăzii Sibiu-Piteşti, care va include cel puţin 6 tuneluri şi 10 noduri rutiere pe o lungime totală de circa 123 de kilometri.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | Intern

Contractul pentru autostrada Sibiu - Piteşti rămâne în vigoare: "Lucrările pot fi terminate în 2021"

Autorităţile par că se joacă cu termenul pentru finalizarea autostrăzii Sibiu - Piteşti. Chiar dacă finanţarea europeană a proiectului este în pericol, Ministerul Transporturilor susţine că autostrada ar putea fi inaugurată în 2021.
Marti, 12 Ianuarie 2016 | Intern

Autostrada Sibiu - Piteşti, în pericol: toate lucrările de până acum trebuie refăcute pentru a obţine finanţare europeană

Consultantul Uniunii Europene recomandă refacerea studiilor de fezabilitate realizate pentru autostrada Sibiu - Piteşti pentru ca România să obţină fonduri nerambursabile.
Miercuri, 09 Decembrie 2015 | Intern

Nici n-au început lucrările şi apar primele scandaluri: "Autostrada Sibiu - Piteşti ne încurcă"

Primarii localităţilor pe lângă care va trece viitoarea autostradă Sibiu - Piteşti sunt nemulţumiţi de schimbarea traseului iniţial, întrucât acest lucru încurcă planurile de dezvoltare urbană.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Intern

Promisiuni fără fundament: lucrările la autostrada Piteşti - Sibiu nu pot începe în 2016 decât cu acordul UE

Autorităţile s-au grăbit să promită că lucrările la autostrada Sibiu - Piteşti vor începe în 2016, fără să ia în calcul că acest lucru va fi imposibil fără un acord din partea Comisiei Europene.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Intern

Un nou Guvern, noi promisiuni: autostrada Sibiu - Piteşti şi una care leagă Moldova de Transilvania au devenit prioritare

Autorităţile afirmă că în cadrul bugetului pentru 2016 vor aloca bani pentru începerea lucrărilor la Autostrada Sibiu - Piteşti, dar şi că vor lega Moldova de Transilvania printr-un astfel de drum rapid.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | Intern

Construcţia de autostrăzi, în pericol? Bugetul pentru 2016 ar putea fi redus cu peste 40%

Proiectele majore de infrastructură, inclusiv construcţia de autostrăzi, ar putea avea de suferit în 2016 dacă bugetul Ministerului Transporturilor, în scădere cu 41.3%, va fi aprobat de noul guvern.

Tag-uri similare

Autostrazi, autostrada, CNADNR, Sibiu, Pitesti, autostrada Sibiu-Pitesti, Sibiu-Pitesti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru