BMW şi Audi, în gardă: X6 vs. A7 facelift astăzi în Autovot 2015

de Automarket
Miercuri, 11.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Turul doi continuă cu un nou meci important în categoria Maşini Premium: BMW X6 versus Audi A7 facelift, în timp ce la Maşini Accesibile se înfruntă Citroen C4 Cactus cu Volkswagen Golf Sportsvan.

Turul doi continuă astăzi cu o serie de meciuri importante pentru stabilirea următorilor candidaţi din sferturile de finală ale competiţiei Autovot 2015.

În ceea ce priveşte meciurile de ieri, la categoria Maşini Accesibile s-a dus o luptă strânsă între două modele populare: Ford Focus facelift şi Nissan Qashqai. Deşi Focus este un model popular la noi în ţară, modelul compact a petrecut mult timp pe locul doi. Abia în partea a doua a zilei fanii Ford au intrat în acţiune și modelul Focus a depășit Nissan Qashqai în duelul direct. Lupta a rămas strânsă până la finalul zilei, cele două modele fiind despărţite doar de câteva zeci de voturi, însă Focus a reușit să obțină victoria în urma unei zile care a adus record all-time de voturi într-o zi în competiţia Autovot: 3278.

La categoria Maşini Premium lupta s-a dat între două modele produse de acelaşi constructor: Mercedes-Benz. Elegantul CLS s-a înfruntat cu mult mai practicul V-Klasse, dar a fost o luptă fără istoric.

Eleganta limuzină nu a avut nici o problemă în a trece de Clasa V, adunând la final peste 75% din voturile fanilor.

Duelul de astăzi în categoria Mașini Accesibile:

Volkswagen Golf Sportsvan este varianta practică a clasicului model compact din Wolfsburg. Este un automobil dedicat familiei şi astăzi intră din nou în ring alături de una dintre cele mai exotice apariţii din ultima vreme: Citroen C4 Cactus. Fanii mărcii germane vor trebui să îşi susţină favoritul în faţa unui meci dificil cu flamboiantul model din Franţa.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI 

Volkswagen Golf Sportsvan. 
În România de la 16.900 euro. Fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, date tehnice
În turul 1: 1.032-943 vs Peugeot 508 facelift

Citroen C4 Cactus. 
În România de la 12.995 de euro. Fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, date tehnice
În turul 1: 1.541-1.171 vs. Toyota Yaris facelift

Duelul de astăzi în categoria Mașini Premium:

În categoria Mașinilor Premium avem parte astăzi de un duel important. Noul BMW X6 înfruntă din nou un rival puternic venit din Ingolstadt: Audi A7 facelift.

Ca de obicei, fanii mărcilor din Bavaria vor intra în acţiune pentru a îşi susţine favoritul, dar miza a crescut. Învingătorul din acest duel va avansa în sferturile de finală ale competiţiei Autovot 2015. 

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI  

BMW X6.
În România de la 70.185 de euro. Fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, date tehnice
În turul 1: 1.407-1.406 vs. Ford Mustang

 
Audi A7 facelift
În România de la 61.180 de euro. Fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, date tehnice
În turul 1: 1.561-354 vs. Mini Cooper

Comentarii (5)

  • In unele zile, cum e cea de astazi, unii au ordin de zi pe unitate sa voteze. Cand ma uit la tintarul duelurilor am senzatia ca cineva vrea sa ne bage pe gat unele modele. Sper ca in cele din urma vor triumfa modelele alese de noi si nu de jucatorii din industrie.
    7 0
  • Intrebare pt Automarket: de ce sunt 7 modele BMW, 6 modele Mercedes si doar 3 modele Audi?! Pe ce criterii s-au ales masinile din concurs?!
    1 4
  • mircea
    @Doru

    În concurs au intrat toate modelele lansate în România de toate mărcile în cursul anului 2014. Pentru că a fost un an mai bogat în lansări pentru Mercedes şi BMW decât pentru Audi, numărul reflectă noutăţile. Nu a fost un proces de selecţie, ci doar de adăugare :)
    5 3
  • Sa nu mai vorbim de usoara manipulare a votantilor prin fotografii cu modele sportive vs normale sau cu masini din categorii complet diferite. Adica ce ai vota intre un Smart de doua locuri si un Mercedes V sau Audi A6 si Mercedes S coupe (ca bonus si o fotografie foarte dinamica) si exemple mai sunt.
    Dar votez ca ma plictisesc...
    11 1
  • @Automarket

    Ma asteptam la raspunsul asta :) ......
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru