Theissen

Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 Short

Theissen, incurajat de prezenta in Q3

Mario Theissen spune ca prezenta lui Robert Kubica si Nick Heidfeld in ultima parte a calificarilor este dovada progreselor realizate de BMW-Sauber in acest weekend.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Formula 1

Theissen confirma ca Ferrari va motoriza BMW-Sauber

Mario Theissen a confirmat ca BMW-Sauber va utiliza motoare furnizate de Ferrari in sezonul urmator.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Formula 1

BMW-Sauber va aduce un update important in Singapore

BMW-Sauber va concura in Marele Premiu al statului Singapore cu un update aerodinamic important, care vizeaza inclusiv o cutie de viteze complet noua.
Joi, 17 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, impresionati de Singapore

Nick Heidfeld, Robert Kubica si Mario Theissen considera ca pilotajul pe timp de noapte in Singapore ofera o experienta unica, motiv pentru care aspteapta cu nerabdare editia din acest an.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Heidfeld, multumit sa castige doua puncte in Italia

Nick Heidfeld este satisfacut de cele doua puncte castigate la Monza, in timp ce Robert Kubica a fost nevoit sa abandoneze din cauza unor scurgeri de ulei la cutia de viteze.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, dezamagiti de problemele la motor

Robert Kubica, Nick Heidfeld si Mario Theissen sunt dezamagiti ca pierderea a doua motoare in calificarile pentru Marele Premiu al Italiei.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber nu a decis inca viitorul echipei

Mario Theissen spune ca BMW nu a luat inca nicio decizie in privinta viitorului echipei, insa spera ca germanii sa ramana in Formula 1 si in sezonul 2010.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Theissen: "KERS nu va face diferenta la Monza"

Mario Theissen sustine ca sistemul KERS nu va oferi un avantaj decisiv echipelor care utilizeaza tehnologia si anticipeaza ca BMW-Sauber va fi competitiva la Monza.
Joi, 10 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, in mainile unei companii din Liechtenstien?

Presa germana sustine ca o companie din Liechtenstien negocieaza cumpararea echipei, iar Mario Theissen crede ca o decizie este acum iminenta.
Marti, 08 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber: "Gestionarea pneurilor va fi decisiva"

Mario Theissen crede ca modul incare BMW-Sauber va gestiona pneurile va decide rezultatul echipei la Marele Premiu al Italiei din acest weekend.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber priveste cu incredere spre Monza

Mario Theissen este optimist ca BMW-Sauber poate obtine un rezultat bun in Marele Premiu al Italiei, iar Robert Kubica si Nick Heidfeld asteapta cu nerabdare sa concureze pe cel mai rapid circuit din calendar.
Marti, 01 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber infirma plecarea lui Kubica la Ferrari

Mario Theissen sustine ca plecarea lui Robert Kubica la Ferrari pentru ultimele 5 curse ale sezonului reprezinta doar pure speculatii ale presei italiene.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Septembrie 2009 | F1 Short

Soarta BMW-Sauber, decisa peste cateva saptamani

Mario Theissen a anuntat ca BMW va decide abia peste cateva saptamani daca va potentialii cumparatori ai echipei pot asigura un viitor pentru echipa in urmatorii ani.
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

BMW-Sauber spera sa obtina un podium in 2009

Mario Theissen spera ca BMW-Sauber sa fie capabila sa termine pe podium cel putin o cursa pana la finalul sezonului, dupa revenirea de la MarelePremiu al Belgiei.
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

BMW-Sauber saluta cel mai bun rezultat din 2009

Nick Heidfeld si Robert Kubica sunt multumiti de performanta realizata in Belgia, iar Mario Theissen este incantat de cel mai bun rezultat obtinut de BMW-Sauber in acest sezon.
Sambata, 29 August 2009 | F1 Short

BMW-Sauber saluta cel mai bun rezultat din 2009

Nick Heidfeld, Robert Kubica si Mario Theissen considera ca BMW-Sauber beneficiaza la Spa-Francorchamps de cel mai bun monopost din acest sezon.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

BMW continua negocierile pentru vanzarea echipei

Mario Theissen spune ca BMW continua sa discute cu potentiali investitori despre vanzarea echipei BMW-Sauber, insa in prezent negocierile nu au avut niciun rezultat.
Luni, 24 August 2009 | F1 Short

BMW: "Spa, un circuit solicitant pentru monoposturi"

Robert Kubica si Nick Heidfeld asteapta cu incredere Marele Premiu al Belgiei de pe circuitul de la Spa, despre care Mario Theissen afirma ca este foarte solicitant pentru pneuri.
Luni, 24 August 2009 | F1 Short

Kubica, multumit de punctul castigat la Valencia

Robert Kubica este multumit de punctul obtinut in Marele Premiu al Europei, insa Nick Heidfeld este dezamagit ca nu a profitat de calitatile monopostului BMW-Sauber pentru a obtine un rezultat mai bun.
Sambata, 22 August 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, multumiti de progresele inregistrate

Robert Kubica, Nick Heidfeld si Mario Theissen remarca progresele inregistrate de monopostul F1.09 la Valencia, chiar daca obiectivul de a castiga puncte va fi dificil de atins.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Renault, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams, regulament, Force India, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru