Ogier va concura in Noua Zeelanda, Raikkonen ramane acasa

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.04.2010
Citroen Junior a anuntat ca Sebastien Ogier va concura in Raliul Noii Zeelande, in timp ce coechipierul sau Kimi Raikkonen nu va participa la acest eveniment.

Citroen Junior a anuntat la inceputul sezonului 2010 ca va participa in toate etapele din editia 2010 a Campionatului Mondial de Raliuri, cu exceptia Raliului Noii Zeelande. Cu toate acestea, a doua echipa a constructorului Citroen a dezvaluit ca Sebastien Ogier va participa la etapa din Noua Zeelenda, insa nu acelasi lucru se va intampla si cu coechipierul sau Kimi Raikkonen, care va fi lasat acasa de francezi.

"Ogier va concura in Noua Zeelenda, dar acest lucru nu este valabil si pentru Raikkonen. Nu cred, probabil vom avea o singura masina. In proportie de 80% Raikkonen nu va merge acolo", a declarat Benoit Nogier, managerul echipei.

Citroen Junior sustine ca decizia de a merge in Noua Zeelanda cu Ogier a fost luata dupa ce echipa a reusit sa gaseasca bugetul necesar pentru acest eveniment, in urma incheierii unui nou contract de sponsorizare.

Astfel, Nogier a negat speculatiile intense din presa internationala, potrivit carora Citroen ar finanta direct aceasta investitie drept recompensa pentru faptul ca Ogier a coborat de pe locul 2 pe locul 6 in ultima zi din Raliul Iordaniei pentru a-i asigura lui Sebastien Loeb o pozitie de drum mai buna.

Raliul Noii Zeelende va avea loc in 7-9 mai, dupa desfasurarea Raliului Turciei, programat pentru 16-18 aprilie.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru