Feedback

Bahrain

Duminica, 06 Aprilie 2014
Lewis Hamilton a a câştigat Marele Premiu al Bahrainul după ce a luptat roată la roată cu Nico Rosberg, în timp ce Sergio Perez a ocupat ultima treaptă a podiumului pentru Force India în cea mai spectaculoasă cursă a debutului de sezon, marcată de numeroase depăşiri în pluton.
Duminica, 03 Aprilie 2016

Formula 1: Rosberg recidivează și câștigă în Bahrain în fața lui Raikkonen și Hamilton. Vettel, abandon înainte de start

Nico Rosberg a obținut a doua victorie consecutivă în acest sezon după ce a profitat de un start ratat al lui Lewis Hamilton, care a ocupat locul trei în spatele lui Kimi Raikkonen.
Sambata, 02 Aprilie 2016

Formula 1: Mercedes confirmă în calificările din Bahrain: Hamilton, pole position în faţa lui Rosberg

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul în Bahrain după ce l-a învins pe coechipierul său Nico Rosberg, în timp ce Ferrari ocupă a doua linie a grilei de start.
Vineri, 01 Aprilie 2016

Formula 1: Fără rivali: Mercedes a dominat antrenamentele din Bahrain fără drept de apel

Nico Rosberg și Lewis Hamilton au fost imbatabili în cele două sesiuni de antrenamente de vineri din Bahrain, cu Ferrari și McLaren la mare distanță în urmă.
Joi, 31 Martie 2016

Formula 1: Confruntarea Mercedes - Ferrari se reia în Bahrain în absenţa lui Alonso: cine va fi prinţul deşertului?

Ferrari speră să demonstreze în Bahrain că poate învinge Mercedes, în timp ce Fernando Alonso nu a primit acordul medicilor de a participa la cursă.
Miercuri, 30 Martie 2016

Formula 1: Fără speranţă: Alonso va utiliza o unitate de propulsie complet nouă în Bahrain, după ce prima a fost distrusă complet la Melbourne

Honda este nevoită să înlocuiască integral unitatea de propulsie pe monopostul lui Fernando Alonso, ca urmare a accidentului suferit de spaniol în Australia.
Luni, 20 Aprilie 2015

Formula 1: Ricciardo a folosit deja trei motoare în primele patru curse

Daniel Ricciardo va utiliza în Spania al patrulea şi ultimul motor permis de regulament pentru sezonul 2015, însă Red Bull este optimistă că defecţiunile vor fi remediate.
Luni, 20 Aprilie 2015

Formula 1: Alonso speră să revină în Europa cu un monopost performant şi fiabil

Fernando Alonso şi-a exprimat speranţa că McLaren va folosi cele trei săptămâni de pauză până la startul sezonului european pentru a îmbunătăţi performanţele şi fiabilitatea monopostului.
Luni, 20 Aprilie 2015

Formula 1: Vettel: "Lipsa ritmului în cursă şi spatele monopostului, cauzele erorilor din Bahrain"

Sebastian Vettel explică numeroasele erori de pilotaj din Bahrain prin lipsa unui ritm de cursă corespunzător şi a unor probleme de adaptare la partea din spate a monopostului Ferrari.
Luni, 20 Aprilie 2015

Formula 1: Raikkonen: "Vom începe să câştigăm mai multe curse"

Kimi Raikkonen este convins că Ferrari va mai obţine victorii în sezonul 2015, iar echipa insistă că strategia adoptată pentru finlandez a fost una corectă.
Luni, 20 Aprilie 2015

Formula 1: Hamilton şi Rosberg, afectaţi de aceeaşi defecţiune la frâne în finalul cursei din Bahrain

Mercedes a confirmat că o defecţiune la sistemul brake-by-wire i-a afectat simultan pe Lewis Hamilton şi Nico Rosberg în finalul Marelui Premiu al Bahrainului.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru