Volkswagen T1

Luni, 23 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen T1 Samba Bus, transformat în vehicul electric: 83 de cai putere și autonomie de peste 200 de kilometri pentru noul e-Bulli

Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale și specialiștii din cadrul eClassics au pregătit un Volkswagen T1 Samba Bus electric. Modelul poartă numele de e-Bulli și este echipat cu un motor electric de 83 CP și o baterie de 45 kWh.
Joi, 14 Mai 2015 | Tuning

Tuning extrem pentru un Volkswagen T1: motor de Porsche 911 de 530 CP

Fred Bernhard, un carosier din Elveţia, a restaurat în şase ani propriul său Volkswagen T1. Rezultatul este echipat cu un motor twin-turbo provenit de la un Porsche 911 şi a fost prezentat la Worthersee.
Miercuri, 29 Ianuarie 2014 | Industrie

Volkswagen a produs în Brazilia ultimul Bulli. Acesta a ajuns la muzeul din Hanovra al mărcii

O carieră de piaţă cât o viaţă de om. Volkswagen Bulli îşi termină numărul pe scena auto cu o ediţie specială de 1200 de exemplare, ultimul dintre acestea ajungând la muzeul Volkswagen din Hanovra.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Volkswagen Bulli Concept - versiunea modernă a vechiului Transporter

Nemţii de la Volkswagen aniversează existenţa celebrului Transporter 1 printr-un concept numit Bulli. Noul concept este animat de un motor electric şi oferă şase locuri.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, modele noi Volkswagen, concept Volkswagen, Volkswagen Transporter, concept VW, Volkswagen Bulli, Bulli, VW Bulli, Volkswagen T1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru