Volkswagen Golf Sportsvan

Luni, 23 Decembrie 2019 | General

Victime colaterale în cadrul Volkswagen: cererea mare pentru SUV-uri ar putea duce la eliminarea unor monovolume din portofoliu

Vânzările excelente înregistrate de SUV-urile Volkswagen ar putea duce la eliminarea unor monovolume din gama producătorului german. În prezent, acest segment este reprezentat de Golf Sportsvan, Touran și Sharan.
Luni, 21 August 2017 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan facelift: monovolumul german primește motoare și tehnologii noi

Volkswagen Golf Sportsvan a primit un facelift prin care preia o serie de elemente de la Golf 7 facelift, inclusiv motoare noi pe benzină, un nou sistem de infotainment și noi sisteme de asistentă.
Joi, 04 Februarie 2016 | Industrie

Ei sunt premianții. Ce mașini au cumpărat europenii în 2015?

Volkswagen domină vânzările europene: modelele mărcii germane au reușit să fie primele în 3 dintre cele 12 segmente ale pieței. Au fost și surprize în clasamente, dar și lideri incontestabili care par de neatins.
Joi, 26 Februarie 2015 | General

Finala mică a început: Mercedes CLS vs. Jaguar F-Type şi Volkswagen Touareg contra Golf Sportsvan

Ne apropiem cu pași repezi de finală, însă până atunci trebuie să decidem cine ocupă poziția a treia a podiumului. Astăzi se înfruntă Mercedes CLS și Jaguar F-Type, în vreme ce Volkswagen Golf Sportsvan trebuie să îl dovedească pe fratele mai mare, Volkswagen Touareg.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | General

Autovot şi-a desemnat finaliştii după dueluri la sânge: Mazda6 şi Audi A7 Sportback au avut cele mai dificile meciuri

Semifinalele Autovot au adus dueluri interesante. Cele mai strânse confruntări au fost între Mazda6 şi Volkswagen Touareg facelift, la categoria Maşini Accesibile, şi între Audi A7 şi mercedes CLS, la categoria Maşini Premium.
Luni, 23 Februarie 2015 | General

Autovot 2015, primele semifinale: Audi A7 vs. Mercedes CLS la Premium, VW Passat vs. VW Golf Sportsvan la Accesibile

Astăzi este ziua primelor semifinale în competiţia popularităţii auto. Pe de o parte avem un duel între concurenţi direcţi - A7 vs CLS, pe de altă parte vedem un meci între modelele aceleiaşi mărci: Passat vs. Golf Sportsvan.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | General

Audi şi Mercedes-Benz, în corzi: A7 Sportback şi Clasa C se luptă astăzi pentru calificare în Autovot 2015

A doua zi a sferturilor ne aduce dueluri 100% germane atât la categoria Maşini Premium, cât şi la Maşini Accesibile. Audi A7 se luptă cu Mercedes Clasa C, în timp ce noul Opel Corsa are meci cu Volkswagen Golf Sportsvan.
Miercuri, 11 Februarie 2015 | General

BMW şi Audi, în gardă: X6 vs. A7 facelift astăzi în Autovot 2015

Turul doi continuă cu un nou meci important în categoria Maşini Premium: BMW X6 versus Audi A7 facelift, în timp ce la Maşini Accesibile se înfruntă Citroen C4 Cactus cu Volkswagen Golf Sportsvan.
Marti, 06 Mai 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan, înlocuitorul lui Golf Plus, se prezintă

Volkswagen a prezentat versiunea de serie a lui Golf Sportsvan, succesorul lui Golf Plus. Modelul este un monovolum compact bazat pe platforma lui Golf VII şi aduce noi sisteme de siguranţă în gama compactă a germanilor.
Joi, 13 Martie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan promite să fie cel mai eficient monovolum compact: consum mediu de 3.6 litri la sută

Volkswagen se mândreşte cu cel mai economic monovolum compact de pe piaţă, sub forma lui Golf Sportsvan 1.6 TDI BlueMotion, care anunţă un consum mixt de 3.6 litri la sută.

Tag-uri similare

Volkswagen, Golf, Volkswagen Golf, modele noi Volkswagen, TDI, VW Golf, Bluemotion, Volkswagen TDI, Volkswagen Golf Sportsvan, Golf Sportsvan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru