VIDEO: Ken Block a suferit un accident spectaculos în Raliul Portugaliei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.03.2011
Ken Block a ajuns la spital pentru verificări de rutină în urma unui accident suferit în Shakedown-ul Raliului Portugaliei, după ce s-a rostogolit spectaculos cu un Ford Fiesta RS WRC.

Cascadorul american Ken Block a fost protagonistul unui accident spectaculos suferit la scurt timp de la începerea Shakedown-ului programat în Raliul Portugaliei, a treia etapă a sezonului 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Pilotul echipei Monster World Rally Team s-a rostogolit de cinci ori la volanul unui Ford Fiesta RS WRC la aproximativ un kilometru şi jumătate după linia de start, iar maşina a s-a oprit pe plafon.

Deşi nu a suferit răni majore, Block a fost transportat la spitalul din localitatea portugheză Faro împreună cu copilotul său Alex Gelsomino pentru verificări de rutină, însă şansele ca echipajul să ia startul în prima probă specială sunt minime, în primul rând din cauza defecţiunilor tehnice ale maşinii. "Ken şi Alex au fost transportaţi la spitalul din Faro pentru verificări de rutină. Tot ce ştim este că s-au rostogolit, dar sunt în regulă", a declarat un purtător de cuvânt al echipei Monster.

Iată accidentul suferit de Block în Raliul Portugaliei:

 

Block a avut un start dificil de sezon, după ce a fost foarte lent în Suedia şi a suferit multiple defecţiuni la sistemul electric al maşinii în etapa din Mexic.

Shakedown-ul a fost câştigat de Sebastien Ogier, pilotul echipei Citroen WRC fiind cu o zecime de secundă mai rapid decât coechipierul său Sebastien Loeb.

Francezii au fost urmaţi în clasament de Jari Matti Latvala (Ford WRC), Petter Solberg şi Mads Ostberg (Stobart Ford). Prima probă specială din Raliul Portugaliei va avea loc în seara zilei de joi.

Comentarii (2)

  • chiar nu-l inteleg
    In afara de imagine chiar nu stiu ce vrea ken si ce cauta in wrc
    9 4
  • Probabil
    @serd: Probabil, ca el se gandea ca are dreptul la mai multe duble. Pana ce ii iesea ca la Gymkhana.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru