Feedback

Vanzari masini noi

Luni, 01 Iulie | Economic

Constructorii anticipează o scădere a vânzărilor de mașini în Europa cu 1% în 2019: principala cauză este ieșirea Marea Britanii din UE

Constructorii auto din Europa anticipează că vânzările de mașini noi vor scădea în acest an cu 1%, ca urmare a incertitudinilor legate de ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.
Luni, 08 Aprilie | Economic

Vești proaste pentru industria auto: vânzările de mașini noi au scăzut cu 3.7% în martie în Europa de Vest

Cele mai mari cinci piețe auto din Europa au înregistrat vânzări în scădere pentru mașinile noi în lună martie, ca urmare a noilor teste WLTP și a incertitudinilor legate de ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.
Joi, 28 Septembrie 2017 | Industrie

Premieră după 8 ani: vânzările de mașini cu motoare pe benzină au depășit vânzările de vehicule diesel în Europa

Vânzările de mașini cu motoare pe benzină au depășit numărul de unități diesel vândute în cele mai importante 15 piețe europene pentru prima oară după 2009.
Luni, 30 Ianuarie 2017 | Intern

Efectele eliminării timbrului de mediu: APIA anticipează o scădere puternică a vânzărilor de mașini noi în 2017

APIA susține că eliminarea timbrului de mediu va conduce la o scădere a vânzărilor în 2017 și anticipează că, din 6 mașini înmatriculate, 5 vor fi second-hand.
Miercuri, 21 Decembrie 2016 | Economic

Aproape că am uitat de criză: vânzările de maşini noi vor ajunge în acest an la cel mai bun nivel de după 2007

Vânzările de maşini noi din primele 11 luni ale anului au ajuns la aproape 14 milioane de unităţi, astfel că 2016 va deveni cel mai bun an pentru industria auto de după 2007.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Intern

Efectul Rabla continuă: înmatriculările de maşini noi au crescut cu 20% în noiembrie

Înmatriculările de maşini noi au crescut cu 20% în luna noiembrie, propulsate şi de programul Rabla, în timp ce avansul maşinilor second-hand a fost de peste 12%.
Vineri, 05 August 2016 | Industrie

Ups, eroare! Iulie 2016, prima lună cu scăderi la vânzări auto în Europa după doi ani de creșteri

Vânzările de maşini noi au scăzut în Europa de Vest cu 2% în luna iulie, aceasta fiind prima scădere lunară pentru această regiune din ultimii doi ani.
Vineri, 15 Iulie 2016 | Economic

Creşteri pe linie în Europa: vânzările de maşini au urcat cu aproape 10% în prima jumătate a anului

Vânzările de maşini noi au crescut în Uniunea Europeană cu aproape 10% în prima jumătate a anului şi au ajuns la 7.8 milioane de unităţi.
Joi, 07 Iulie 2016 | Economic

Efectul Brexit: vânzările de maşini scad în Marea Britanie, dar cresc vertiginos în restul Europei de Vest

Cinci dintre cele mai mari şase pieţe auto din Europa de Vest raportează creşteri de vânzări de maşini noi în prima jumătate a anului, singura excepţie fiind Marea Britanie ca efect al votului de a ieşi din Uniunea Europeană.
Marti, 19 Aprilie 2016 | Economic

Perspective bune: vânzările globale de maşini au crescut cu 1.5% în primele trei luni

Oamenii din întreaga lume au achiziţionat 22 de milioane de maşini în primele trei luni ale anului, în creştere cu 1.5% comparativ cu anul precedent.
Vineri, 15 Aprilie 2016 | Economic

Semne bune: Dacia a vândut 100.000 de maşini în UE în primele trei luni ale anului. România a înregistrat printre cele mai mari creşteri

Dacia a vândut aproape 100.000 de maşini în Uniunea Europeană în primele trei luni ale anului, pe o piaţă în urcare cu peste 8% în care România a raportat una dintre cele mai mari rate de creştere.
Joi, 14 Aprilie 2016 | Intern

Creşte numărul de maşini vechi: vârsta medie a unei maşini din România a ajuns la 13 ani, cu 4 ani și jumătate mai mare decât în UE

Vârsta medie a parcului auto național a crescut vertiginos la 13 ani şi este cu 4.5 ani mai are decât media Uniunii Europene. În plus, doar 4% dintre maşini sunt mai noi de 2 ani.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Intern

Românii cumpără din ce în ce mai multe maşini: creştere de 21% la înmatriculările pe primele trei luni ale anului

Apetitul românilor pentru maşini noi pare de neoprit: în primele trei luni ale anului, înmatriculările au crescut cu 21%, iar Dacia păstrează în continuare aproximativ o treime din piaţă.
Vineri, 12 Februarie 2016 | Intern

Început promiţător de an: înmatriculările de maşini noi au crescut cu 16% în ianuarie

Românii şi-au deschis portofelele şi au cumpărat cu 16% mai multe maşini în ianuarie 2016, iar Dacia şi Renault şi-au tras partea leului cu creşteri de 29% şi, respectiv, 91%.
Joi, 21 Ianuarie 2016 | Industrie

La maşini, înainte! Vânzările de autoturisme noi au crescut cu aproape 10% în Europa în 2015. 3 maşini din 100 sunt Dacii

Europenii au cumpărat cu 9.3% mai multe maşini în 2015 comparativ cu anul anterior. Dacia a înregistrat o creştere de 5% şi o cotă de piaţă de 2.8%.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Economic

Ne apropiem de recordul din 2007: vânzările de maşini în Europa vor creşte în 2016 pentru al treilea an consecutiv

Vânzările de maşini noi în Europa vor ajunge în 2016 la cel puţin 14.46 milioane de unităţi şi vor înregistra al treilea an de creştere. Recordul rămâne însă cel stabilit în 2007, când pe Bătrânul Continent s-au comercializat aproape 16 milioane de maşini.
Joi, 17 Decembrie 2015 | Intern

Partea leului: Dacia, o treime din piaţa înmatriculărilor de maşini noi în noiembrie. Porsche şi-a mărit vânzările de 4 ori

O treime dintre maşinile noi înmatriculate în România în luna noiembrie poartă sigla Dacia. Volkswagen a crescut cu 24% în ciuda scandalului emisiilor, în timp ce Porsche a raportat de 4 ori mai multe înmatriculări.
Marti, 15 Decembrie 2015 | Industrie

Surpriza Europei: România, cea mai mare creştere din UE la vânzările de maşini în noiembrie

România a luat prin surprindere întreaga piaţă europeană după ce a înregistrat o creştere de 41.5% la vânzările de maşini noi în luna noiembrie, cu mult peste media UE de aproape 14%.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Intern

Românii preferă maşinile albe. Gri şi albastru, următoarele culori în preferinţe

Peste 35% dintre maşinile noi vândute în România în primele nouă luni ale anului sunt albe, în timp ce culorile gri şi albastru sunt pe următoarele locuri în preferinţe.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Intern

Dacia solicită mai multe tichete Rabla şi creşterea perioadei de rambursare pentru Prima Maşină

Dacia consideră că autorităţile trebuie să ofere mai multe tichete în cadrul programului Rabla şi să crească la 7 ani perioada de rambursare a creditelor obţinute prin Prima Maşină pentru impulsionarea vânzărilor autovehiculelor noi în detrimentul celor second-hand.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru