Feedback

Australia

Duminica, 15 Martie 2015
Lewis Hamilton a obţinut o victorie facilă la Melbourne în confruntarea cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, în timp ce Sebastian Vettel a debutat cu un podium pentru Ferrari.
Duminica, 26 Martie 2017

Formula 1: Vettel a câștigat cursa din Australia și a obținut prima victorie a Scuderiei Ferrari după un an și jumătate

Sebastian Vettel a câștigat cursa de la Melbourne după ce l-a depășit pe Lewis Hamilton în urma unei strategii mai bune la unica oprire la boxe. Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas.
Sambata, 25 Martie 2017

Formula 1: Hamilton, pole position în Australia! Vettel îl învinge pe Bottas în lupta pentru locul doi

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Australia, în timp ce Sebastian Vettel a reușit să se infiltreze pe locul doi între cei doi piloți Mercedes.
Vineri, 24 Martie 2017

Formula 1: Debut în forţă pentru Mercedes: Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Australia

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în cele două sesiuni de antrenamente libere din Australia, iar Ferrari a reuşit să se infiltreze pe locul doi prin Sebastian Vettel.
Joi, 23 Martie 2017

Formula 1: Avancronică F1 Australia: start în noua eră a Formulei 1. Ferrari și Mercedes, favorite la victorie

Sezonul 2017 al Formulei 1 începe la sfârșitul acestei săptămâni în Australia. Ferrari și Mercedes sunt principalele favorite la victorie pe baza rezultatelor obținute în testele de iarnă.
Luni, 21 Martie 2016

Formula 1: Alonso salută siguranţa monoposturilor din Formula 1: "Sunt fericit că sunt în viaţă"

Fernando Alonso se consideră norocos că a supravieţuit după gravul accidentul suferit la Melbourne, însă admite că are nevoie de câteva zile pentru a-şi reveni complet.
Duminica, 20 Martie 2016

Formula 1: Debut triumfător pentru Rosberg: victorie în Australia, cu Hamilton şi Vettel pe podium. Alonso a scăpat teafăr după un accident grav

Nico Rosberg a câştigat cursa de la Melbourne după o strategie inspirată replicată de Lewis Hamilton, care a ratat însă startul şi s-a mulţumit cu locul doi în faţa lui Sebastian Vettel. Fernando Alonso a suferit un grav accident, însă a scăpat teafăr.
Sambata, 19 Martie 2016

Formula 1: Debut ratat pentru noul sistem de calificări: Hamilton, pole position la Melbourne. Niciun pilot pe circuit în ultimele 4 minute

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru prima cursă a sezonului din Australia în faţa lui Nico Rosberg şi a rivalilor de la Ferrari, Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen. Noul format al calificărilor a eşuat lamentabil după ce niciun pilot nu a fost prezent pe circuit în ultimele patru minute.
Marti, 08 Martie 2016

Formula 1: Hamilton, contra curentului: a ales mai puţine pneuri medium pentru Australia decât Rosberg şi rivalii de la Ferrari

Lewis Hamilton a ales un set suplimentar de pneuri soft pentru Marele Premiu al Australiei comparativ cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, şi cei doi piloţi ai Scuderiei Ferrari.
Miercuri, 23 Septembrie 2015

Formula 1: Poveştile Formulei 1: Cum s-a extins calendarul Marelui Circ în întreaga lume?

Cursele de Formula 1 s-au desfăşurat iniţial doar în Europa, însă au cucerit treptat America de Sud, Africa, America de Nord, Asia şi Australia pentru a se extinde în întreaga lume.
Luni, 14 Septembrie 2015

Formula 1: Australia va rămâne în calendarul Formulei 1 cel puţin până în 2023

Marele Premiu al Australiei şi-a prelungit acordul cu Formula 1 până în sezonul 2023, pentru a-i împiedica pe rivalii din Sydney să facă o ofertă mai bună.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru