Feedback

Australia

Duminica, 15 Martie 2015
Lewis Hamilton a obţinut o victorie facilă la Melbourne în confruntarea cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, în timp ce Sebastian Vettel a debutat cu un podium pentru Ferrari.
Marti, 27 Martie 2018

Formula 1: Un nou sezon, aceleași probleme: doar 5 depășiri au avut loc pe circuit în cursa de la Melbourne

Prima cursă a noului sezon de Formula 1 a avut numai 5 depășiri pe circuit cu excepția celor înregistrate în primul tur, iar Ross Brawn admite că în prezent nu există nicio soluție pentru această problemă.
Duminica, 25 Martie 2018

Formula 1: Vettel a început sezonul cu o victorie în Australia! Hamilton și Raikkonen au completat podiumul

Sebastian Vettel a câștigat cursa de la Melbourne după ce a devenit lider în urma unui Safety Car virtual, în timp ce Lewis Hamilton a terminat pe locul doi în fața lui Kimi Raikkonen după ce tentativele sale de a-l depăși pe german în ultimele tururi au eșuat.
Sambata, 24 Martie 2018

Formula 1: Hamilton, pole position la Melbourne pentru prima cursă a sezonului! Raikkonen și Vettel vor pleca de pe următoarele două locuri

Lewis Hamilton va pleca din pole position în prima cursă a sezonului din Australia și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de Kimi Raikkonen. Sebastian Vettel și Max Verstappen sunt prezenți pe linia a doua.
Vineri, 23 Martie 2018

Formula 1: Mercedes debutează cu dreptul în noul sezon: Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de la Melbourne

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în primele două sesiuni de antrenamente libere din Australia, în timp ce Red Bull a obținut timpi mai buni decât rivalii de la Ferrari.
Duminica, 26 Martie 2017

Formula 1: Vettel a câștigat cursa din Australia și a obținut prima victorie a Scuderiei Ferrari după un an și jumătate

Sebastian Vettel a câștigat cursa de la Melbourne după ce l-a depășit pe Lewis Hamilton în urma unei strategii mai bune la unica oprire la boxe. Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas.
Sambata, 25 Martie 2017

Formula 1: Hamilton, pole position în Australia! Vettel îl învinge pe Bottas în lupta pentru locul doi

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Australia, în timp ce Sebastian Vettel a reușit să se infiltreze pe locul doi între cei doi piloți Mercedes.
Vineri, 24 Martie 2017

Formula 1: Debut în forţă pentru Mercedes: Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Australia

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în cele două sesiuni de antrenamente libere din Australia, iar Ferrari a reuşit să se infiltreze pe locul doi prin Sebastian Vettel.
Joi, 23 Martie 2017

Formula 1: Avancronică F1 Australia: start în noua eră a Formulei 1. Ferrari și Mercedes, favorite la victorie

Sezonul 2017 al Formulei 1 începe la sfârșitul acestei săptămâni în Australia. Ferrari și Mercedes sunt principalele favorite la victorie pe baza rezultatelor obținute în testele de iarnă.
Luni, 21 Martie 2016

Formula 1: Alonso salută siguranţa monoposturilor din Formula 1: "Sunt fericit că sunt în viaţă"

Fernando Alonso se consideră norocos că a supravieţuit după gravul accidentul suferit la Melbourne, însă admite că are nevoie de câteva zile pentru a-şi reveni complet.
Duminica, 20 Martie 2016

Formula 1: Debut triumfător pentru Rosberg: victorie în Australia, cu Hamilton şi Vettel pe podium. Alonso a scăpat teafăr după un accident grav

Nico Rosberg a câştigat cursa de la Melbourne după o strategie inspirată replicată de Lewis Hamilton, care a ratat însă startul şi s-a mulţumit cu locul doi în faţa lui Sebastian Vettel. Fernando Alonso a suferit un grav accident, însă a scăpat teafăr.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru