Tesla Model 3

Joi, 04 August 2016 | Modele noi

Elon Musk a confirmat patru noi modele electrice Tesla: SUV-ul compact Model Y, un pick-up, o utilitară de marfă și un minibus

Viitoarele modele care vor fi lansate de Tesla Motors vor completa gama actuală și vor duce numărul mașinilor oferite de marca americană la 7. Cel mai interesant dintre acestea pare să fie SUV-ul compact Model Y, construit pe platforma sedanului Model 3.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Elon Musk o dă la întors: Superchargerele Tesla nu vor fi gratuite pentru clienții lui Model 3

După în momentul lansării lui Model 3 anunța că stațiile Tesla de încărcare rapidă vor fi "standard pentru toate exemplarele Model 3", Elon Musk sugerează acum că viitorii clienți ai lui Model 3 vor fi nevoiți să cumpere un pachet opțional pentru a avea acces gratis la stații.
Luni, 30 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Până la Tesla Model 3 te mănâncă rivalii: după BMW i3, și VW e-Golf va primi în acest an o autonomie de 300 de kilometri

Versiunea electrică a celei mai vândute mașini europene va primi în 2016 un facelift care îi crește autonomia electrică de la 190 la 300 de kilometri.
Sambata, 21 Mai 2016 | Industrie

Vicepreședintele Volvo despre Tesla Model 3: "Nu aș cumpăra mașina, dar e un succes de PR impresionant"

Vicepreședintele Volvo susține că pre-lansarea lui Tesla Model 3 "este un succes al departamentului de PR" al companiei americane. Aproape 300.000 de clienți au comandat modelul electric încă dinainte ca designul său să fie definitivat.
Joi, 19 Mai 2016 | Industrie

Bob Lutz despre Tesla Motors: "Modelul de business nu se poate susține. Toți constructorii pierd bani cu electricele"

După 50 de ani în industria auto, unul dintre cei mai repectați oficiali ai lumii mașinilor susține că strategia de business Tesla este nesustenabilă, iar noul Model 3 va fi "mai scump decât s-a anunțat și va întârzia pe piață"
Joi, 19 Mai 2016 | Industrie

Infuzie de cash: Tesla va vinde acţiuni în valoare de 2 miliarde de dolari pentru a finanţa producţia lui Model 3

Tesla va vinde acţiuni în valoare de 2 miliarde de dolari pentru a produce viitorul Model 3, iar influenţa lui Elon Musk în cadrul companiei va creşte.
Marti, 17 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Model 3 nu a intrat în producţie, dar Tesla se gândeşte deja la viitorul Roadster: va fi mai rapid şi mai mare

Tesla se gândeşte la lansarea unei noi generaţii pentru modelul Roadster, iar oficialii companiei anunţă şi primele detalii despre acesta: va fi mai rapid şi mai puternic decât predecesorul său.
Luni, 16 Mai 2016 | Industrie

Semne bune pentru viitorul Model 3: Tesla l-a angajat pe directorul de producţie al lui Audi

Tesla l-a recrutat pe Peter Hochholdinger, directorul de producţie al lui Audi, care se va ocupa de procesul de fabricaţie pentru Model S, Model X şi viitorul Model 3.
Vineri, 13 Mai 2016 | Industrie

Surse de finanţare: Tesla va vinde o parte din acţiuni pentru a putea construi Model 3

Tesla Motors va vinde acţiuni pe bursa americană pentru a finanţa producţia lui Model 3.
Marti, 10 Mai 2016 | Industrie

Tesla se pregăteşte pentru un viitor profitabil: a creat o divizie specială pentru a gestiona sutele de mii de noi clienţi

Tesla a creat un departament special care se va ocupa cu gestionarea creşterii vertiginoase de clienţi în următorii ani. Primii recruţi sunt de la Facebook şi Uber.
Joi, 05 Mai 2016 | Modele noi

Performanțe de BMW M3 pe noul Tesla Model 3? Elon Musk confirmă instalarea modului Ludicrous

Elon Musk a confirmat instalarea modului Ludicrous și pe cel mai nou model din gamă, Tesla Model 3. Acesta va putea să ofere performanțe de accelerare demne de liga mașinilor de performanță.
Joi, 05 Mai 2016 | Economic

Ambiţii nerealiste? Tesla vrea să producă 200.000 de unităţi Model 3 în 2017, dar admite că ţinta ar putea fi imposibil de atins

Tesla Motors intenţionează să producă până la 200.000 de unităţi Model 3 în 2017, însă recunoaşte că acest obiectiv ar putea fi imposibil de atins.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Tesla anulează comenzile multiple pentru Model 3: un client va primi cel mult două unităţi

Tesla a anunţat că va anula comenzile multiple făcute pentru viitorul Model 3, după ce un investitor a depus cu succes mai multe cereri pentru un total de 20 de unităţi.
Marti, 03 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Elon Musk culege roadele înainte de lansarea Tesla Model 3: "Industria auto s-a trezit după cele 400.000 de precomenzi pentru o maşină electrică"

Elon Musk susţine că industria auto a înţeles potenţialul industriei auto după ce viitorul Tesla Model 3 a primit aproximativ 400.000 de precomezi, deşi lansarea este programată abia în 2017.
Joi, 28 Aprilie 2016 | Industrie

Tesla vrea încă o fabrică pentru un al patrulea model mai ieftin decât Model 3, dar nu în România: "Am putea face una în China"

Tesla Motors vrea să construiască încă o fabrică care să contribuie la proiductia unui al patrulea model mai ieftin, dar România nu pare să fie prezentă pe lista lui Elon Musk. "Am putea face una în China".
Marti, 26 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

Nissan ironizează noul Tesla Model 3: ”De ce să plătești 1000 de dolari ca să stai la coadă, când poți avea acum o mașină electrică?”

Nissan Leaf este cel mai vândut model electric din lume. Prin urmare, își permite să ironizeze noul Tesla Model 3 în paginile celor mai importante ziare din SUA.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

După ce a câștigat dreptul de a folosi numele Model E de la Tesla, Ford vrea să lanseze un rival al lui Hyundai Ioniq

Ford are planuri mari pentru numele Model E. Acesta ar urma să fie un model compact cu trei soluții diferite de propulsie, întocmai ca recent lansatul Hyundai Ioniq.
Luni, 11 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

Mai simplu înseamnă mai ieftin: interiorul simplist al lui Tesla Model 3, cheia atingerii unui preț de pornire de 35.000 de dolari

Analiștii din industria auto consideră că Tesla Motors nu putea să ajungă la un preț de pornire de 35.000 de dolari pentru noul Model 3 dacă nu dezvolta un interior cât mai simplu. Designul simplist a fost atacat de unii comentatori.
Sambata, 09 Aprilie 2016 | Modele noi

Așa arată în realitate noua senzație a zonei electrice. Primele fotografii cu Tesla Model 3 în "sălbăticie"

Fanii Tesla au surprins două exemplare Tesla Model 3 în timpul unor filmări care aveau loc pe Coasta de Vest a Statelor Unite. În fotografiile reale vedem mai clar profilul inedit al modelului electric american care a strâns 325.000 de precomenzi în prima săptămână de la prezentare.
Marti, 05 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

Ghosn aruncă mănuşa pentru Tesla Model 3: "În sfârşit, vom avea competiţie pentru maşinile electrice"

Carlos Ghosn, CEO-ul Renault-Nissan, consideră că valul de precomenzi pentru Model Tesla 3 reprezintă un semn bun pentru viitorul maşinilor electrice. "În sfârşit, vom avea competiţie".

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model 3, Tesla Model X, Model X, modele noi Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru