Feedback

Bahrain

Duminica, 06 Aprilie 2014
Lewis Hamilton a a câştigat Marele Premiu al Bahrainul după ce a luptat roată la roată cu Nico Rosberg, în timp ce Sergio Perez a ocupat ultima treaptă a podiumului pentru Force India în cea mai spectaculoasă cursă a debutului de sezon, marcată de numeroase depăşiri în pluton.
Miercuri, 19 Aprilie 2017

Formula 1: Bottas încheie testele din Bahrain pe primul loc. Numeroase defecțiuni tehnice pentru Ferrari

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid în ultima zi de teste din Bahrian, în timp ce programul lui Sebastian Vettel a fost bulversat de o serie de probleme tehnice.
Marti, 18 Aprilie 2017

Formula 1: Hamilton, cel mai rapid în prima zi de teste din Bahrain, afectată de numeroase probleme la motor pentru echipe

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima zi de teste de pe circuitul din Bahrain, în care Mercedes, Ferrari, McLaren și Renault au avut defecțiuni tehnice.
Duminica, 16 Aprilie 2017

Formula 1: Vettel a câștigat cursa din Bahrain și a devenit liderul clasamentului! Hamilton și Bottas au completat podiumul

Sebastian Vettel a câștigat cursa din Bahrain după ce l-a depășit la start pe Lewis Hamilton și a avut opriri la boxe mai eficiente. Pilotul Mercedes a încercat un asalt în finalul cursei, însă acesta nu a avut succes.
Sambata, 15 Aprilie 2017

Formula 1: Bottas a obținut în Bahrain primul pole position din carieră! Finlandezul l-a învins pe Hamilton pentru numai două sutimi de secundă

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în calificările din Bahrain și a obținut astfel primul pole position din carieră. Lewis Hamilton va pleca de pe a doua poziție a grilei de start, în timp ce Sebastian Vettel a terminat pe 3.
Duminica, 03 Aprilie 2016

Formula 1: Rosberg recidivează și câștigă în Bahrain în fața lui Raikkonen și Hamilton. Vettel, abandon înainte de start

Nico Rosberg a obținut a doua victorie consecutivă în acest sezon după ce a profitat de un start ratat al lui Lewis Hamilton, care a ocupat locul trei în spatele lui Kimi Raikkonen.
Sambata, 02 Aprilie 2016

Formula 1: Mercedes confirmă în calificările din Bahrain: Hamilton, pole position în faţa lui Rosberg

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul în Bahrain după ce l-a învins pe coechipierul său Nico Rosberg, în timp ce Ferrari ocupă a doua linie a grilei de start.
Vineri, 01 Aprilie 2016

Formula 1: Fără rivali: Mercedes a dominat antrenamentele din Bahrain fără drept de apel

Nico Rosberg și Lewis Hamilton au fost imbatabili în cele două sesiuni de antrenamente de vineri din Bahrain, cu Ferrari și McLaren la mare distanță în urmă.
Joi, 31 Martie 2016

Formula 1: Confruntarea Mercedes - Ferrari se reia în Bahrain în absenţa lui Alonso: cine va fi prinţul deşertului?

Ferrari speră să demonstreze în Bahrain că poate învinge Mercedes, în timp ce Fernando Alonso nu a primit acordul medicilor de a participa la cursă.
Miercuri, 30 Martie 2016

Formula 1: Fără speranţă: Alonso va utiliza o unitate de propulsie complet nouă în Bahrain, după ce prima a fost distrusă complet la Melbourne

Honda este nevoită să înlocuiască integral unitatea de propulsie pe monopostul lui Fernando Alonso, ca urmare a accidentului suferit de spaniol în Australia.
Luni, 20 Aprilie 2015

Formula 1: Ricciardo a folosit deja trei motoare în primele patru curse

Daniel Ricciardo va utiliza în Spania al patrulea şi ultimul motor permis de regulament pentru sezonul 2015, însă Red Bull este optimistă că defecţiunile vor fi remediate.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru