Vanzari masini noi

Vineri, 15 Aprilie 2016 | Economic

Semne bune: Dacia a vândut 100.000 de maşini în UE în primele trei luni ale anului. România a înregistrat printre cele mai mari creşteri

Dacia a vândut aproape 100.000 de maşini în Uniunea Europeană în primele trei luni ale anului, pe o piaţă în urcare cu peste 8% în care România a raportat una dintre cele mai mari rate de creştere.
Joi, 14 Aprilie 2016 | Intern

Creşte numărul de maşini vechi: vârsta medie a unei maşini din România a ajuns la 13 ani, cu 4 ani și jumătate mai mare decât în UE

Vârsta medie a parcului auto național a crescut vertiginos la 13 ani şi este cu 4.5 ani mai are decât media Uniunii Europene. În plus, doar 4% dintre maşini sunt mai noi de 2 ani.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Intern

Românii cumpără din ce în ce mai multe maşini: creştere de 21% la înmatriculările pe primele trei luni ale anului

Apetitul românilor pentru maşini noi pare de neoprit: în primele trei luni ale anului, înmatriculările au crescut cu 21%, iar Dacia păstrează în continuare aproximativ o treime din piaţă.
Vineri, 12 Februarie 2016 | Intern

Început promiţător de an: înmatriculările de maşini noi au crescut cu 16% în ianuarie

Românii şi-au deschis portofelele şi au cumpărat cu 16% mai multe maşini în ianuarie 2016, iar Dacia şi Renault şi-au tras partea leului cu creşteri de 29% şi, respectiv, 91%.
Joi, 21 Ianuarie 2016 | Industrie

La maşini, înainte! Vânzările de autoturisme noi au crescut cu aproape 10% în Europa în 2015. 3 maşini din 100 sunt Dacii

Europenii au cumpărat cu 9.3% mai multe maşini în 2015 comparativ cu anul anterior. Dacia a înregistrat o creştere de 5% şi o cotă de piaţă de 2.8%.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Economic

Ne apropiem de recordul din 2007: vânzările de maşini în Europa vor creşte în 2016 pentru al treilea an consecutiv

Vânzările de maşini noi în Europa vor ajunge în 2016 la cel puţin 14.46 milioane de unităţi şi vor înregistra al treilea an de creştere. Recordul rămâne însă cel stabilit în 2007, când pe Bătrânul Continent s-au comercializat aproape 16 milioane de maşini.
Joi, 17 Decembrie 2015 | Intern

Partea leului: Dacia, o treime din piaţa înmatriculărilor de maşini noi în noiembrie. Porsche şi-a mărit vânzările de 4 ori

O treime dintre maşinile noi înmatriculate în România în luna noiembrie poartă sigla Dacia. Volkswagen a crescut cu 24% în ciuda scandalului emisiilor, în timp ce Porsche a raportat de 4 ori mai multe înmatriculări.
Marti, 15 Decembrie 2015 | Industrie

Surpriza Europei: România, cea mai mare creştere din UE la vânzările de maşini în noiembrie

România a luat prin surprindere întreaga piaţă europeană după ce a înregistrat o creştere de 41.5% la vânzările de maşini noi în luna noiembrie, cu mult peste media UE de aproape 14%.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Intern

Românii preferă maşinile albe. Gri şi albastru, următoarele culori în preferinţe

Peste 35% dintre maşinile noi vândute în România în primele nouă luni ale anului sunt albe, în timp ce culorile gri şi albastru sunt pe următoarele locuri în preferinţe.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Intern

Dacia solicită mai multe tichete Rabla şi creşterea perioadei de rambursare pentru Prima Maşină

Dacia consideră că autorităţile trebuie să ofere mai multe tichete în cadrul programului Rabla şi să crească la 7 ani perioada de rambursare a creditelor obţinute prin Prima Maşină pentru impulsionarea vânzărilor autovehiculelor noi în detrimentul celor second-hand.
Vineri, 17 Iulie 2015 | Industrie

Europa: 22 de luni consecutive de creștere a vânzărilor de mașini noi

Piața auto din Europa a înregistrat o creștere a vânzărilor pentru 22 de luni consecutive. Luna trecută a fost atins cel mai bun rezultat din iunie în ultimii șase ani.
Vineri, 22 Mai 2015 | Intern

Constantin Stroe: "Maşinile noi ar trebui vândute fără TVA, pentru stimularea pieţei"

Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România, propune eliminarea TVA-ului pentru maşinile noi în vederea stimulării vânzărilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

2014: Vanzările de maşini noi au crescut în Europa după şapte ani de scăderi

Piaţa auto din Europa a înregistrat o creştere de 5% a vânzărilor pentru întregul an 2014 după şapte ani în care a avut scăderi anuale.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | Intern

Piaţa auto din România a crescut cu aproape 25% în primele zece luni ale anului

În timp ce piaţa auto europeană a crescut cu 7% în primele zece luni ale anului, piaţa din România a crescut cu 24.25% în aceeaşi perioadă. Volkswagen rămâne marca cel mai bine vândută în Europa, iar Golf cel mai popular model.
Miercuri, 15 Octombrie 2014 | Intern

Programul Prima Maşină a fost aprobat de Guvern, dar condiţiile nu au fost încă definitivate

Guvernul a aprobat astăzi o ordonanţă de urgenţă privind Programul Prima Maşină, fără alte detalii suplimentare. Acesta anunţă doar preţul maxim al maşinii, de 50.000 de lei plus TVA, ceea ce se traduce în aproximativ 14.000 de euro cu tot cu TVA.
Marti, 16 Iulie 2013 | Industrie

Iunie: Vânzările auto din Europa au scăzut cu 6%, piaţa dă semne de stabilizare

Datele ACEA pentru luna iunie a anului trecută arată că înmatriculările de maşini noi au scăzut cu şase procente faţă de iunie 2012, însă Automotive News susţine că piaţa dă semne de stabilizare.
Luni, 15 Iulie 2013 | Industrie

China: Guvernanţii vor să extindă loteria înmatriculărilor pentru a reduce vânzările de automobile

China urmează să introducă un sistem de loterie pentru înmatricularea de automobile noi în opt oraşe mari. Măsura va reduce numărul de maşini noi vândute cu 400.000 unităţi.
Marti, 18 Iunie 2013 | Industrie

Vânzări auto mai 2013: România, cea mai mare scădere din UE. Dacia, pe locul al doilea la creşteri

Belgienii de la ACEA au publicat rezultatele la nivel european privind înmatriculările de automobile noi în Europa. România are cea mai mare scădere în luna mai, în timp e mărcile Mazda, Dacia şi Jaguar sunt pe val la înmatriculări noi.
Vineri, 17 Mai 2013 | Industrie

Europa: Vânzările de automobile noi au crescut pentru prima dată în ultimele 19 luni

ACEA a anunţat că înmatriculările de automobile noi din luna aprilie au crescut cu 2% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Vorbim despre prima creştere a vânzărilor la nivel european din ultimele 19 luni.
Miercuri, 15 Mai 2013 | Intern

Rabla 2013: A început procesul de validare a dealerilor şi a centrelor de casare

Administraţia Fondului de Mediu a demarat astăzi procesul de înscriere a dealerilor şi colectorilor pentru ediţia 2013 a programului Rabla.

Tag-uri similare

vanzari, vanzari masini noi, vanzari auto, vanzari auto in Europa, vanzari in Europa, vanzari octombrie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru