Theissen

Luni, 27 Aprilie 2009 | F1 Short

Heidfeld: "Am avut o cursa dezastruoasa"

Nick Heidfeld, Robert Kubica si Mario Theissen admit ca BMW-Sauber a avut parte de o cursa foarte slaba in Bahrain, dupa ce pilotii au ocupat ultimele pozitii in cursa.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | F1 Short

Theissen: "Bugetul maxim trebuie implementat in 3-4 ani"

Mario Theissen considera ca initiativa unui buget maxim anual in Formula 1 trebuie realizata pa parcursul urmatorilor 3-4 ani, idee sustinuta si de Franz Tost.
Joi, 23 Aprilie 2009 | F1 Short

Theissen confirma ca Kubica va utiliza KERS

Mario Theissen a confirmat ca Robert Kubica va utiliza sistemul KERS in antrenamentele libere de vineri din Bahrain.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | F1 Short

Theissen: "Este bine ca avem o noua ordine in Formula 1"

Mario Theissen considera ca noua ordine a echipelor este benefica pentru Formula 1 si minimalizeaza esecul echipei de la Marele Premiu al Chinei din weekendul trecut.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | Formula 1

Va ramane FOTA unita?

Adam Parr, Mario Theissen si Christian Horner admit ca FOTA ar putea avea de suferit de pe urma polemicilor pe tema deflectorului, insa John Howett este optimist ca organizatia va functiona la fel ca si pana acum.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

BMW priveste cu incredere cursa din Bahrain

Robert Kubica, Nick Heidfeld si Mario Theissen sunt increzatori in sansele echipei BMW-Sauber in Marele Premiu al statului Bahrain din acest weekend.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber nu renunta la obiectivul pentru 2009

Mario Theissen spune ca obiectivul BMW-Sauber pentru sezonul 2009 ramane neschimbat, echipa doind sa lupte pentru titlul mondial.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, dezamagiti de rezultatele din China

Robert Kubica, Nick Heidfeld si Mario Theissen si-au exprimat dezamagirea fata de rezultatele sub asteptari obtinute in Marele Premiu al Chinei, BMW nereusind sa castige niciun punct.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber nu a retras apelul de la Sepang

Mario Theissen a dezvaluit ca BMW-Sauber asteapta motivele pentru care FIA a declarat legale deflectoarele Brawn GP, Wiiliams si Toyota pentru a decide daca renunta la apelul de la Sepang in privinta acestora.
Joi, 16 Aprilie 2009 | F1 Short

Theissen: "Noul deflector va restrange depasirile"

Directorul departamentului de motorsport al BMW, Mario Theissen, considera ca implementarea noului tip de deflector pe toate monoposturile de F1 va duca la scaderea numarului de depasiri.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | F1 Short

BMW si Red Bull accepta decizia FIA

BMW-Sauber si Red Bull au acceptat decizia FIA privind legalitatea monoposturilor Brawn GP, Williams si Toyota prin vocea sefilor Mario Theissen si Christian Horner.
Marti, 14 Aprilie 2009 | F1 Short

Theissen: "Decizia FIA in privinta deflectoarelor este vitala"

Mario Theissen considera ca decizia forului mondial in privinta deflectoarelor utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota este vitala pentru Formula 1.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Aprilie 2009 | Formula 1

BMW construieste un monopost usor pentru Kubica

Mario Theissen a anuntat ca BMW-Sauber incearca sa realizeze un monopost mai usor pentru ca Robert Kubica sa poata utiliza sistemul KERS.
Joi, 09 Aprilie 2009 | F1 Short

Kubica se teme de ploaie la Shanghai

Robert Kubica crede ca programarea Marelui Premiu al Chinei mai devreme decat de obicei reprezinta un risc in privinta conditiilor meteo.
Luni, 06 Aprilie 2009 | F1 Short

Briatore si Theissen acuza: "Deflectorul face legea in F1"

Flavio Briatore si Mario Theissen sustin ca Brawn GP, Williams si Toyota sunt in frunte in acest debut de sezon doar datorita noului tip de deflector utilizat.
Luni, 06 Aprilie 2009 | F1 Short

Kubica, tradat de motorul BMW

Robert Kubica este dezamagit de abandonul suferit in primul tur al cursei de la Sepang, in timp ce Mario Theissen lauda performanta realizata de Nick Heidfeld.
Sambata, 04 Aprilie 2009 | F1 Short

Kubica, multumit de rezultatul din calificari

Robert Kubica este multumit de cel de-al 8-leatimp stabilit in calificari, in timp ce Nick Heidfeld este dezamagit ca nu a reusit sa progreseze in Q3.
Luni, 30 Martie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber anticipeaza performante majore la Sepang

Robert Kubica si Nick Heidfeld privesc cu incredere Marele Premiu al Malaeziei, in timp ce Mario Theissen asteapta o performanta majora dupa ce Heidfeld a realizat anul trecut cel mai rapid tur de circuit.
Luni, 30 Martie 2009 | F1 Short

BMW: "Kubica urma sa castige cursa"

Mario Theissen sustine ca Robert Kubica ar fi castigat cursa de la Melbourne daca incidentul cu Sebastian Vettel nu ar fi avut loc, idee intarita inclusiv de pilotul polonez.
Sambata, 28 Martie 2009 | F1 Short

BMW nu anticipau locul 4 in calificari

Mario Theissen a dezvaluit ca BMW-Sauber nu se astepta sa ocupe locul 4 in calificari prin Robert Kubica, insa Nick Heidfeld este dezamagit ca a ratat calificarea in primii 10.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Renault, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams, regulament, Force India, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru