Raikkonen şi Ogier participa în Raliul Lanterna

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.05.2010
Kimi Raikkonen şi Sebastien Ogier vor concura în Raliul Lanterna din Italia la jumătatea lunii iunie.

Kimi Raikkonen va avea oportunitatea de a se pregăti în mod corespunzător pentru Raliul Bulgariei, ce va avea loc pe asfalt la jumătatea lunii iulie.

Pilotul echipei Citroen Junior va lua startul în Raliul Lanterna, un eveniment ce se va desfăşura preponderent pe asfalt în apropierea oraşului italian Genova. Raliul va avea loc în weekendul 11-13 iunie, iar finlandezul va fi acompaniat de coechipierul sau, Sebastien Ogier. Ambii piloţi vor urca la volanul unor exemplare Citroen C4 WRC, similare cu cele utilizate în mod curent în Campionatul Mondial de Raliuri.

În plus, Ogier este creditat cu mari şanse să concureze şi în două etape din Intercontinental Rally Challenge (IRC) în weekendurile 4-6 iunie şi, respectiv, 24-26 iunie.

Înainte de aceste evenimente, atât Raikkonen, cât şi Ogier, se vor alinia la startul Raliului Portugaliei de la sfârşitul săptămânii viitoare, a şasea etapă din Campionatul Mondial de Raliuri.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru