VIDEO: Ken Block răspunde la întrebările fanilor

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.02.2011
Ken Block a răspuns la întrebările postate de fani pe contul său de Facebook cu privire la participarea sa în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Comentarii (3)

  • Asteptari
    Am mai comentat si cealalta stire legata de Ken Block si sincer sa fiu am avut o impresie mai buna de el, sa aibe increderea in sine mai buna si sa spere la un loc pe podium anul acesta. Ce pot sa zic daca invata si vina cu rezultate anul viitor, e bine se merita prezenta americana in WRC, sa speram ca nu va avea neplaceri ... cum avut altii (aici stiti la cine ma refer ;) ) Good luck Ken.
    4 2
  • imi place ce spune, are puterea sa fie modest si sa isi recunoasca greselile, ceea ce e mare lucru. Sa speram ca va evolua frumos si va ajunge sa lupte pentru primele locuri.
    1 1
  • Ivanoff
    Show vs competitivitate
    Dupa parerea mea este foarte greu (cel putin la inceput) sa-ti schimbi radical stilul,de la unul bazat pe spectaculozitate la unul bazat pe competitivitate,insa sunt sigur ca are puterea sa simta mult mai bine o masina noua,fiind un pilot mai intai de toate tehnic, decat alti piloti rivali si sa ne ofere surprize foarte placute chiar din al doilea an de WRC.
    Bafta Ken!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru