Skoda Fabia

Vineri, 13 Februarie 2015 | General

Skoda Fabia şi Mazda6 facelift îşi dispută astăzi calificarea în sferturi în Autovot 2015

Un duel de zile mari are loc azi în categoria Maşini Accesibile: Skoda Fabia vs Mazda6. La categoria Maşini Premium se anunţă o zi grea pentru Mercedes-Benz Clasa B care are de înfruntat arătosul Jaguar F-Type.
Marti, 03 Februarie 2015 | Intern

A treia generație Skoda Fabia a fost lansată oficial pe piața din România

Skoda a lansat a treia generație a modelului Fabia și pe piața din România. Subcompacta cehilor pleacă de la 10.400 de euro.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Intern

Preţuri Skoda Fabia în România: noua generaţie pleacă de la 10.400 euro cu TVA inclus

Importatorul Skoda în România a anunţat preţurile noii generaţii Fabia pe piaţa internă. Modelul de clasă medie pleacă de la 10.420 de euro cu TVA inclus în varianta de bază, echipată cu un motor 1.0 MPi de 60 CP.
Marti, 16 Decembrie 2014 | Economic

Moment istoric: Skoda a reușit să producă un milion de mașini într-un singur an

La 119 ani de la înființare, Skoda a reușit să producă un milion de mașini într-un singur an. Performanța a fost consemnată la fabrica mamă din Mlada Boleslav.
Luni, 15 Decembrie 2014 | Modele noi

Skoda Fabia Combi a intrat oficial în producţie

Skoda Fabia Combi, varianta break a modelului ceh, a intrat pe linia de producţie a uzinei din Mlada Boleslav. Primele exemplare vor ajunge pe piaţa europeană încă din luna ianuarie.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Skoda Fabia ajunge la a treia generaţie

Unul dintre cele mai vândute modele ale mărcii Skoda trece la generaţia 3 începând cu 2014. Fabia se aliniază la liniile de design recente ale mărcii şi devine o maşină mult mai modernă.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Skoda Fabia Combi - detalii oficiale şi galerie foto cu break-ul din Cehia

Skoda a confirmat oficial debutul noii variante Fabia Combi în cadrul Salonului Auto de la Paris. Modelul este expus alături de varianta hatchback şi va sosi pe piaţă la finalul acestui an.
Vineri, 29 August 2014 | Modele noi

Noul Skoda Fabia a intrat oficial în producţie

A treia generaţie a popularului model ceh a ajuns deja pe linia de asamblare. Noul Skoda Fabia promite un design emoţional, spirit practic şi o gamă de motoare cu 17% mai eficientă.
Marti, 26 August 2014 | Modele noi

Skoda Fabia: prima imagine cu interiorul noii generaţii

Skoda a publicat astăzi prima imagine cu interiorul noii generaţii Fabia. Modelul de clasă mică va beneficia, printre altele, de cel mai generos portbagaj din segment.
Luni, 18 August 2014 | Modele noi

Un nou set de fotografii-teaser cu noua Fabia. Skoda prezintă mâine modelul în întregime

După o lungă serie de imagini teaser şi fotografii în avanpremieră, Skoda încheie setul astăzi, cu prezentarea stopurilor şi a grilei noii Fabia.
Miercuri, 13 August 2014 | Modele noi

Noua generaţie Skoda Fabia: primul detaliu dezvăluie forma farurilor

Skoda continuă campania de teasing pentru lansarea noii generaţii Fabia. De această dată, suntem întâmpinaţi de o imagine a blocului optic frontal care ne dezvăluie linii angulare de design pentru modelul de oraş al cehilor.
Joi, 07 August 2014 | PARIS 2014

Noua Skoda Fabia: lista completă a motorizărilor viitoarei generaţii

Până la debutul noii generaţii a lui Fabia, reprezentanţii Skoda au dezvăluit informaţii suplimentare despre gama de motorizări a acesteia. Oferta va include trei diesel-uri şi patru motoare alimentate cu benzină, toate respectând normele Euro 6.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 01 August 2014 | Modele noi

Noua Skoda Fabia intră în producţie la finalul lunii august

Skoda a anunţat că la mijlocul lunii august va opera modificări în uzina sa din Mlada Boleslav pentru a pregăti producţia noii generaţii Fabia. Modelul de clasă mică va începe să iasă pe poarta fabricii la sfârşitul acestei luni.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Modele noi

Skoda promite un război fulger: noile Fabia şi Superb şi un SUV cu şapte locuri

Skoda va declanşa o puternică ofensivă în următoarea perioadă. Cehii vor lansa noile generaţii ale modelelor Fabia şi Superb, precum şi un nou SUV, mai mare decât Yeti, cu şapte locuri, rival pentru Hyundai Grand Santa Fe.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Skoda a înregistrat nouă luni de creştere consecutivă a vânzărilor

Cei de la Skoda au înregistrat cel mai bun rezultat de vânzări din luna mai obţinut vreodată în istoria companiei din Cehia. Modelele Octavia şi Rapid au fost cele care le-au adus noi clienţi celor de la Skoda.
Marti, 18 Martie 2014 | Modele noi

Skoda Fabia - noua generaţie va sosi în toamnă

Skoda Fabia, un model cu o carieră lungă pe piaţa europeană, se pregăteşte să ureze bun venit unei noi generaţii. Modelul va fi introdus în toamnă, cu ocazia Salonului de la Paris.
Joi, 20 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Skoda anunţă 14 noutăţi pentru luna martie

Skoda va prezenta 14 exponate la Salonul Auto de la Geneva. Pe lângă noul Octavia Scout şi conceptul VisionC, marca din Cehia anunţă "mai multe surprize".
Luni, 03 Februarie 2014 | Concepte

Conceptul viitoarei generaţii Skoda Fabia va fi expus luna viitoare

Skoda se va folosi de Salonul Auto de la Geneva pentru a dezvălui conceptul care anunţă noua generaţie Fabia. Versiunea de serie este aşteptată în toamnă.
Joi, 26 Septembrie 2013 | Modele noi

Informaţii noi despre viitoarea Skoda Fabia 3: "Design modern mult mai atrăgător"

Anul viitor vom asista la naşterea celei de-a treia generaţii Skoda Fabia. Modelul ceh va renunţa la liniile de design şi la proporţiile actuale şi se va moderniza la nivel tehnologic.
Joi, 04 Iulie 2013 | General

Record: Un german a parcurs un milion de kilometri cu o Skoda Fabia 1.9 TDI

Un german a parcurs un milion de kilometri la bordul unei Skoda Fabia 1.9 TDI din anul 2000. Valoarea magică a fost atinsă în parcarea muzeului Skoda din Mlada Boleslav.

Tag-uri similare

Dacia, Opel, Skoda, Logan, Dacia Logan, Skoda Octavia, Opel Astra, Geneva 2010, Octavia, Skoda Fabia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru