Vanzari Renault

Vineri, 04 Aprilie 2014 | Industrie

Renault va disponibiliza 7.500 de angajaţi în Franţa până în 2016, dar nu închide nicio fabrică

Francezii de la Renault au executat deja prima fază a planului lor de reducere a costurilor stabilit cu reprezentanţii sindicatelor care le reprezintă angajaţii. Până în 2016, concernul va disponibiliza 7.500 de angajaţi, dar îşi va conserva fabricile din Franţa.
Marti, 18 Martie 2014 | Modele noi

Renault Trafic - noua generaţie se prezintă

Renault a prezentat noua generaţie a lui Trafic. Modelul va putea fi configurat în aproximativ 270 de versiuni şi este oferit cu un motor 1.6 dCi, disponibil în mai multe versiuni de putere.
Joi, 13 Februarie 2014 | Industrie

Renault în 2013: profitul operaţional a crescut cu 59% datorită Dacia

Francezii de la Renault şi-au prezentat astăzi rezultatele financiare pe anul 2013. Concernul din Paris a înregistrat o creştere a profitului operaţional de 59%, atât datorită succesului Dacia, cât şi datorită reducerilor de costuri realizate intern.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Industrie

Electrica Renault Zoe nu-şi va atinge ţintele de vânzări planificate

Analiştii din industrie spun că Zoe nu va reuşi să atingă rezultatele de vânzări aşteptate de conducerea Renault. Estimările plasează hatchback-ul electric cu mult sub aşteptările companiei.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Industrie

Performanţă la Dacia: Vânzările au crescut cu 16.5% în prima jumătate a anului

Primele şase luni ale anului curent au adus o creştere a vânzărilor pentru marca Dacia. Constructorul din Mioveni a vândut cu 16.5% mai multe unităţi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Marti, 09 Iulie 2013 | Industrie

Dacia, pe locul al cincilea în Franţa după primele şase luni din 2013

Dacia este depăşită la vânzări în Franţa doar de mărcile franceze şi de Volkswagen. Sandero intră şi el în top 10 modele vândute în Hexagon.
Joi, 04 Iulie 2013 | Intern

Preţuri Renault Kangoo facelift în România: start de la 15.810 euro

Renault România a anunţat preţurile lui Kangoo facelift pe piaţa internă. Modelul utilitar pleacă de la 15.810 euro cu TVA inclus pentru versiunea 1.5 dCi de 75 CP.
Joi, 14 Februarie 2013 | Economic

Grupul Renault va miza pe Clio şi Logan pentru a obţine profit în 2013

Francezii de la Renault mizează pe noile generaţii ale lui Clio şi Logan pentru a creşte vânzările în 2013, sperând să obţină profit în raport cu anul precedent.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Industrie

Renault se pregăteşte să intre pe piaţa din China

Renault este pe cale să deschidă un joint-venture în China alături de cei de la Dongfeng. Parteneriatul va implica o fabrică în care se vor face investiţii de 800 milioane de euro.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Industrie

Renault: "Suntem dezamăgiţi de rezultatele de vânzări ale modelelor electrice"

Francezii de la Renault au recunoscut că nu sunt mulţumiţi de rezultatele de vânzări înregistrate de modelele electrice din gamă.
Marti, 28 August 2012 | Economic

Ministru francez: ”Hyundai şi Kia practică preţuri neloiale”

Ministrul francez pentru dezvoltare industrială a declarat că Hyundai şi Kia practică preţuri neloiale şi sunt vinovaţi pentru scăderea vânzărilor Renault şi PSA.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Industrie

Renault vrea să vândă mai multe maşini în afara Europei

Francezii de la Renault vor să-şi reducă depdendenţa de piaţa fragilă din Uniunea Europeană, plănuind să vândă mai mult de 50% din producţie pe pieţele din afara Europei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 23 Ianuarie 2012 | Economic

Bătaie pentru primul loc în topul constructorilor: VW contestă cifrele GM

Volkswagen contestă rezultatele comerciale General Motors şi susţine că ar fi trebuit să obţină fără mari probleme prima treaptă a podiumului. Dacă formula de calcul este corectă, şi Toyota ar pierde locul 3 în faţa Renault-Nissan.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | Economic

Renault a terminat în creştere 2011, graţie pieţelor din Rusia şi America latină

Renault a stagnat pe piaţa europeană însă şi-a îmbunătăţit rezultatele pe pieţe ca Rusia, Turcia şi America Latină. Francezii rămân al doilea producător din Europa.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Intern

Renault Twingo facelift pleacă de la 9.300 euro în România

Facelift-ul lui Renault Twingo a debutat pe piaţa internă. Cea mai ieftină versiune a lui Twingo costă 9.300 euro cu TVA inclus, la fel ca modelul pre-facelift.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Industrie

Vânzări Europa noiembrie: Grupul VW creşte, francezii scad

Luna noiembrie a adus o scădere de 3.5% a pieţei auto din Uniunea Europeană. Volkswagen şi-a consolidat poziţia de lider, francezii au scăzut in corpore, Dacia a crescut cu 5.7%.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | Mediu

Maşinile electrice, cumpărate în Europa de guverne şi companii

Corporaţiile din Vestul Europei preferă achiziţia vehiculelor electrice. Mitsubishi şi Renault sunt primii beneficiari, cu peste 16.000 de unităţi comandate.
Vineri, 08 Iulie 2011 | Industrie

Franţa: Renault pierde din cota de piaţă în favoarea PSA Peugeot-Citroen

Cota de piaţă a celor de la Renault a scăzut în primele şase luni ale anului pe piaţa din Franţa după ce furnizorii din Japonia au avut probleme în producţie. Rivalii de la PSA au remarcat o creştere a cotei de piaţă în aceeaşi perioadă.
Joi, 07 Iulie 2011 | Mediu

Israel: Proiectul Better Place a strâns 90.000 de rezervări

Proiectul Better Place debutează luna aceasta în Israel. Peste 90.000 de persoane doresc să deţină un vehicul electric, iar Renault Fluence Z.E. este modelul principal al acestei campanii în ţara respectivă.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Economic

Aprilie 2011: Vânzările Dacia scad cu 70%, BMW şi Audi cresc

Evoluţie paradoxală pe piaţa auto din România, în luna aprilie a acestui an. Cu excepţia Volkswagen, toate mărcile de volum au pierdut procente importante. În antiteză, BMW Mercedes şi Audi au bifat creşteri.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, vanzari, Europa, profit, pierderi, vanzari Renault, piata auto Europa, pierderi Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru