Record GM: 2 milioane de vehicule vândute până acum în China

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.11.2010
Conglomeratul american a reuşit să livreze de la începutul anului şi până în prezent 2 milioane de vehicule în China, cel mai mare volum înregistrat vreodată de un constructor global pe această piaţă.

General Motors sărbătoreşte zilele acestea un nou record mondial: livrarea automobilului cu numărul 2 milioane pe piaţa din China, într-un singur an. Mai exact, de la începutul lui ianuarie şi până în prezent, conglomeratul american şi partenerii săi din Ţara Marelui Zid au reuşit să livreze 2 milioane de vehicule publicului chinez, o performanţă pe care nici un alt constructor străin nu a mai reuşit-o.

În 2007, GM sărbătorea primul său milion anual în China, cu 1.031.974 de vehicule livrate, cifră care a crescut până la 1.826.424 de unităţi anul trecut. Potrivit oficialilor GM şi a partenerilor săi din China, vânzările au atins acest record mulţumită evoluţiilor lunare foarte bune. Octombrie 2010 a adus 199.641 de vehicule pentru GM, în creştere cu 19.6% şi un record absolut pentru luna a zecea.

Kevin Wale, preşedintele diviziei GM China, a declarat că "este un nou rezultat record pentru GM în China. În ultimul deceniu, piaţa auto din China s-a bucurat de o creştere impresionantă.

La rândul său, GM a crescut alături de publicul local, extinzând operaţiunile şi gama de modele ,pentru a îndeplini cererile pieţei."

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru