Vanzari masini electrice Europa

Miercuri, 01 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Numărul stațiilor de încărcare în Europa, de 3 ori mai mic decât numărul mașinilor electrice pe șosea

Potrivit unui nou raport al Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, numărul stațiilor de încărcare din Europa este de 3 ori mai mic decât cel al mașinilor electrice pe șosea. Organizația atrage atenția că ritmul de instalare a stațiilor de încărcare noi este prea lent.
Joi, 09 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină electrică în Europa, în 2022. Dacia Spring, în top 10

Potrivit unui nou raport realizat de JATO Dynamics, Tesla Model Y a fost cea mai populară mașină electrică din Europa în 2022. Alături de asta, Dacia Spring se bucură în continuare de performanțe remarcabile, fiind clasat printre primele 10 cele mai vândute mașini cu zero emisii din Europa.
Duminica, 06 Februarie 2022 | Masini electrice si hibride

Care au fost cele mai vândute mașini electrice în Europa, în 2021

Potrivit raportului întocmit de Jato Dynamics, Tesla Model 3 a fost cea mai bine vândută mașină electrică în Europa. La capitolul producători, Grupul Volkswagen deține cea mai mare cotă de piață în acest segment, la nivel european. Dacia Spring, lansat în octombrie 2021, nu a prins top 10.
Marti, 08 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault conduce topul vânzărilor europene de mașini electrice: peste 95.000 de unități în perioada ianuarie-noiembrie 2020

Renault a vândut peste 95.000 de mașini electrice în Europa de la începutul anului și până la sfârșitul lui noiembrie, în creștere cu 80% față de aceeași perioadă din 2019. Cel mai căutat model Renault de către clienții europeni este Zoe, cu mai mult de 84.000 de exemplare vândute în acest an.

Tag-uri similare

Renault, masini electrice, Renault Zoe, vanzari masini electrice, vanzari masini electrice Europa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru