Timbru de mediu

Vineri, 21 Octombrie 2016 | Intern

Două taxe în loc de una: timbrul de mediu ar putea fi inclus în preţul carburantului, dar va rămâne şi ca impozit în funcţie de norma de poluare

Timbrul de mediu, care a fost declarat ilegal de Uniunea Europeană, ar putea fi inclus în preţul carburanţilor, dar va rămâne şi sub forma unui impozit plătit în funcţie de normă de poluare a maşinii.
Vineri, 02 Septembrie 2016 | Intern

Nu scăpăm de taxa auto: timbrul de mediu ar putea fi inclus doar parţial în preţul carburanţilor

Timbrul de mediu va fi înlocuit cu o nouă taxă care ar putea fi inclusă doar parţial în preţul carburanţilor, potrivit ultimei variante anunţate de autorităţi.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | Intern

Rambursarea taxei auto în 5 ani, declarată ilegală de UE: banii trebuie restituiţi integral într-o singură tranşă

Decizia autorităţilor române de a rambursa taxa auto într-un interval de 5 ani încalcă legislaţia Uniunii Europene, întrucât suma ar trebui restituită integral într-o singură tranşă.
Marti, 05 Iulie 2016 | Intern

Revoltător: timbrul de mediu va fi înlocuit cu o nouă taxă auto

Ministerul Mediului a anunţat că până în toamnă va înlocui timbrul de mediu cu o nouă taxă auto care să fie "echitabilă pentru toată lumea", după ce actuala formă a fost declarată ilegală de Uniunea Europeană.
Marti, 14 Iunie 2016 | Intern

Timbrul de mediu este ilegal. Statul trebuie să restituie banii, dar procesele pot dura 6 luni

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a decis că timbrul de mediu este ilegal, iar statul este obligat să restituie taxa tuturor celor care au achitat-o. Până la apariţia unei legi, românii trebuie să dea statul în judecată pentru recuperarea sumelor.
Luni, 09 Mai 2016 | Intern

Timbrul de mediu se va schimba: va fi inclus în preţul carburanţilor sau va lua forma unui impozit anual

Ministerul Mediului lucrează la un proiect care prevede schimbarea radicală a timbrului de mediu. Acesta ar putea fi transformat în impozit anual sau plătit sub forma unui impozit anual.
Miercuri, 13 Aprilie 2016 | Intern

Procedura completă pentru recuperarea taxei auto: descarcă cererea şi află cum îţi poţi lua banii înapoi chiar dacă nu mai ai chitanţa

ANAF a publicat ghidul complet al recuperării taxei auto din perioada 2007-2013. Restituirea taxei se va face pe parcursul a cinci ani şi este posibilă chiar dacă nu mai ai chitanţa care să ateste plata.
Luni, 07 Decembrie 2015 | Intern

Timbrul de mediu ar putea fi transformat în impozit anual, dar va fi mai mare decât în prezent

Timbrul de mediu va fi înlocuit cu un impozit anual care va creşte la fiecare 12 luni pe parcursul a 15 ani, însă valoarea totală de plată va fi mai mare decât cea din prezent, potrivit unui proiect de lege.
Joi, 16 Octombrie 2014 | Intern

Curtea de Justiţie a UE: "rambursarea eşalonată a taxei auto este ilegală"

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a anunţat că modalitatea de rambursare a taxei auto încasate ilegal de statul român contravine normelor europene, titrează Avocatnet.ro.
Marti, 03 Septembrie 2013 | Intern

Constantin Stroe (Dacia): "Timbrul de mediu ne-a distrus piaţa auto"

Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie Dacia, spune că timbrul de mediu a distrus piaţa auto din România, titrează Gândul.
Marti, 30 Iulie 2013 | Intern

Timbrul de mediu va fi plătit şi în cazul dobândirii maşinii prin partaj

Guvernul va schimba Codul Fiscal pentru ca timbrul de mediu să fie plătit inclusiv de persoanele care intră în posesia unei maşini în urma unui partaj la notariat.
Miercuri, 10 Iulie 2013 | Intern

Guvernul va crea o bază de date a maşinilor pentru care se plăteşte timbrul de mediu

Guvernanţii vor să creeze o bază de date cu toate automobilele din România, pentru a gestiona cu uşurinţă situaţia generată de timbrul de mediu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Martie 2013 | Intern

Timbrul de mediu 2013 a intrat astăzi în vigoare

Versiunea 2013 a taxei auto, denumită acum Timbrul de Mediu, a intrat astăzi în vigoare. Acesta se achită la Trezoreria de care aparţine proprietarul vehiculului, în urma unui calcul oficial efectuat la ANAF.
Luni, 18 Februarie 2013 | Intern

Timbrul de mediu 2013 va fi votat mâine în Guvern

Guvernul României va vota mâine, 19 februarie 2013, proiectul de lege privind timbrul de mediu. Potrivit declaraţiilor anterioare ale Premierului României, proiectul va fi avizat prin ordonanţă de urgenţă.
Joi, 07 Februarie 2013 | Intern

Timbrul de mediu 2013: Motoarele diesel ar putea fi taxate mai aspru

Rovana Plumb, Ministrul Mediului şi Pădurilor, a anunţat că va lua în considerare şi propunerea de taxare diferită a automobilelor echipate cu motoare diesel, anunţă Mediafax.

Tag-uri similare

Romania, inmatriculari Romania, Ministerul Mediului, timbru de mediu, timbrul de mediu, inmatriculare Romania, Rovana Plumb, timbrul de mediu 2013, Ministerul Mediului si Padurilor, timbru de mediu motor benzina
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru