Feedback

Australia

Duminica, 15 Martie 2015
Lewis Hamilton a obţinut o victorie facilă la Melbourne în confruntarea cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, în timp ce Sebastian Vettel a debutat cu un podium pentru Ferrari.
Luni, 21 Martie 2016

Formula 1: Alonso salută siguranţa monoposturilor din Formula 1: "Sunt fericit că sunt în viaţă"

Fernando Alonso se consideră norocos că a supravieţuit după gravul accidentul suferit la Melbourne, însă admite că are nevoie de câteva zile pentru a-şi reveni complet.
Duminica, 20 Martie 2016

Formula 1: Debut triumfător pentru Rosberg: victorie în Australia, cu Hamilton şi Vettel pe podium. Alonso a scăpat teafăr după un accident grav

Nico Rosberg a câştigat cursa de la Melbourne după o strategie inspirată replicată de Lewis Hamilton, care a ratat însă startul şi s-a mulţumit cu locul doi în faţa lui Sebastian Vettel. Fernando Alonso a suferit un grav accident, însă a scăpat teafăr.
Sambata, 19 Martie 2016

Formula 1: Debut ratat pentru noul sistem de calificări: Hamilton, pole position la Melbourne. Niciun pilot pe circuit în ultimele 4 minute

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru prima cursă a sezonului din Australia în faţa lui Nico Rosberg şi a rivalilor de la Ferrari, Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen. Noul format al calificărilor a eşuat lamentabil după ce niciun pilot nu a fost prezent pe circuit în ultimele patru minute.
Marti, 08 Martie 2016

Formula 1: Hamilton, contra curentului: a ales mai puţine pneuri medium pentru Australia decât Rosberg şi rivalii de la Ferrari

Lewis Hamilton a ales un set suplimentar de pneuri soft pentru Marele Premiu al Australiei comparativ cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, şi cei doi piloţi ai Scuderiei Ferrari.
Miercuri, 23 Septembrie 2015

Formula 1: Poveştile Formulei 1: Cum s-a extins calendarul Marelui Circ în întreaga lume?

Cursele de Formula 1 s-au desfăşurat iniţial doar în Europa, însă au cucerit treptat America de Sud, Africa, America de Nord, Asia şi Australia pentru a se extinde în întreaga lume.
Luni, 14 Septembrie 2015

Formula 1: Australia va rămâne în calendarul Formulei 1 cel puţin până în 2023

Marele Premiu al Australiei şi-a prelungit acordul cu Formula 1 până în sezonul 2023, pentru a-i împiedica pe rivalii din Sydney să facă o ofertă mai bună.
Miercuri, 29 Aprilie 2015

Formula 1: Sezonul 2016 al Formulei 1 va începe în 3 aprilie cu cursa de la Melbourne

Organizatorii Marelui Premiu al Australiei au anunţat că prima cursă a sezonului 2016 va avea loc în 3 aprilie, cu două-trei săptămâni mai târziu decât în mod obişnuit. Motivele reale ale acestei schimbări rămân învăluite în mister.
Luni, 16 Martie 2015

Formula 1: Button: "Am fost surprins că am văzut steagul cu pătratele"

Jenson Button consideră că simpplul fapt că a ajuns la linia de sosire a Marelui Premiu al Australiei reprezintă un pas bun înainte pentru McLaren.
Luni, 16 Martie 2015

Formula 1: Nasr: "Locul cinci la debutul în Formula 1 este un vis devenit realitate"

Felipe Nasr a admis că obţinerea locului cinci pentru Sauber la debutul în Formula 1 reprezintă un vis devenit realitate şi consideră că a demonstrat că nu a ajuns în Marele Circ doar datorită banilor.
Sambata, 14 Martie 2015

Formula 1: McLaren este dezamăgită de calificări şi speră să termine cursa de la Melbourne

Jenson Button şi Kevin Magnussen şi-au stabilit ca obiectiv să ajungă la linia de sosire a Marelui Premiu al Australiei, în care vor lua startul de pe ultima linie a grilei.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru