Xpeng

Joi, 18 Aprilie | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță un parteneriat cu chinezii de la XPeng: vor dezvolta o platformă electrică low-cost

Volkswagen a încheiat oficial un parteneriat cu compania chineză XPeng. Cele două companii vor dezvolta împreună o platformă accesibilă nouă, pentru viitoare modele electrice.
Vineri, 29 Martie | Masini electrice si hibride

Marca chineză XPeng, lansată oficial în Germania. Cel mai ieftin model pornește de la 49.600 de euro

Compania chineză XPeng a anunțat oficial că s-a lansat pe piața din Germania. Noul producător de mașini electrice urmează să se extindă și în Italia, Franța și Marea Britanie până la finalul anului.
Duminica, 23 Aprilie 2023 | Industrie

Cât de tineri sunt producătorii auto chinezi: majoritatea au sub 10 ani vechime

Avantajul competitiv pe care îl aveau companiile din industria auto până nu de mult, dispare pe zi ce trece. Migrarea către soluții complet electrice nivelează terenul de joc iar companiile chineze par să avanseze tot mai rapid în ultimii ani. Două treimi dintre acestea au sub 10 ani vechime pe piață.
Joi, 20 Aprilie 2023 | Modele noi

Chinezii revoluționează piața electricelor: SUV cu 750 km autonomie și preț de 31.800 euro

Xpeng a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Shanghai noul G6, un SUV coupe electric de clasă medie. Noul model promite o autonomie de 755 de kilometri cu o singură încărcare și este desenat de un scriitor de cărți SF.
Marti, 07 Februarie 2023 | Modele noi

Chinezii vor să-i ademenească pe europeni cu electrice noi: XPeng P7 și G9

Noile modele electrice XPeng P7 și G9, două modele venite din China, au ajuns în Europa. Cu aceste mașini, constructorul asiatic dorește să se impună serios în câteva dintre marile piețe auto de pe Bătrânul Continent.
Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la Xpeng își întăresc poziția în Europa. Vor lansa două electrice noi în februarie

Chinezii de la Xpeng continuă extinderea în Europa. De această dată, marca asiatică promite lansarea a două modele cu zero emisii în 3 februarie.
Joi, 22 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul XPeng G9 este SUV-ul electric cu cea mai rapidă încărcare din lume

Constructorul chinez de automobile a publicat noi detalii și imagini cu SUV-ul electric G9. Acesta va fi comercializat la nivel global, după cum au anunțat, anterior, reprezentanții companiei.
Luni, 29 August 2022 | Industrie

Chinezii de la Xpeng promit un rival pentru Tesla Model Y

Compania chineză Xpeng Motors va lansa două modele electrice noi în 2023. Unul dintre acestea promite să fie un viitor rival pentru Tesla Model Y.
Miercuri, 16 Februarie 2022 | Industrie

Chinezii de la XPeng se extind în Europa: vor fi prezenți în Țările de Jos, Suedia și Danemarca

Chinezii de la XPeng continuă expansiunea europeană și anunță că vor fi prezenți, pe lângă Norvegia, în Tările de Jos, Suedia și ulterior în Danemarca. Mai mult, asiaticii vor să deschidă mai multe reprezentanțe proprii pe Bătrânul Continent.
Luni, 22 Noiembrie 2021 | Modele noi

Chinezii de la XPeng vor comercializa noul SUV electric G9 la nivel global

Chinezii de la XPeng au lansat noul SUV electric G9 cu ocazia Salonului Auto de la Guangzhou. Acesta va fi comercializat pe piețele internaționale, după cum a anunțat compania producătoare.
Miercuri, 16 Decembrie 2020 | Modele noi

Un nou constructor chinez vine în Europa: Xpeng debutează cu SUV-ul compact electric G3 cu autonomie de 450 de kilometri

Constructorul chinez Xpeng pătrunde pe piața europeană cu SUV-ul compact electric G3. Noul model are aproape 200 de cai putere și o baterie cu capacitatea de 66.5 kW, în timp ce autonomia ajunge la 450 de kilometri.

Tag-uri similare

Xpeng, Xpeng G3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru