Vanzari GM

Marti, 26 Aprilie 2016 | Industrie

Problemele de producţie, mai mari decat Dieselgate: Volkswagen depăşeşte Toyota şi este lider mondial la vânzări în primele trei luni din 2016

Volkswagen a devenit cel mai mare constructor auto în primele trei luni ale anului 2016 după ce producţia rivalilor de la Toyota a fost afectată de probleme.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | Industrie

Efectul Dieselgate: Toyota rămâne cel mai mare constructor din lume şi este singurul cu 10 milioane de maşini vândute în 2015

Toyota şi-a păstrat prima poziţie în topul constructorilor mondiali şi în 2015, în timp ce Volkswagen a coborât sub pragul de 10 milioane de maşini conercializate ca urmare a scandalului Dieselgate.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | Economic

Toyota rămâne cel mai mare constructor din lume şi în 2014, cu un avans infim în faţa Volkswagen

Toyota a reuşit să îşi păstreze poziţia de lider în topul celor mai mari producători auto din lume, devansând Volkswagen cu o diferenţă extrem de mică.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Industrie

Toyota continuă să fie cel mai bine vândut constructor auto din lume

Toyota rămâne cel mai bine vândut constructor de automobile din lume, reuşind să-şi depăşească din nou rivalii de la Volkswagen şi General Motors.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Industrie

Vânzări auto 2012: Toyota redevine cel mai mare constructor al lumii. GM şi Volkswagen completează podiumul

Toyota a depăşit problemele cauzate de dezastrul natural din martie 2011 şi a revenit pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor auto la nivel mondial. Pe locul al doilea se află General Motors, iar din spate se apropie puternic Volkswagen Group.
Joi, 27 Decembrie 2012 | Economic

Toyota a depășit GM și va redeveni cel mai mare producător auto în 2012

Toyota este pe punctul de a recâștiga poziția de lider în topul celor mai mari producători auto. 2012 îi va găsi pe japonezi cu 9.7 milioane de mașini vândute, cu 400.000 mai multe decât GM.
Luni, 23 Ianuarie 2012 | Economic

Bătaie pentru primul loc în topul constructorilor: VW contestă cifrele GM

Volkswagen contestă rezultatele comerciale General Motors şi susţine că ar fi trebuit să obţină fără mari probleme prima treaptă a podiumului. Dacă formula de calcul este corectă, şi Toyota ar pierde locul 3 în faţa Renault-Nissan.
Vineri, 20 Ianuarie 2012 | Industrie

OFICIAL: General Motors a redevenit constructorul numărul 1 mondial

GM profită de scăderea Toyota şi de o formă excelentă a mărcii Chevrolet pentru a se reinstala după trei ani în fotoliul de lider absolut al industriei auto mondiale.
Luni, 08 August 2011 | Economic

E oficial: GM detronează Toyota, iar VW toarnă "sare pe rană"

Toyota pierde poziţia de lider în clasamentul celor mai mari constructori auto în faţa rivalilor de la GM. Scăderea producţiei după tsunami şi cutremur a făcut ca japonezii să piardă şi poziţia a doua, în faţa Volkswagen.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Industrie

China a devenit cea mai mare piaţă pentru cei de la General Motors

GM a vândut 2.35 milioane de unităţi în China în 2010, reuşind să depăşească rezultatele de pe piaţa americană pentru prima dată din istorie.
Vineri, 05 Noiembrie 2010 | Economic

Record GM: 2 milioane de vehicule vândute până acum în China

Conglomeratul american a reuşit să livreze de la începutul anului şi până în prezent 2 milioane de vehicule în China, cel mai mare volum înregistrat vreodată de un constructor global pe această piaţă.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | General

Ultimul exemplar Pontiac nou a fost vândut în SUA

Ultimul model nou de la Pontiac aflat pe stocul unui distribuitor a fost vândut săptămâna trecută în Statele Unite ale Americii. Modelul este un Solstice Coupe în versiunea de top.

Tag-uri similare

GM, SUA, America, Pontiac, vanzari GM, vanzari Pontiac
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru