Theissen

Vineri, 22 Mai 2009 | F1 Short

Trei echipe sprijina conceptul bugetului maxim in F1

BMW-Sauber, Williams si Force India au anuntat prin vocea sefilor de echipa ca sunt de acord cu implementarea unui buget maxim in Formula 1, conform planurilor FIA.
Vineri, 22 Mai 2009 | F1 Short

Theissen: "Scandalul regulamentului nu afecteaza F1"

Mario Theissen considera ca divergentele dintre echipe si FIA pe tema regulamentului tehnic pentru 2010 nu afecteaza imaginea Formulei 1.
Joi, 21 Mai 2009 | F1 Short

Theissen crede ca echipele vor ajunge la un compromis cu FIA

Mario Theissen sustine ca FIA a dat de inteles echipelor ca va accepta un compromis in privinta regulamentului tehnic pentru 2010, cu conditia ca echipele sa vina cu o solutie viabila.
Joi, 21 Mai 2009 | F1 Short

BMW si Brawn nu comenteaza daca pleaca din Formula 1

Mario Theissen si Ross Brawn au refuzat sa comenteze daca echipele pe care le reprezinta se vor retrage sau nu din Formula 1 din cauza actualului regulament tehnic.
Luni, 18 Mai 2009 | F1 Short

BMW prelungeste parteneriatul cu NGK Spark Plug

BMW-Sauber a anuntat prelungirea partenriatului cu producatorul de bujii NGK Spark Plug, seful Mario Theissen justificand alegerea prin calitatea produselor oferite de companie.
Vineri, 15 Mai 2009 | F1 Short

Heidfeld anticipeaza accidente la Monaco

Nick Heidfeld crede ca vor fi numeroase accidente in primul viraj al cursei de la Monaco, intrucat aripile fata sunt mai late decat cele din sezonul precedent.
Marti, 12 Mai 2009 | Formula 1

BMW va modifica sistemul KERS pentru Turcia

Mario Theissen a anuntat ca BMW-Sauber va utiliza un sistem KERS modificat in Marele Premiu al Turciei din luna iunie, pe langa o prima versiune a dublului-deflector.
Luni, 11 Mai 2009 | F1 Short

Heidfeld, surprins de clasarea in puncte

Nick Heidfeld nu se astepta sa termine in puncte cursa de la Barcelona, insa crede ca munca echipei a fost decisiva in acest sens.
Duminica, 10 Mai 2009 | F1 Short

BMW: "Am facut progrese la Barcelona"

Nick Heidfeld este convins ca BMW-Sauber a inregistrat progrese vizibile in Marele Premiu al Spaniei, in timp ce Mario Theissen pune acest lucru si pe seama lui Robert Kubica.
Sambata, 09 Mai 2009 | F1 Short

Kubica, tradat de monopost in calificari

Robert Kubica spune ca nu a reusit sa obtina o pozitie mai buna in calificari din cauza supravirarii monopostului in Q3, iar mario Theissen admite ca echipa a pierdut timp la schimbarea pneurilor.
Vineri, 08 Mai 2009 | F1 Short

Theissen, impotriva noul regulament tehnic

Mario Theissen a dezvaluit ca nu doreste implementarea unui regulament tehnic diferentiat pentru echipe in functie de buget, iar Ross Brawn a admis la randul sau ca echipele vor incerca sa discute cu FIA pe aceasta tema.
Miercuri, 06 Mai 2009 | F1 Short

BMW sugereaza ca ar putea parasi F1

Mario Theissen a explicat ca BMW-Sauber nu agreaza noul regulament tehnic impus de FIA pentru sezonul 2010, sugerand ca germanii si-ar putea reevalua prezenta in Formula 1 din acest motiv.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Mai 2009 | Formula 1

BMW renunta la introducerea noului deflector

Mario Theissen a anuntat ca BMW-Sauber nu va implementa noul tip de deflector pe monopostul F1.09 in cadrul Marelui Premiu al Spaniei din acest weekend.
Marti, 05 Mai 2009 | Formula 1

BMW-Sauber nu va concura cu KERS in Spania

Mario Theissen a confirmat oficial ca BMW-Sauber nu va utiliza tehnologia KERS in Marele Premiu al Spaniei din acest weekend.
Luni, 04 Mai 2009 | F1 Short

Debutul noului deflector pentru BMW-Sauber este incert

Mario Theissen sustine ca BMW-Sauber nu a decis inca daca va introduce noul tip de deflector la Marele Premiu al Spaniei din acest weekend.
Luni, 04 Mai 2009 | F1 Short

BMW-Sauber mizeaza pe noul pachet aerodinamic

Robert Kubica, Nick Heidfeld si Mario Theissen spera ca prin noul pachet aerodinamic pregatit pentru Marele Premiu al Spaniei sa inregistreze progrese comparativ cu rivalii.
Miercuri, 29 Aprilie 2009 | Formula 1

FOTA vrea un sistem KERS accesibil pentru 2010

Martin Whitmarsh, John Howett si Mario Theissen au negat ca FOTA vrea sa interzica sistemul KERS in 2010, insa afirma ca organizatia trebuie sa adopte o versiune accesibila pentrutoate echipele.
Luni, 27 Aprilie 2009 | Formula 1

BMW nu comenteaza eventuala interzicere a KERS

Mario Theissen a refuzat sa comenteze speculatiile referitoare la o eventuala interzicere a sistemului KERS incepand din sezonul 2010.
Luni, 27 Aprilie 2009 | F1 Short

BMW mizeaza pe un update major pentru Barcelona

Mario Theissen isi pune toate sperantele pentru revenirea echipei BMW-Sauber in update-ul major pregatit pentru Marele Premiu al Spaniei.
Luni, 27 Aprilie 2009 | F1 Short

Theissen: "BMW ramane in F1 pe termen scurt"

Mario Theissen sustine ca BMW va continua sa participe in Formula 1, insa admite ca echipa trebuie sa furnizeze rezultate pe termen lung.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Renault, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams, regulament, Force India, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru