Prodrive ar putea furniza 6 Mini Countryman WRC în sezonul 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.12.2010
David Richards a dezvăluit ca Prodrive este capabilă să oferă până la 4 exemplare de Mini Countryman WRC pentru piloţii privaţi, pe lângă cele două ale echipei de uzină.

Mini va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2011 prin intermediul unui parteneriat cu britanicii de la Prodrive şi va concura în 6 dintre cele 13 etape ale anului.

Pe lângă cele două maşini Mini Countryman WRC care vor fi oferite echipei de uzină, Prodrive a dezvăluit că va putea oferi până la 4 maşini şi pentru piloţi privaţi.

"Am vândut deja 8 maşini. Ştiu că două dintre ele vor participa în mod regulat în campionat, în timp ce altele vor concura în campionate regionale din toată lumea. FIA a confirmat că toate campionatele regionale vor utiliza aceleaşi specificaţii pentru maşină anul viitor. Putem furniza patru maşini adiţionale în WRC anul viitor, alături de cele două ale echipei de uzină, iar unul dintre locuri este deja ocuopat", a declarat David Richards, şeful Prodrive.

Britanicul se referă la faptul că Mini WRC l-a confirmat deja pe Kris Meeke, fostul campion mondial din Intercontinental Rally Challenge, în timp ce al doilea loc ar putea fi ocupat de Dani Sordo, îndepărtat de la Citroen WRC la finalul sezonului 2010.

Via | RallyBuzz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru