Volkswagen Bulli

Luni, 03 Iulie 2017 | General

Clasicul Volkswagen Bulli își mai trece în cont o aventură: 20.000 de kilometri parcurși din Malaezia până în Germania

Trei exemplare Volkswagen T2 și un Beetle au parcurs un drum de 20.000 de kilometri din Malaezia până în Germania, la Hanovra, unde se fabrică urmașul modelului T2.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen lucrează la o variantă 100% electrică a înlocuitorului celebrului Bulli

Celebrul Bus de la Volkswagen ar putea primi un succesor modern, echipat cu un sistem de propulsie 100% electric şi construit pe platforma MQB, titrează englezii de la AutoExpress citând surse din cadrul companiei.
Miercuri, 29 Ianuarie 2014 | Industrie

Volkswagen a produs în Brazilia ultimul Bulli. Acesta a ajuns la muzeul din Hanovra al mărcii

O carieră de piaţă cât o viaţă de om. Volkswagen Bulli îşi termină numărul pe scena auto cu o ediţie specială de 1200 de exemplare, ultimul dintre acestea ajungând la muzeul Volkswagen din Hanovra.
Marti, 06 Decembrie 2011 | Feature

FEATURE: 10 maşini germane de legendă

Industria germană de automobile este considerată cea mai bună din lume. Maşini bune, performante şi fiabile. Dar de multe ori lipsite de emoţie. Iata zece maşini care vor să contrazică acest lucru.
Joi, 10 Martie 2011 | Concepte

Revine clasicul Microbus: VW Bulli va fi produs în serie!

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Volkswagen, a confirmat faptul că producătorul german va produce o versiune de serie a conceptului Bulli prezentat la Geneva.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Volkswagen Bulli Concept - versiunea modernă a vechiului Transporter

Nemţii de la Volkswagen aniversează existenţa celebrului Transporter 1 printr-un concept numit Bulli. Noul concept este animat de un motor electric şi oferă şase locuri.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, modele noi Volkswagen, concept Volkswagen, Volkswagen Transporter, concept VW, Volkswagen Bulli, Bulli, VW Bulli, Volkswagen T1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru