Valtteri Bottas

Sambata, 04 Iulie 2020 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position în cursa de Formula 1 din Austria! Hamilton, învins de finlandez cu numai 0.012 secunde

Valtteri Bottas a obținut cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Austriei și va fi urmat pe grila de start de Lewis Hamilton și Max Verstappen.
Luni, 29 Iunie 2020 | F1 TOP

Mercedes schimbă culorile noului monopost: Hamilton și Bottas vor concura în negru ca măsură pentru lupta împotriva rasismului

Mercedes a decis să schimbe culorile noului monopost pentru sezonul 2020 în negru ca reacție la campania împotriva rasismului.
Joi, 11 Iunie 2020 | F1 TOP

Bottas este convins că nu va fi înlocuit cu Vettel în 2021: "Mercedes mi-a spus că nu-l ia în considerare pe german"

Valtteri Bottas susține că a fost informat de oficialii Mercedes că Sebastian Vettel nu reprezintă o opțiune pentru sezonul 2021, în ciuda declarațiilor anterioare făcute de șeful Toto Wolff.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Abu Dhabi: sesiuni cu accidente pentru Vettel și Leclerc

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri din Abu Dhabi, în care Sebastian Vettel și Charles Leclerc au fost pe rând victimele unor accidente ușoare.
Duminica, 03 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position în cursa din Statele Unite! Hamilton, doar locul 5

Valtteri Bottas va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite, în timp ce Lewis Hamilton va fi doar al cincilea în cursa în care poate deveni campion mondial pentru a șasea oară.
Duminica, 13 Octombrie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat Marele Premiu al Japoniei! Vettel, locul doi după un start ratat, Hamilton urcă pe podium

Valtteri Bottas a câștigat cursa de la Suzuka după ce a profitat de startul ratat al lui Vettel, care a reușit ulterior să reziste în fața unui atac final al lui Lewis Hamilton pentru a încheia pe locul doi.
Vineri, 11 Octombrie 2019 | F1 TOP

Formula 1 Japonia: Mercedes a dominat antrenamentele. Calificările, amânate pentru duminică din cauza unui taifun

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în atrenamentele de vineri de la Suzuka, în timp ce calificările de sâmbătă au fost amânate pentru duminica din cauza unui taifun.
Duminica, 29 Septembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Rusia după un abandon al lui Vettel! Bottas și Leclerc completează podiumul

Lewis Hamilton a obținut în Rusia prima victorie după pauza de vară ca urmare a unui abandon suferit de Sebastian Vettel și a unei strategii riscante pentru Charles Leclerc care nu a avut efect.
Sambata, 28 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv în Formula 1! Hamilton îl învinge pe Vettel în lupta pentru locul doi

Charles Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lewis Hamilton, care a reușit să-l învingă pe Sebastian Vettel cu numai 0.023 secunde.
Joi, 29 August 2019 | F1 TOP

Noutăți pe grila de start pentru sezonul 2020: Ocon îl înlocuiește pe Hulkenberg la Renault, Bottas și-a prelungit contractul cu Mercedes

Esteban Ocon a semnat un contract cu Renault pentru sezonul 2020 și îl va înlocui pe Nico Hulkenberg, în timp ce Valtteri Bottas și-a prelungit acordul cu Mercedes pentru încă un sezon.
Luni, 05 August 2019 | F1 TOP

Mercedes anunță că Bottas și Ocon luptă să fie coechipierul lui Hamilton în 2020: "Nu va fi deloc o decizie ușoară"

Mercedes a anunțat că numele coechipierului lui Lewis Hamilton pentru sezonul 2020 va fi ales între Valtteri Bottas și Esteban Ocon, iar o decizie ar putea fi luată în această vară.
Duminica, 28 Iulie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat pe ploaie cursa de la Hockenheim în fața lui Vettel! Leclerc și Bottas au abandonat, Hamilton a terminat pe 11

Max Verstappen a câștigat cursa de la Hockenheim după o ploaie care i-a propulsat pe podium pe Sebastian Vettel și Daniil Kvyat. Charles Leclerc și Valtteri Bottas au abandonat, iar Lewis Hamilton a terminat pe 11.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 13 Iulie 2019 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position la Silverstone după ce l-a învins pe Hamilton cu numai 0.006 secunde! Leclerc, locul trei pe grilă

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursa de la Silverstone după ce l-a învins cu numai 0.006 secunde pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton. Charles Leclerc va pleca de pe locul trei, în timp ce Sebastian Vettel va fi doar al șaselea.
Vineri, 31 Mai 2019 | F1 TOP

Mercedes admite că a "provocat" incidentul Bottas - Verstappen de la boxe la Monaco: "Am avut o problemă la oprirea lui Hamilton"

Mercedes a dezvăluit că o problemă la plecarea lui Lewis Hamilton de pe linia boxelor a condus indirect la incidentul dintre Valtteri Bottas și Max Verstappen în pitlane în cursa de la Monaco.
Miercuri, 15 Mai 2019 | F1 TOP

Bottas suspectează o defecțiune tehnică la ambreiaj la Barcelona. Mercedes susține că pilotul nu a avut aderență

Valtteri Bottas susține că ambreiajul a avut un "comportament anormal" în startul cursei de la Barcelona în care a ratat victoria după ce a fost depășit de Lewis Hamilton. Mercedes afirmă însă că finlandezul nu a avut suficientă aderență.
Sambata, 11 Mai 2019 | F1 TOP

Bottas, pole position la Barcelona în fața lui Hamilton! Vettel și Verstappen, pe a doua linie a grilei de start

Valtteri Bottas va pleca din pole position în Marele Premiu al Spaniei și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lewis Hamilton, în timp ce Sebastian Vettel a obținut locul trei în fața lui Max Verstappen, iar Charles Leclerc va pleca de pe cinci.
Vineri, 10 Mai 2019 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de Formula 1 de la Barcelona: Ferrari, foarte aproape de Mercedes

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri de la Barcelona, însă rivalii de la Ferrari sunt foarte aproape de Mercedes.
Duminica, 28 Aprilie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat cursa din Azerbaidjan, iar Hamilton și Vettel au terminat pe podium. Leclerc, locul 5 după un start spectaculos

Valtteri Bottas a câștigat cursa de la Baku, iar Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au completat podiumul. Charles Leclerc a impresonat prin depășirile efectuate în prima parte a cursei, însă a terminat pe 5 după o nouă strategie eronată a Scuderiei Ferrari.
Sambata, 27 Aprilie 2019 | F1 TOP

Bottas, pole position în Azerbaidjan în fața lui Hamilton! Leclerc, locul 10 după un accident

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursa din Azerbaidjan din fața lui Lewis Hamilton și Sebastian Vettel, în timp ce Charles Leclerc a suferit un accident în a doua parte a calificărilor și va pleca doar de pe locul 10.
Vineri, 12 Aprilie 2019 | F1 TOP

Rezultate neconcludente: Vettel și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele de Formula 1 din China

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp pentru Ferrari în prima sesiune de antrenamente din China, însă Valtteri Bottas și-a luat revanșa pentru Mercedes în a doua sesiune, când a fost cel mai rapid.

Tag-uri similare

Williams, Valtteri Bottas, Pastor Maldonado, Abu Dhabi, Hulkenberg, Maldonado, teste Abu Dhabi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru