Vanzari slabe

Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Economic

Mazda așteaptă o scădere cu 30% a profitului: japonezii au vânzări slabe în SUA și China

Mazda va înregistra o scădere cu 30% a profitului anual, cel mai slab rezultat din ultimii 7 ani, ca urmare a vânzărilor reduse din Statele Unite și China, potrivit publicației japoneze Nikkei.
Joi, 18 Iulie 2019 | Industrie

SUV-urile fac noi victime: Golf Variant și Golf Alltrack vor fi scoase din producție în SUA din cauza vânzărilor slabe

Golf Variant și Golf Alltrack vor fi scoase din producție în Statele Unite la sfârșitul anului, ca urmare a vânzărilor slabe, într-o perioadă marcată de dominația SUV-urilor.
Marti, 16 Iulie 2019 | Industrie

Daimler vrea să scoată din producție pick-up-ul Mercedes Clasa X: tăieri de costuri, după pierderile uriașe din ultimele 3 luni

Mercedes Clasa X ar putea fi scos din producție din cauza vânzărilor slabe și a tăierilor de costuri pe care Daimler le pregătește. Grupul german a înregistrat pierderi de 1.6 miliarde de euro în ultimele 3 luni.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Opel va reduce producția la Ruesselsheim în urma vânzărilor slabe: modelele Insignia și Zafira sunt construite la uzina germană

Opel a anunțat că va reduce producția la Ruesselsheim, acolo unde sunt construite modelele Insignia și Zafira. Constructorul nu a dat detalii, însă presa germană susține că producția va scădea de la 123.000 (în 2018) la 68.000 de unități în acest an.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Economic

Volkswagen, afectat de WLTP: profitul grupului german a scăzut cu 19% pe fondul vânzărilor slabe din ultimele luni

Grupul Volkswagen a raportat o scădere a profitului cu 18.6% în trimestrul al treilea din 2018, ca urmare a vânzărilor mai slabe din cauza intrării în vigoare, de la 1 septembrie, a noului standard de emisii WLTP.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover reduce producția din cauza vânzărilor slabe: o fabrică din Marea Britanie va fi închisă timp de două săptămâni

Jaguar Land Rover va întrerupe activitatea la fabrica sa din Solihull (Marea Britanie), pentru o perioadă de două săptămâni, din cauza vânzărilor slabe din ultima perioadă.
Duminica, 12 August 2018 | Economic

Maserati, după prăbușirea vânzărilor din ultimele 3 luni: “Avem încredere că ne vom reveni. China este principala problemă”

Maserati a avut vânzări dezamăgitoare în al doilea trimestru din 2018, însă noul CEO Fiat-Chrysler, Mike Manley, este încrezător că lucrurile se vor îmbunătăți, iar vânzările și profitul vor ajunge la un nivel satisfăcător.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Industrie

Francezii de la PSA continuă reorganizarea Opel și Vauxhall: mai mulți dealeri vor fi închiși din cauza vânzărilor slabe

Opel și Vauxhall vor reduce numărul de dealeri pe care îi dețin, ca urmare a vânzărilor slabe în special în Marea Britanie, conform planului de reorganizare gândit de grupul PSA. Francezii vor să reducă semnificativ costurile celor doi producători.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru